Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Ona jest z takich kobiet co lubią być finansowo niezależne choćby miały paść na zawał z przemęczenia. I dla niej to ze ja miałam długie okresy przerwy w pracy zawodowej podczas gdy dzieci były małe to jest coś nie do ogarnięcia.
Gdy zaszłam w trzecią ciążę to powiedziała mojej mamie ze chyba to specjalnie zrobiłam żeby znów zrezygnować z pracy.
Szok.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014 -
U mnie w nowej pracy fajnie, ale do piątku jest u nas moja bezpośrednia przełożona ze Stanów i mam szkolenia dosłownie od rana do wieczora i żadnej możliwości pomyszkowac na forum. A przyzwyczaiłam się, że siedzę tutaj całymi dniami W piątek wyjeżdża to w trakcie przerwy na kawę będę mogła zajrzec czasami A w weekend opowiem Wam wrażenia z pierwszego tygodnia.
Co do sypialni, to już od paru dni śpimy w nowym łóżku!!! I szafa narożna skręcona!!! Zdjęcia wrzucę jak uda mi się w weekend posprzątac, no i ukraśc mojemu mężowi telefon z dobrym aparatem, bo moją służbową zabaweczkę musiałam niestety oddac w starej pracy i teraz nie mam czym zrobic porządnego zdjęciachomiczka, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzień Doberek
Ja już w pracy, miłego dnia życzę
Od rana z bólem głowy ale jakoś to przeżyjemy, dobrze że już dzisiaj czwartek jeszcze tylko jutrzejsze wstawanie i znów weekend
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny, ja przy śniadanku Pora barbarzyńska, ciemno, zimno i do popołudnia daleko
Monia, nie wiem skąd Ty czerpiesz energię, żeby chodzić do pracy o takiej porze...
Miłego dnia Wam życzęmonilia84, Agnieszka0812, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
-
Luncia jakieś prochy na uspanie tej lasce trzeba dać, bo normalnie przegina, współczuje Ci kochana, może zrobią Ci USG i wypuszczą do domku, z zaleceniami
Niezapominajeczko nie wiem skąd biorę energię ehhehehe, chyba ten mały łobuz mi je daje w brzuszku, czekam już na pierwsze kopniaki, do wizyty 2 tygodnie.
Dzisiaj poważna rozmowa z mężusiem ze łzami oczywiście, później wyjaśnienia i podjęliśmy decyzje o tym żeby spróbować się dogadywać, zobaczymy czy mąż zacznie się strać i mi pomagać, lepiej niech sie postara bo inaczej w tytę dostanieAgnieszka0812, Renia7910, chomiczka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny,
Ja właśnie w drodze do pracy.
Rudzik widzę ze Twoja teściową taka jak moja matka. Do wszystkiego najwięcej ma do powiedzenia (choć najczęściej powinna się w ogóle nie odzywac) ciężki orzech do zgryzienia...
Lunka zwróć tej lasce uwagę, no 6 rano i rozmowy bez żadnego skrępowania to faktycznie przesada...Agnieszka0812, monilia84, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualnyJa też już w pracy, kurczę wychodzę z domu o tej samej porze a raz się spóźniam a raz pół godziny przed czasem. Kawa już zrobiona, pogaduszki rozpoczęte, jeszcze jutro i weekend.
Nie cierpię takich ludzi co drą się do telefonu i w poważaniu mają innych. Niby można się odezwać ale koro ona taka ciężko myśląca to jeszcze może zacząć się awanturować, niepotrzebne kwasy.
Miłego dnia życzęmonilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja też uwielbiam ten dźwięk Często jak czekam u lekarza na moją kolej to mimo tej muzyczki w poczekalni słychać jak włącza głośnik i to bicie serduszka tak mnie wtedy uspokaja... Szczególnie jak jestem zestresowana to aż czekam na to czy włączy czy nie właczy.. :p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...