Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:
Dziewczyny czy tylko ja jestem jakaś przewrazliwiona czy tu na naszym forum pojawiły się wkurzajace wpisy od nieznanych dziewczyn skierowane do Kasi.
Szlag mnie trafia jak czytam jak to ktoś wspolczuje a za chwilę niby to przypadkiem chwali się swoim bobasa. Wrrr....
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyTeściowa to inny gatunek człowieka, naprawdę. Z jednej strony widzę że się o nas troszczy, pamięta i próbuje wspierać ale z drugiej pakuje się z butami w nie swoje sprawy albo próbuje narzucić swoje zdanie. Ja rozumiem że ma większe doświadczenie niż ja w wielu sprawach ale to nie znaczy że ja będę robiła dokładnie tak jak ona sobie tego życzy. Szczególnie jeśli chodzi o moje ciało. Ona twierdzi że lekarstwa, a w szczególności hormony w niczym nie pomagają. Ma za sobą ciężką chorobę bo w młodym wieku przeszła raka ale w mojej opinii rezygnacja z brania hormonów bo nie chciała przytyć, w takiej sytuacji była decyzją wyjątkowo lekkomyślną. I niech nie oczekuje ode mnie że będę siedzieć z założonymi rękami bo "co ma być to i tak będzie". Bardzo się pod tym względem różnimy.
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Teściowa to inny gatunek człowieka, naprawdę. Z jednej strony widzę że się o nas troszczy, pamięta i próbuje wspierać ale z drugiej pakuje się z butami w nie swoje sprawy albo próbuje narzucić swoje zdanie. Ja rozumiem że ma większe doświadczenie niż ja w wielu sprawach ale to nie znaczy że ja będę robiła dokładnie tak jak ona sobie tego życzy. Szczególnie jeśli chodzi o moje ciało. Ona twierdzi że lekarstwa, a w szczególności hormony w niczym nie pomagają. Ma za sobą ciężką chorobę bo w młodym wieku przeszła raka ale w mojej opinii rezygnacja z brania hormonów bo nie chciała przytyć, w takiej sytuacji była decyzją wyjątkowo lekkomyślną. I niech nie oczekuje ode mnie że będę siedzieć z założonymi rękami bo "co ma być to i tak będzie". Bardzo się pod tym względem różnimy.
Więc nie jest w stanie wszystkiego zrozumieć!
A ty kieruj się swoimi pogladami,bo żyjąc dla kogos,nie jestes w stanie dbać o swoje potrzeby.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Dziewczyny kuzynka została wybudzona, niestety nikogo i nic nie pamięta a na domiar tego jest bardzo agresywna ( na skutek działania leków ).
Może pamięć będzie jej stopniowo wracać, tak się zdarza po takich ciężkich urazach. Nie można tracić nadziei.
Nasz kuzyn też będzie jutro odłączany od aparatury, to będzie krytyczny dzień. Wszyscy wstrzymujemy oddech, żeby tylko poszło dobrze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik w mojej rodzinie też mieliśmy bardzo ciężki wypadek, kuzyn był 3 tygodnie w śpiączce, trepanacja czaszki itd. Wyszedł z tego, ożenił się, ma wspaniałego syna. A nikt nie dawał mu żadnych szans po wypadku, zginęli ludzie, było naprawdę ciężko. Trzeba wierzyć do końca, organizm ludzki potrafi znieść naprawdę dużo. Ściskam
Rudzik39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za kuzyna i kuzynke szybkiego powrotu do zdrowka życze
Wiatereczku i Sysiu jestescie bardzo silnymi kobietami, boli mnie to ze musicie znów przechodzić przez to cuerpienie przytulam mocno. Nie wyobrazam sobie zeby Was braklo na forum bez jednej z Was juz to forum straci kawalek ukladanki bez której nigdy nie bedzie juz taka super ukladanka, takze Zostańmy razem
U tesciowej kulturalnie nie powiedzielismy o ciazy, ja stwierdzilam ze on powinien to powiedziec nie ja, poza tym byla tam jego kuzynka i dzieciaki biegaly to nie chcialam wszystkich wtajemniczac
Teraz szykuje sie do spania
Spokojnej nocki laseczki
Reniu dobrze ze tesciowa pojechala ale mogla te sugestie sobie darowac choc moze to forma starania.
Buziaki
Renia7910, Rudzik39, chomiczka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Moi pracodawcy byli niezwykle bezczelni -kazali mi chodzić po mieście, po centrach handlowych ,zaczepiac babeczki, proponować zabiegi w naszym studio ispisywać ich telefony.
Odmówiłam o powiedziałam ze mogę wykonywać wszystkie zabiegi kosmetyczne i fizykoterapeutyczne bo zatrudnili mnie na stanowisko kosmetyczki a nie hostessy.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014 -
nick nieaktualny
-
Reniu,Rudzik, wierzę, że sobie poradzą.
Monis,dobrze w zasadzie zrobilas,nie ma sensu mowic tego na siłę.
Ja sobie wykrakalam i moja tesciowa juz wie..mąż się wygadal..na szczęście nie zaczęła komentować,tylko że,Moglismy powiedziec wcześniej..
Cóż.. Szkoda ze się nie zastanowila,czemu postanowilismy inaczej..
Renia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z tymi teściowymi tak już jest.Mam nadzieję, że ja dla swojej synowej nie będę zołzą.
Moja teściowa jest w porządku poza jednym tematem -dziećmi -za każdym razem jak byłam w ciąży nie pasowało jej to ,ze albo za wcześnie na pierwsze ,albo niepotrzebnie drugie a na wieść o trzecim to już jak wam kiedyś pisałam ,nie mogła przestać mi dogadywac ze na starość wpadliśmy i jak ją mogłam do tego dopuścić.
Teraz jak rozmawiamy czasami i mówię że źle się czuję bo boli mnie brzuch bo mam okres,to kwituję to zawsze tekstem "ciesz się ze dostałaś ".
I dodaje,ze chyba teraz to już się porządnie zabezpieczamy żeby znów wpadki nie było nie daj Boże.
A mnie krew zalewa jak to słyszę.