Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pamiętacie co pisałam o artykule nt. starań po poronieniu? Znalazłam
http://kobieta.wp.pl/kat,48756,title,Ciaza-po-poronieniu,wid,13389339,wiadomosc.html
Azande dziś mija tydzień od zabiegu. To ja sobie też jeszcze poczekam na @ ... ale nie plamię już i nawet śluz się pojawił, co prawda niepłodny ale jest. Mam wizytę zaplanowaną do gina na za tydzień ale jeśli będę się dobrze czuć i już nie będzie mnie nic pobolewać to nie będę szła bo on kazał przyjść po pierwszej @.Azande lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyAzande wrote:matylda08 a Ty też po zabiegu? ja dopiero 14 dni jeszcze długo czekania mnie czeka, pewnie po świętach dopiero dostanę okresu
-
pap86 wrote:Pamiętacie co pisałam o artykule nt. starań po poronieniu? Znalazłam
http://kobieta.wp.pl/kat,48756,title,Ciaza-po-poronieniu,wid,13389339,wiadomosc.html
Azande dziś mija tydzień od zabiegu. To ja sobie też jeszcze poczekam na @ ... ale nie plamię już i nawet śluz się pojawił, co prawda niepłodny ale jest. Mam wizytę zaplanowaną do gina na za tydzień ale jeśli będę się dobrze czuć i już nie będzie mnie nic pobolewać to nie będę szła bo on kazał przyjść po pierwszej @.
przeczytałam ten artykuł. I w sumie wychodzi tak: jeżeli po poronieniu fizycznie jest wszystko ok i kobieta czuje się gotowa, to można się starać od razu (po pierwszej @ ), ale przeczytałam opinie pod artykułem i zdania są podzielone. Jedni polecają wznowić starania od razu, inni zalecają czekać. Ja czekać na pewno nie będę za bardzo pragnę dziecka, żeby czekać pół roku. A poza tym mam przyzwolenie od swojego lekarza10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Azande wrote:matylda08 a Ty też po zabiegu? ja dopiero 14 dni jeszcze długo czekania mnie czeka, pewnie po świętach dopiero dostanę okresu
Azande lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
ggonia wrote:Oby wiecie co to czekanie na wszystko jest frustrujące , najpierw na @ później na owu później na testowanie masakra
najgorsze jest czekanie po owu.... wtedy juz nic nie mozna zrobic a bezczynnosc jest najgorsza!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Pamiętacie co pisałam o artykule nt. starań po poronieniu? Znalazłam
Azande dziś mija tydzień od zabiegu. To ja sobie też jeszcze poczekam na @ ... ale nie plamię już i nawet śluz się pojawił, co prawda niepłodny ale jest. Mam wizytę zaplanowaną do gina na za tydzień ale jeśli będę się dobrze czuć i już nie będzie mnie nic pobolewać to nie będę szła bo on kazał przyjść po pierwszej @.
A jakiej długości masz cykle? całkiem możliwe że będziemy miały podobnie pierwszy okres po zabiegu bo ja ma bardzo długie cykle -
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Wiecie co leże w łóżku i czuje jakiś ładny zapach wącham i wącham i wyczułam sąsiedzi robią obiad skąd ten zapach jak wszystko po zamykane ? Hehe
Rachele oj tak masz racje !Azande lubi tę wiadomość
-
a wiecie co mi się śniło? Śniło mi się, że miałam robione kontrolne usg i że było wszystko ok i ja się zapytałam czy widać jakieś dojrzewające jajeczka w jajnikach. A pan dr pokazał mi na monitorze takie 3 wielkie kropy i powiedział, że w tym cyklu na pewno będzie owulacja z takimi dojrzewającymi pęcherzykami Fajny sen oby się sprawdził dla każdej z nas starającej się!
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRachele widzialam dzis rano twoj wykres i jest + nareszcie sie doczekalas
u mnie samopoczucie dobre objawow brak, ale to chyba dobrze bo nie doszukuje sie dzieki temu ciazy na sile jutro maz wraca nie moge sie doczekac A na testowanie czekam do przyszlej niedzieli, obym wytrzymala!jangwa_maua, Azande lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny