Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili30 wrote:Dziewczyny maluszek jest Serduszko bije Cuda się zdarzają
Lili30, Aleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
marzusiax wrote:Mnie polozna powiedziala ze czesciej dzieci umieraja w brzuchu mamy pod koniec ciazy niz z powodu smierci luzeczkowej. Taki detektor nie zaszkodzi ale nie ma co sie nakrecac bo to naprade baaardzo zadko sie zdarza10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Lili aż mam łzy w oczach jak przeczytałam Twój wpis!!! To jest fantastyczna wiadomość!!! A tak się denerwowałaś! Bardzo się cieszę! Aż chce się żyć jak się czyta takie wiadomości!
Lili30, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj wstrętna pogoda. Śnieg, zimno. Mam potwornego lenia. I najchętniej nie wychodziłabym z łóżeczka.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłej soboty.Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Rachele pracuje z mezem juz od wczoraj 2 serducha zaliczone a czy owocne to zobaczymy za jakis czas ale nie czuje wogole tego cyklu wiec juz szykuje sie na kolejny
Kochana, to super!! Zolnierzyki odpoczely wiec sa gotowe do ataku!!!
Glowka do gory i nie spisuj cyklu na straty!! BuziakiAleksandra1988 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Lili tak się ciesze ! wracaj na Październikowe z dobrymi wiadomościami :*:*
Aleksandra1988, Rachele, meeegi1771, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili kochana piekna wiadomosc oby wszystko szlo dobrze!! Sciskam cie mocno!
Wiecie dziwnie sie czuje jakos pomiedzy dobrze i zarazem zle.
Lili twoja wiadomosc mnie natchnela i wlasnie stwierdzilam ze zaraz sie ubiore i pojde do kosciola mam 15min spacerkiem.
Ide pomodle sie za nasze forum i za moja fasolke bo mam takie cos co mnie stopuje do pelnej radosci ale tak juz moze pozostanie coz tak to jest jak sie przezyje strate to kazda nastepna ciaza jest inna- tak gdzies czytalam i faktycznie ziarno niepewnosci zostalo zasiane w moim sercu.. choc mam wielka nadzieje ze bedzie dobrze :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 13:55
Lili30, Rachele, KkasienkaA, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
Majeczka niepokój jest i pozostanie, ale jest on wpisany w macierzyństwo od początku do końca. Zawsze juz my matki będziemy obawiać się o swoje dzieci na każdym etapie ich życia. Ja wszystko zamknęłam w słowach "Bądź wola Twoja" Myślę, że trzeba się z tym pogodzić i oddać swoje lęki i troski Bogu.
meeegi1771, KkasienkaA, Aleksandra1988, majeczka8 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Lili30 wrote:Dziewczyny maluszek jest Serduszko bije Cuda się zdarzają
Lili, to cudownie!!! Jezu, jak się cieszę! Nawet nie chcę myśleć, co przeżyłaś przez ostatnie dni, ale widać rzeczywiście samą betą nie można się kierowaćAleksandra1988 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
ggonia wrote:Lili kochana cudne wieści ale nie bałam się o Ciebie bo wiedziałam że bedzie dobrze wiruski jak najbardziej potrzebne więc wysyłaj
A ja chciałam kupić dziś test jednak wygrał rozsądek i postanowiłam jeszcze poczekaćAleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Moje Kochane to Wy jesteście ze Mną od początku i to Wam przekazuje pierwszym dobre wieści dzidzi Ma prawie 4 cm i ma się bardzo dobrze te plamienia/krwawienia nie są od dzidka na szczęście tylko poza macica jest taki miesniak czy to polip sam dokładnie nie wie. Oszczędzać się wszystko będzie dobrze. Uff ff.
Czekam teraz na nowe Fasolki Kochane :*:*majeczka8, DomiBW, KkasienkaA, Azande, Mysia 15, jangwa_maua, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Majeczka niepokój jest i pozostanie, ale jest on wpisany w macierzyństwo od początku do końca. Zawsze juz my matki będziemy obawiać się o swoje dzieci na każdym etapie ich życia. Ja wszystko zamknęłam w słowach "Bądź wola Twoja" Myślę, że trzeba się z tym pogodzić i oddać swoje lęki i troski Bogu.
Lili tak masz racje w jednej z ksiazek pamietam cytat "niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba" tak musze i ja myslec.
Wrocilam z kosciola jest tam miejsce malych swiec -swieci sie z intencja ja zapalilam cztery bo mialam az cztery intencje
pomodlilam sie i czuje sie dobrze. Jakis stres mnie ogarnal z rana ale juz jest lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:30
KkasienkaA, Rachele lubią tę wiadomość
-
Megi kochana kolejna piekna wiadomosc bardzo sie ciesze!! Dzidzius zdrowy i to najwazniejsze a teraz uwazaj na siebie lez i odpoczywaj
bardzo sie ciesze a wszystkie pozytywne wiesci chlone jak gabka haha
Aleksandra1998 witaj na naszym watkuAleksandra1988 lubi tę wiadomość