Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa Zganiam na luteine żeby się nie nastawiać że to objawy ciąży lepiej zniose negatywny wynik
Kejt Napewno dwie kreseczki się pojawią jak nie u nas dwóch to chociaż u jednej z nas. Mam takie przeczucie oby mnie nie myliło
*Kejt*, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zamówiła sobie testy owulacyjne i muszę zacząć ponownie mierzyć temperaturę żeby sprawdzić kiedy będę miała owulację w tym cyklu/nie cyklu po zabiegu. Poza tym jak się wie kiedy była owulacja to można dodać 14 dni i wtedy powinien być okres to też ważna informacja jak ma się takie długie i nieregularne cykle jak ja
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dzis sobota wiec ja jeszcze w lozku.
Kasienka super wiadomosci z twojej wizyty bardzo sie ciesze
powodzenia wszystkim serduszkujacym oby marzec przyniosl kilka fasolekAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:My dziś byliśmy u lekarza, powiedział że jest bardzo zadowolony, bo wszystko wygląda bardzo ładnie. 03.04 mamy USG genetyczne...
Może ktoś powie, że jestem przewrażliwiona (pewnie prawda), czy to zbędny zakup, ale zamówiliśmy detektor tętna. Jeżeli uda nam się znaleźć Malucha (choć to może być wcześnie, ale czytałam że czasem znajdują) to będę o wiele spokojniejsza... Czy któraś w Was używała, albo słyszała?
Ja Kochana slyszalam. Kolezanka mojej przyjaciolki zakupila sobie i uzywala cala ciaze. Mierzyla 2 razy dziennie. Miesiac temu urodzila ...ja pewnie tez zakupie jak sie juz uda zafasolkowac
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
KkasienkaA wrote:My dziś byliśmy u lekarza, powiedział że jest bardzo zadowolony, bo wszystko wygląda bardzo ładnie. 03.04 mamy USG genetyczne...
Może ktoś powie, że jestem przewrażliwiona (pewnie prawda), czy to zbędny zakup, ale zamówiliśmy detektor tętna. Jeżeli uda nam się znaleźć Malucha (choć to może być wcześnie, ale czytałam że czasem znajdują) to będę o wiele spokojniejsza... Czy któraś w Was używała, albo słyszała?Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Lili, Kochana o ktorej masz wizyte??? Napisz jak wrocisz!!!
Aleksandra, witaj i bardzo mi przykro, ze musialas do nas dolaczyc...
Moje Kochane, zycze Wam cudownego dzionka..... Buziaki dla kazdej z WasAleksandra1988 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Azande wrote:Ja zamówiła sobie testy owulacyjne i muszę zacząć ponownie mierzyć temperaturę żeby sprawdzić kiedy będę miała owulację w tym cyklu/nie cyklu po zabiegu. Poza tym jak się wie kiedy była owulacja to można dodać 14 dni i wtedy powinien być okres to też ważna informacja jak ma się takie długie i nieregularne cykle jak ja
Dokladnie Kochana, ja mam takie dlugie cykle od utraty malenstwa. Testuj i mierz temp Trzymam juz kciuki!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Aleksandra1988 wrote:Ja się podpinam pod pytanie dotyczące detektora tętna. Sama myślę nad zakupem... Jak tylko zajdę w ciążę...
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mama_Mai wrote:Azande maz w domu wczoraj wrocil wczesniej nawet niz zwykle byl padniety bo ma bardzo ciezka prace wiec jeszcze spi a ja sie nudze i czytam co tam ciekawego u was slychac
Meegi i lili kciuki zacisniete :* :* :* piszcie koniecznie po wizytach :*
Milego dnia :*
Kochana, dzis macie pracowac ladnie!!! Pamietaj!!! Testujesz w tym cyklu???Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Ja też staram się nie doszukiwać objawów, ale chyba czasem nie da się tego ominąć . Na razie tylko brzuch mi dokucza najbardziej, ciągle pobolewa ... i jakieś zmęczenie ale to mogą być różne przyczyny tego (tak najlepiej sobie tłumaczyć )
Slonce, my mamy zdolnosci magiczne do znalezienia wszystkich mozliwych oznak ciazy... jest ciezko ale trzeba twardo stapac po ziemi i mowic sobie, ze to nie to Tylko, ze latwo jest tak mowic Trzymam mocno kciuki za Twoje wszystkie objawy bo na wykresiku u Ciebie jest slicznie
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Witam z kawką
Ja robie testy owulacyjne w tym cyklu bo chcę głównie sprawdzić czy mi wszystko do normy wraca, ponieważ i tak nie wierzę żeby tak od razu mi się udało zajść w ciążę to musze popracować nad ogarnieciem cyklu po ciąży i poronieniu -
nick nieaktualnyAzande wrote:Ja zamówiła sobie testy owulacyjne i muszę zacząć ponownie mierzyć temperaturę żeby sprawdzić kiedy będę miała owulację w tym cyklu/nie cyklu po zabiegu. Poza tym jak się wie kiedy była owulacja to można dodać 14 dni i wtedy powinien być okres to też ważna informacja jak ma się takie długie i nieregularne cykle jak ja
-
Tulisia wrote:ja na pewno nie kupię, wtedy to już bym sfiksowała do końca, za to gdy maluszek się urodzi to kupię monitor oddechu. Za dużo się naczytałam o nagłej śmierci łóżeczkowej
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny