Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Ja juz od 4.30 na nogach tzn w łóżku ,dobija Mnie juz to leżenie Czekam Mam nadzieje ,ze juz po świętach powoli wrócę do pracy. No nie wiem jeszcze ale takie cie nadzieje P wcale nie chce Mnie brać zjadam sobie knopersa co by całkiem nie smucić
Ggonia powiem Ci ,że dosyć interesująco to wszystko wygląda ! Mam nadzieje ,ze niedługo dwie kręchy Cię przywitaja z rana i gara świeżych wiruskow !!!
Pozdrawiam.Aleksandra1988, ggonia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
ggonia nooo objawy masz takie calkiem interesujace ja testowalam dwa dni przed @ i mialam cien drugiej kreski wiec bylo to niepewne dla mnie ale teraz wiem ze blada kreska to juz bardziej pozytyw
megi czy tobie lekarz zalecil lezenie w lozku? Czy po prostu zle sie czulas? Ja jestem 3 tyg w ciazy lekarza mam za dwa tyg i zastanawiam sie czy isc na zwolnienie..sama nie wiem co robic ale gdyby lekarz zalecil mi lezec od razu zostane w lozku bo to dla dobra fasolinkiAleksandra1988, ggonia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,staram sie was podczytywac na biezaco:-) troche jestem osoba niesmiala dlatego malo pisze.Przylecialam do Polski na badania hormonow chcialam je skontrolowac,bo myslalam ,ze to jest wina naszych niepowodzen,tego samego dnia mialam dostac @,wiec pomyslalam a moze zrobie betehcg,jak odebralam wyniki tak sie rozplakalam ze szczescia beta 46,9, po 48h wyniosla 178.Dostalam od lekarza dupka,2razy kwas foliowy,i aspargin 3 razy 2 tabl,i nospe .Mam nadzieje,ze to moj Aniolek wrocil do mnie(rok temu o tej samej porze odwiedzila sie,ze jestem w ciazy ) Teraz mam nadzieje,ze bedzie mi dane tulic moje malenstwo ktore rosnie pod sercem tego zycze sobie i wam :-* czekam na was na fioletowej stronie,przesylam wa
Wiruski:-*kehlana_miyu, Mama_Mai, Rachele, KkasienkaA lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
majeczka8 tak od razu od pierwszej wizyty kazał leżeć dużo się oszczędzać. I teraz tez nadal kazał się dużo oszczędzać. Kochana dbaj o siebie jak najwięcej lepiej dmuchać na zimne Ja wolę się poświęcić i Tobie życzę wszystkiego co najlepsze :* :*
Kitaja super wieści ! Dziewczyny świeża porcja dostarczona !! Zaraz następne Mamuśki będą z Nami :*majeczka8 lubi tę wiadomość
-
Ja rowniez dostalam zalecenie jak najmniej pracy jak najwiecej odpoczynku,zero seksu zero stresow i nie powinnam narazie pracowac(przedszkolne) wirusy itd.takze dzis wracam do domu i jutro pojde ostatni dzien do pracy :-)a potem bede sie oszczedzala i dbala o maluszka<3
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Megi dzieki za odpowiedz. Ja myslalam zeby do 6tyg pracowac a potem zwolnienie, pracuje w finansach i mam stresujaca prace i caly dzien przed kompem.
Kitaja gratuluje ale fajnie sie zlozylo polecialas do pl a tu taka niespodzianka
wiec tobie lekarz tez tak powiedzial zero wszystkiego tylko odpoczynek zastanawiam sie czy my jestesmy w grupie ryzyka czy lepiej dmuchac na zimne. ja tez chce zostac w domu praca nie jest wazna w chwili obecnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 09:35
-
Majeczka mi lekarz powiedzial "bedziemy dmuchac i chuchac". Dzis troszke sie slabiej czuje, troszke sie martwie bo kaszel mi dokucza
majeczka8, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
majeczka na fioletowej jedna dziewczyna tez pisala ,ze ma prace przed kompem siedzi po 9h 10h i lekarz ja na l4 idesłał stwierdził ,ze tyle godz przed kompem nie jest dobre ani dla niej ani dla dziecka. I też jest po stracie.
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitaja, jakie cudowne wieści! Pamiętam Cię z fioletowej strony, mam nadzieję, że wkrótce dołączę tam do Ciebie ponownie i tym razem obie doczekamy się szczęśliwego zakończenia
Aleksandra1988, Kitaja, meeegi1771 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dzieki megi - tak tez mysle ze caly dzien przed kompem daje jakies skutki uboczne
Kitaja racja lepiej dmuchac i chuchac ale nie martw sie kaszlem to nie powinno zaszkodzic.
Trzeba uwazac na dlugie przeziebienie bo ja mialam grype ponad tydzien to byl wirus jakis i potem za kilka tygodni utracilam ciaze ale lekarz pewnosci nie mial ze to z tego powodu choc powiedzial ze to moze byc przyczyna..tego nigdy sie nie dowiem..teraz juz po zimie to dla wszystkich powinno byc lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 11:17
-
nick nieaktualny
-
Kitaja - serdeczne gratulacje!!!
Megi i Lili ciesze sie bardzo, ze z Waszymi Bąbelkami wszystko dobrze! To naprawde daje nadzieje dla nas, oczekujących
Eh..dobrze, ze ten tydzien sie konczy, bo jakos nie był dla mnie laskawy...
Nowy musi byc lepszy!
Dziś w kosciele było budujace kazanie o krzyzu. Jesli Bóg doswiadczył nas nieszczesciem to znaczy, ze w pewien sposob jestesmy wybrani, a Chrystus jest gdzies w poblizu. Bardzo wzruszjace i dajace nadzieje
Spokojnej niedzieliKitaja, meeegi1771, Aleksandra1988, majeczka8 lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyOj dziewczyny uwielbiam Was wszystkie
Może i te moje objawy coś znaczą bo te moje cycuchy są niepokojące a nie pamiętam jakie je miałam na poczatku w poprzedniej ciaży . Wierzycie że to objawy ciaży ?
Dobra zrobie test wcześniej na waszą odpowiedzialność
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rachele, u mnie przyszła @ - może to i dobrze, bo przynajmniej mogę zrobić panoramę zębów i może uda się załatwić sprawę mojej wrednej ósemki przed ciążą Aktualne dane do tabelki: ostatnia @ 15.03, oczekiwana @ 11.04.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015