Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa maua tak bym chciala zeby tak bylo nawet nie wiesz jak bardzo
wierze ze tak bedzie musze trzymac sie tylko pozytywnych mysli
dobre mysli przyciagaja dobre zdarzeniameeegi1771 lubi tę wiadomość
-
http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/gdy-dziecko-jest-zastepstwem-czyli-smutny-los-tego-drugiego/4yxwh ciekawy artykul warto sie zapoznac na przyszlosc
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyLili przecudne zdjecie nie moglam sie napatrzec malutki babelku wszystkie forumowe ciocie juz cie kochają
Meeegi twoj dzidzius to juz prawdziwy wielkolud wow jak fajnie moc podgladac te bobasy na usg
A ja dzis z mezem wybralam pomnik dla Majki, juz jest zamowiony. Bedzie mam nadzieje taki jak sobie to wymyslilam, ale to sie okaze dopiero pod koniec kwietnia bo wtedy ma byc postawiony.meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili aż łeska się w oku kręci piękna fasolinka oby rosła w siłe razem z twoją miłością
Jangwa ja już bym dziś testowała ale się wstrzymałam. Już sama nie wiem kiedy zatestuje plamienia znowu dostałam jestem jakaś teraz nie pewna cycuchy już nie mrowią . Miałam testować w czwartek może zrobie wcześniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ggonia jak nic musisz testować
Mama Mai a do kwietnia to taki okres robienia pomnika, tak? Bo nam zimą powiedzieli żeby zgłosić się na wiosnę, bo teraz nie robią, no i tak czekamy na tą wiosnę. Ale może warto już się zainteresować...ggonia lubi tę wiadomość
-
meegi i Lily to są C U D O W N E wiadomości! I o takie poprosimy codziennie
Mama_Mai, jakie to niesprawiedliwe co nas spotkało! To dzieci powinny chować i stawiać pomniki swoim rodzicom a nie na odwrót. To smutne jest bardzo.Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.