Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak to gin powiedział, że bez pomiarów, tylko dla chłopaków, żeby wiedzieli, że mama w ciąży kolejna wizyta 14 grudnia, w 22 tyg zrobi polowkowe
Telefon mi zeswirowal, nie mogę zdjęcia wstawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:17
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Była w poczekalni dziewczyna co dwa lata temu poronila, jej męża nasienie miało bardzo źle parametry, od 3 czy 4 mocy chodził do poradni do androloga. Teraz dwa tygodnie temu przyszłe jeszcze gorsze wyniki, zła była, doła zalapala, powiedziała, że pierdzieli, chcieli się pocieszyć bzykneli się porządnie, jej chłop mówi cycki ci urosły, ona zazartowala, że zwariował. Mąż prawie zmusił ją do wykonania testu i na drugi dzień rano zobaczyła dwie krechy. Jest w 7tc,test zrobiła dwa dni po odebraniu wyników męża
Renia7910, Stópka, s1985, pucek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Historia tak jak z naszą ciążą my zaliczyliśmy też klinikę leczenia niepłodności i umówiliśmy się na inseminację przed invitro
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga, super że z dzieckiem wszystko dobrze, na kolejnej wizycie pewnie będzie wiadomo jaka płeć Ty to pewnie byś chciała dziewczynkę dla odmiany co :)Czasami historie o których się słucha są nieprawdopodobne ale dają tyle motywacji i takiego kopa że hej! Widocznie ten najważniejszy jeden żołnierzyk spisał się na medal :D
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Aguś jak mnie podniosłaś na duchu opowieścią o tej dziewczynie
Mam nadzieję, że i u nas może się tak zdarzy, ze gdzieś ta jedna kijanka się przebije i nie będziemy musieli przez ten cały medyczny horror przechodzić, bo na samą myśl aż gęsiej skórki dostaję...
Fajnie, że wizyta u Ciebie udana No i czekamy na tę Twoją połóweczkę i na zdjęcie maleństwapucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
A i ona też bierze acard, ale 75.bo w tej poronieniej ciąży puls dziecka był 50...a potem znikł,od początku starań bierze acard i ma brać tak jak ja do 37tc, oczywiście lutke dowcipnie też ma
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No i ciekawe jak Ilonia po weekendzie.
Aga maltretuj męża niech zmieni ci ustawienia w telefonie, ciotki czekają na fotki . A jak tam mąż po szkoleniu z aparatu do oddychania?
Mąż miał badanie i spał w maseczce, żeby ustalili jakie musi mieć dobrane parametry do najlepszego snu. Wynik za dwa tygodnie. W środę znowu ma mieć wyniki z wycinkaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakos przezylam,bylo fajnie ale najwiekszym problemem dla mnie byl y strasznie nie wygodne krzesla przy stole,plecy mi dretwialy,brzuch dretwial i byl jak skala,siedzenie przez tyle godzin to byl zly pomysl,oczywiscie wstawalam i staralam sie ruszac,ale to ani potanczyc ani sie napic,o 23 wzielam pijanego mezusia i poszlismy do domu,widzial ze mam dosc jak wrocilismy to moj A mowil do brzuszka i do Zosi,moja malenka i kocham nad zycie i sie poryczalam...ze szczescia,najmilsza czesc wieczoru to byla siedzielismy jeszcze dlugo a wczoraj zdychalam,odsypialam i nic nie robilam a dzis za to sie narobilam,nery troszke przechodza ale plery bola strasznie dalej i mysle,ze juz lepiej nie bedzie,dzis wypiepsztlam sie na lodzie przykrytym sniegiem,na szczescie obdarlam sobie tylko kolano,ale teraz juz jak nasypalo trzeba uwazac
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny