Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Właśnie przeniosłam sie z łóżka na sofę Reniu masz z ta swoją teściową trzy światy. Moja na szczęście się nie wtrąca bo ona to uwielbia swojego synka i w zasadzie to interesuje ją tylko to co on robi, co u niego, no mnie czasami o coś tam zapyta ale generalnie to jakby mogła to by synka zatrzymała przy sobie. Lunka i jak tam u Ciebie? Jesteś już po usg? Współczuję takiej towarzyszki, ja to bym ją udusiła. Teraz w ciąży to wszystko mnie denerwuje a szczególnie to, że ludzie są tacy niemili, np panie w rejestracji w przychodni, ostatnio jak odbierałam wyniki to mnie wprowadziła z równowagi i to konkretnie, zanim się zainteresowała że tam w ogóle stohe, potem 3 razy powtarzałam nazwisko, potem przyniosła mi wyniki te co robiłam prywatnie a mowiłam, że na skierowanie też robiłam, no szok takie były znudzone, ale gdyby nie pacjenci to pracy przecież by nie miały.
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Madziu ja też już przerabiałam opryszczkę w tej ciąży. Stosowałam czosnek i powiem Ci że szybko mi przeszło, także gorąco polecam. Ja do lekarza nie leciałam bo opryszczkę wargową mam bardzo często także też mam przeciwciała
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Madziu ja też już przerabiałam opryszczkę w tej ciąży. Stosowałam czosnek i powiem Ci że szybko mi przeszło, także gorąco polecam. Ja do lekarza nie leciałam bo opryszczkę wargową mam bardzo często także też mam przeciwciała
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Dziewczyny mam zwolnienie do 30.11 a potem jeszcze gin mi wystawi. A potem co mam zrobić? Jeśli teraz byłam na zwolnieniu przez 3 tygodnie to ile mi jeszcze przysługuje?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny mam zwolnienie do 30.11 a potem jeszcze gin mi wystawi. A potem co mam zrobić? Jeśli teraz byłam na zwolnieniu przez 3 tygodnie to ile mi jeszcze przysługuje?
Może dać zwolnienie na dwa tygodnie znownponowic..ale takich 'infekcji'nie mozna coagnac w nieskonczonosc.. I jest tonjuz l4 80%.. -
Nie chce wracać do pracy, choć może by mi to pomogło? Nie wiem sama,chyba nie chce. Właściwie to nie wiem jak długo mogę być na tym zwolnieniu. Mi nie chodzi o tą kasę. Teraz mi wystawił ciążowe, ale jak potem mi wystawi zwykle to nie będę płakać. Po prostu muszę jakoś się z tym uporać, a tym razem chyba mi praca nie pomoże bo wszyscy wiedzą...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Kasia,to tez zalezy w duzej mierze od tego,czy do tej pracy jeszcze chcesz wrócić.. Jesli tak,to zbyt dlugie l4 moze zaszkodzić.. A jesli nie,to w ogole się nie przejmuj. Wydaje mi się, ze najlepiej od psychiatry..wtedy tylko od ciebie zależy jak dlugo chcesz byc na zwolnieniu..a byc może te spotkania Ci pomogą..
-
nick nieaktualnyPsychiatra może spokojnie do 3 miesięcy wystawiać zwolnienie, później musi kierować na tzw.rehabilitację, ale nie wiem na czym to polega. Możesz teraz brać od gina, później psychiatra, a później ewentualnie inny lekarz. Tylko nie przekrocz 182 dni na L4 pociazowym. Wszystko się ułoży kochana. Potrzebujesz tego odpoczynku teraz tego Ci nikt zabronić nie może. Ja w trakcie swojej choroby byłam na kontroli z ZUS i tam jak dowiedzieli się że straciłam ciążę to nikt żadnego problemu nie robił, nawet z tym że w trakcie L4 złamałam rękę za granicą.
pucek lubi tę wiadomość