Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa, no właśnie na poniedziałek 16.03., więc w sumie nie ma się za bardzo jeszcze z czego cieszyć ani co sprawdzać
a wszystko przez tą poźną owulkę...Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Kejt, a jakiej normalnie masz długości fazę lutealną? Mi ovu przesunęło teraz datę miesiączki na 30 dc, ale zawsze miałam cykle 26 dni i owulację późno, w 17 dc, więc ja zakładam, że u mnie ovu się myli, bo liczy statystycznie 14 dni od owulacji do miesiączki, a u mnie to tak nie działa. A jak to zazwyczaj bywało u Ciebie?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana miyu,
w poprzednim cyklu test owu wyszedł pozytywnie w 14 dc, a cykl trwał 28 dni (więc faza lutealna 14 dni).
a w tym cyklu test owu pozytywny 18 dc, @ wyznaczył mi na 35 dc.
a teraz widzę, że w ogole już mi nie wyznacza daty @, pewnie przez to, że dziś tempka w dół.
a przed ciążą w ogóle tego nie monitorowałam.
myślę więc że po prostu ten cykl mi sie wydłużył. i na tym się skonczy.Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
mama Martynki wrote:ja idę w piątek na kontrolę i mam nadzieję że usłyszę małe bijące serduszko, chociaż nie ukrywam, że strasznie się boje.
Mamo Martynki byłaś na kontroli? Twój post był z 28.02. więc chyba 06.03. miałaś kontrolę? Czy u Was wszystko dobrze? Niepokoję się i mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:30
-
nick nieaktualnyjangwa ja też nie miałam , po poprzedniej ciaży mój organizm inaczej wogóle funkcjonuje , nigdy nie bolały mnie jajniki , piersi a teraz czuje jakby mi je ktoś dopiero włączył .. kurcze nie wiem co myśleć wszystko teraz jest dla mnie nie zrozumiałe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Donosze iz @ właśnie przyplynela... A wiec wiesiolek i termometr ida w ruch Rachele poki co kolejne powinnien byc 7 kwietnia póki co ehh... Kejt trzymam kciuki za Ciebie♡
lucy1983, *Kejt*, majeczka8 lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie