Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Hejka!
Pytanie ,czy jak macie dostać @to dzień wcześniej budzicie się zlane zimnym potem?
Zastanawiam się czy tylko mnie męczy taka przypadłość.
Od kilku dni mam straszne dreszcze a dziś w nocy spać nie mogłam bo cały czas było mi zimno.
Czuję się jak zbity pies.
Zazdroszczę kobietom które mają trzy dni @ i nie mają PMS.
U mnie wielki przed i w trakcie umieram z bólu.
Według wyliczeń jutro powinnam dostać @.
Michaś ♡ [ * ]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Oj kochana dużo bym dała żeby to nie był objaw @ ale co innego.
Niestety nie było opcji żeby coś zmajstrowac.
Nie dość ze chłop się pilnuje to jeszcze ciągle na wyjazdach.
Brzuch i krzyż boli ,temperatura spadła i jak nic @się zbliża.
Michaś ♡ [ * ] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pełna_nadziei wrote:dziewczynki czy wy tez tak macie ciagle pragnienie picia ? w nocy potrafie wstawac kilka razy zeby sie napic. A jak juz sie napije to dalej chce mi sie pic...
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Rudzik może to przeziebienie? Ja tak przed @nie miałam ale u każdej z nas może być inaczej. Pełna nadzei też mam ogromne pragnienie. Pucus jak tam u Ciebie? Dziewczyny widzialyscie jaka afera na belly? Zalozycieli wielu wątków okazały się jedną osobą udające dziewczyny w ciąży o iscie cudownym życiu, teraz nagle wszystkie usunely konta...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnychomiczka wrote:Rudzik może to przeziebienie? Ja tak przed @nie miałam ale u każdej z nas może być inaczej. Pełna nadzei też mam ogromne pragnienie. Pucus jak tam u Ciebie? Dziewczyny widzialyscie jaka afera na belly? Zalozycieli wielu wątków okazały się jedną osobą udające dziewczyny w ciąży o iscie cudownym życiu, teraz nagle wszystkie usunely konta...
Tez tak myslalam ale to nie od tego.
Mnie męczy mega pragnienie od miesiąca a nic procentowego nie piłam.
a co to za afera?
Michaś[*] -
A co z tym dretwieniem? Byłaś u lekarza? Jakaś malolata udawala dzuewczyne w ciąży, że ma super zycie, jest bogata, ma super dom, jezdzi na wycieczki, chyba naweymt kradła zdjecia usg...byla też taka co niby miala blizniaki, potem niby jedno stracila ale okazalo się, ze to była pomylka, miala nick Blair...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Moje dretwienie to po prostu zbyt intensywne sprzatanie,tak to jest jak chce sie wszystko zrobic samej.
Mam po wypadku lekko uszkodzony kregosłup i najwidoczniej zbyt go obciążylam.
Polezalam sobie ,odpoczęłam i przeszło
Dobrze,ze słoneczko chociaz dzis swieci
Michaś [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Flakonik to była,małolata ściemniająca ?????????? Ale jazda...
Na grudniówkach ,na blizniaczych ,na majówkach i styczniówkach znalazly sie jej wpisy i kilku innych jeszcze sciemniar.
I po co to komu?
Michaś [*]Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Do tego aż spierzchniete usta, takie suche, ja staram się w nocy nic nie pić, bowiem i tak wstaje po kilka razy do łazienki.
-
nick nieaktualnynie rozumiem tego po co udawac.. w glowie mi sie nie miesci jak mozna takie rzeczy robic, co wgl te osoby w glowie maja. Dziewczyny opowiadaja swoje historie strat malenstw, cierpia z tego powodu i szukaja osob, ktore dadza wsparcie a tu przyjda takie i za przeproszeniem glupa udaja... chyba nie wiedza nic o zyciu !
-
Dla mnie to jest okropne, jak tak można? Ale swoją drogą ile trzeba mieć wolnego czasu i jaką dobrą pamięć jak się ma kilka kont normalny czlowiek czegoś takiego by nie zrobił...
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015