Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, beta 25.541,73! Średni przyrost 100,5%! Ufff!
Może jakoś wytrzymam do USG w środę Bety już nie zamierzam badać więcej, zwłaszcza, że przy tych wartościach przyrost chyba już zwalnia?Agnieszka0812, monilia84, chomiczka, Wiaterek, katarzyna_d lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana bardzi się cieszę, bardzo ładny przyrost :* do środy już niedaleko :*
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyKehlana,jaka radość dobrze Ci dziewczyny piszą, staraj się o tym nie myśleć chociaż pewnie to nie takie proste...
Monia to musi być naprawdę ciężki dzień dla Ciebie już niedługo będziesz mieć drugie maleństwo przy sobie. Wiem że nie zastąpi Ci Wikusi, nikt jej nie zastąpi, ale będziesz mogła zająć myśli czymś innym i już będzie dobrze
Kasiu witamy z powrotem w gronie staraczek oby było owocnie i bezstresowo już ze szczęśliwym zakończeniem
Na skracających się szyjkach nic a nic się nie znam więc nie pomogę ale współczuję
@ się wreszcie zbiera. No i dostałam to stanowisko od poniedzialku zaczynam już pracę przy nowym biurkukehlana_miyu, monilia84, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziekuję za słowa pocieszenia Wierzę, że nie będzie gorzej. Monilko, mi też gin zazwyczaj spr tylko badaniem, ale teraz poprosiłam ją zeby zobaczyła jaką ma długość, bo w ciąży z Matim w 20tc trafiłam do szpitala ze skurczami, czego następstwem było skrócenie szyjki. No i miałam rację. Nie miałam jakichś większych skurczy, ale mam infekcję. Dostałam Macmiror i czekam do wtorku.
Reniu, gratuluję serdecznie nowego stołka I tzrmam kciuki za dalszy rozwój wypadków w wiadomej sprawie.
Kehlana bardzo dobry przyrost. Wiem, ze to trudne, ale uwierz, że tym razem będzie dobrze. Ja też strasznie panikowałam i najchętniej podpięłabym się do usg na stałe. Na szczęście mam super gina i kazała w chwilach paniki dzwonić, zeby sie umóić na podejrzenie, zebym mogła się uspokoić. Przyznam, ze dwa razy z tego skorzystałam.
Moniu przytulam Cię mocno w tym ciężkim dla Was dniu. Dobrze, ze Twój pocieszyciel dzisiaj jest taki aktywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:56
Renia7910, monilia84, chomiczka, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Reniu gratuluje nowego etatu Nasza zdolniacha
Wiatereczku super że sie staracie extra trzymam mocno kciuki
Kehlana ale beta wow nawet nigdy takiej wielkiej nie widzialam oj to chyba bedzie parka
Renia7910, niezapominajka, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilka wiem, że Ci ciężko przesyłam uściski :* Reniu gratulacje, Ty to jesteś zdolnicha :* niech się @ szybko zbiera i już w nastepnym cyklu nie przychodzi :* My czujemy się dobrze, tylko plecy zaczynają już boleć. Monilka mi gin zalecił chodzenie na basen ze względu na ból bioder ale kazał mi po każdej wizycie na basenie stosować globulki gynomed dopochwowe zawierające dobre bakterie.
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterku trzymam kciuki za starania Pełna nadziei gratuluję III trymestru
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
monilia84 wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was w ciazy chodziła na basen?? Bo mąż wykombinowal na jutro wolne i chce Nas zabrac do aquaparku i nie wiem co zrobic
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnykehlana sliczna beta Reniu jestes mistrzem ! gratuluje ! to teraz czekamy na pozytywny tescik
Monilka wiem, ze dzis jest straszny dzien ale dobrze, ze masz kacperka w brzuszku i daje znac o sobie. Tule :* u mnie w lipcu dzidzius by mial roczek, nawet nie wiem kiedy to zlecialo.. inni sie dziwio jak ja moge tak pamietac o tamtej ciazy skoro to tylko poczatek byl. Mimo ze stracilam malenstwo w 9 tyg to ciagle o nim pamietam i czasem mysle czy bylby synek czy corcia...chyba nikt tego nie zrozumie, ze chociaz to byl dopiero 9 tyg kochalam i kochac bede moje pierwsze dziecko.. troche wam tu nasmucilam....
Dzis ogladalam ubranka co z mama kupilismy i je segregowalam bo jednak od 0 do 2,5 latka byly... chyba za duzo obiadu zjadlam i cos zoladek mnie boli...Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Monisiu tulam dzis bardzo mocno.Wikusia na pewno teraz nad Wami czuwa.
Mysle ze te nasze aniolki są tam w niebie bardzo szczęśliwe.
Reniu gratuluję ale nie moglobyc inaczej:)
No i kto jest debesciak;)Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Renia!!! Super, jesteś zdolniacha To teraz jeszcze bąbelek w brzuszku i pełnia szczęscia będzie osiągnięta co? :]
Niezapominajko odpoczywaj. Dobrze, że wszystko kontrolujesz i sprawdzasz bo Ci ginekolodzy to czasami sami nie wiedzą co robią. Wierzę, że będzie dobrze i szyjka się jeszcze wydłuży
Dzięki dziewczyny Ja też mam nadzieję, że tym razem już będzie dobrze chociaż sama nie wiem jak ja przeżyję te 13 pierwszych tygodni! Ale coś dziwnego - już czuję jajniki. Jutro monitoring więc się przekonam jak tam jest z tymi moimi pęcherzykamiRenia7910, kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyDzień dobry dzisiaj ostatni raz pobudka przed świtem, w ogóle spać nie mogłam
Mój mąż spytał wczoraj co bym,zrobiła gdyby teraz okazało się że jestem w ciąży. No co bym zrobiła? Poryczałabym, nie wiem z radości czy niedowiary i - byłabym w,ciąży dalej praca to tylko praca, mimo że czasami cieszy.monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Reniu, mam to samo. Bardzo cieszę się z mojej pracy i strasznie szkoda by mi było, jakbym nie mogła do niej wrócić po macierzyńskim - nie powiem, obawiam się, jak w pracy przyjmą nowinę - ale kurczę, to jednak tylko praca! Pracę pewnie jeszcze nie raz zmienię, a mamą zostaje się na całe życie.
Renia7910, monilia84, pełna_nadziei, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiaterek wrote:Dzięki dziewczyny Ja też mam nadzieję, że tym razem już będzie dobrze chociaż sama nie wiem jak ja przeżyję te 13 pierwszych tygodni! Ale coś dziwnego - już czuję jajniki. Jutro monitoring więc się przekonam jak tam jest z tymi moimi pęcherzykami
Waiterku, wierzę gorąco, że niedługo będziemy wspólnie wariować z niepokoju! I wtedy będzie moja kolej na przypominanie, że jesteś obstawiona lekami, pod opieką dobrych lekarzy, robisz wszystko co w Twojej mocy - i tym razem musi być dobrze!Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny