Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTheBaja wrote:Dziewczyny wstrzymuje swoje starania !
Okazało się że mój były teraz partner zaraził mnie chlamydia która przyczyniła się do poronienia teraz usiłuje wyleczyć to świństwo i wspomnienia po byłym który zdradził mnie w czasie kiedy ze mną starał się o dziecko
Trzymaj się! -
TheBaja tak mi przykro! Nie wiem co napisać w takiej sytuacji. Czasami po prostu trafia się na nieodpowiednią osobę- coś o tym wiem. Ale jeszcze będzie dobrze- to też piszę patrząc na własny przykład.
Życzę Ci szybkiego wyleczenia i powrotu do zdrowia.Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzede mną długa droga mnóstwo antybiotyków globulek itd mam nadzieje że to cholerstwo wylecze jak najszybciej .. Ściskam kciuki kochane za was mocno byście ujżały dwie kreski
A zafasolkowane wysyłajcie wiruski dziewczyną i dbajcie o siebie
Pamiętajcie jesteście wspaniałymi i silnymi kobietami i zasługujecie na szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:56
Aleksandra1988, KkasienkaA, Mysia 15, ggonia, jangwa_maua, Kitaja, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TheBaja - Ty też zasługujesz na szczęście. I wierze, że będziesz szczęśliwa jak pokonasz te problemy, które spadły teraz na Twoje barki. Trzymam mocno kciuki za Ciebie . Obyś szybko do zdrowia doszła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:09
-
TheBaja jestes silna i wspaniala kobieta ,zycze Ci duzo zdrowia i sily .Zobaczysz i dla Ciebie nie dlugo zaswieci slonce,trzymam mocno kciuki,daj nam czasem znac co u Ciebie
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyTheBaja kochana przytulam :* a ten twoj byly to skonczony dupek!!!! Staral sie o dziecko i zdradzal?? Nie rozumiem takich facetow!! Jeszcze to paskudztwo ci sprzedal!
Dobre jest tylko to, ze juz wiesz co jest przyczyna straty. Zycze ci zebys sie szybciutko wyleczyla. Jestes naprawde silna babka mam nadzieje ze nas nie opuszczaszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:11
-
Ggonia moze dzisjejszy test byl zrobiony za wczesnie,ja nadal trzymam mocno kciuki i czekam na pozytywne wiadomosc w srode ( akysz akysz wredna @ od ggoni)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
ggonia, Aleksanda i jangwa - cierpliwości Wam zycze! I mocno, mocno trzymam za Was kciuki!!!!!
TheBaja - silna z Ciebie osoba i jestem pewna, ze szybko wrócisz do siebie!! Pamietaj, my jestemy najwazniejsze! Mam nadzieje, ze leczenie przyniesie efekty, a zycie juz pisze dla Ciebie piekny scenariusz z happy end'em
Rachele - trzymam kciukiza Twoje serduszkowanie
Lucy kochana, co u Ciebie????
megi, pszczola, Lili, Kasienka - nawet nie wiecie ile nadziei dajecie swoim entuzjazmem i obecnym pieknym stanem!
U mnie dzis dzien dosc mocno zajety to i czasu na glupie myslenie nie bylo za bardzo chociaz jeden dzien. Wiecie co...normalnie wczoraj brat dzownił, ze juz maja cała wyprawke dla Bobaska ( w lipcu narodziny) i po prostu serce mi pekalo, ze ja tez moglabym po woli przymierzac sie do takich zakupow...kurcze, nawet trudno mi tego sluchac, a tak dobrze im zycze i kibicuje... To jest takie trudne! Tyle emocji prowadzi wojne w moim sercu i glowie...za duzo tego, za duzo... Wiecie z reszta o czym mowie...
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
aa Mysia - przykro mi, ze Twoj maz wyjezdza na delegacje. Domyslam sie, co czujesz. Mój M. jest tylko na weekendy i tez ciagle mysle, czy uda nam sie wstrzelic z owulka i wierce mu dziure w brzuchu, zeby cos zrobil i wpadl do domu w ciagu tygodnia. Ale niestety to nie od niego zalezy, wiec tez ciezko bywa. Widocznie tak musi byc. Juz nie raz zycie nam pokazalo, ze wszystko ma swoj czas. Glowa do gory kochana! Dacie rade.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Witam dziewczynki!
Ale nakreśliłyście, aż 6 stron!!!
czytam i czytam
The Baja - serdecznie współczuje- jestem z Tobą!
Mój dzisiejszy dzień mega zajęty, tyyyle spraw załątwiłam i na szkoleniu byłam 3 h przemarzłam do szpiku kości- duża sala nie ogrzewana zimą!!!
2 herbaty z cytryną i miodem piłam już i leże z termoforem, w bluzie.
oby tylko się choroba nie przyplątała.
lepiej na mnie działają dni pełne "zabiegania"zajęć - w tedy jestem jakoś bardziej pozytywnie nastawiona do życia
ggonia, testuj w sob lub nd i informuj nas - trzymam kciuki za fasolkę
mi też przydałby się psycholog - ostatnio nie widzę sensu w niczym, newet praca, którą lubiłam mnie nudzi. sama nie wiem, może to deprecha?
może przesilenie wiosenne?!
od poronienia tak mam, nie widzę sensu w swoim życiu.
poczekam i zobaczę co bedzie dalej.
może na naukę gitary się zdecyduje (gitarę w zeszłym roku już kupiłam)
Dziewczyny, wszystkie się podnosimy po cieżkiej stracie i wszystkie damy radę!
Dla nas wszystkich zaświeci słońce! -
nick nieaktualnyKochane dziękuje za kciuki przydadzą się napewno . Ja też jestem tego zdania że za wcześnie zrobiłam test i nie potrzebnie sobie jeszcze smutek sprawiłam i dostałam kopa w tyłek żeby nie robić za szybko testów.
Mam nadzieje że @ się już nie pojawi no ale teraz muszę tylko czekać na rozwój wydarzeń bo już nic nie mogę zrobić tylko testować w późniejszym terminie . Myśle że niedziela będzie z dobrymi wieściami jeżeli nie ode mnie to od Jangwa i Aleksanda bo we trzy czekamy na @ w tym samym terminie ..
Nawet mój maż szczerze powiedział mi że czeka i ma nadzieje że @ zapomni o mnieAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomiBW wiem wiem co czujesz ja bym teraz była w 31 tc i powoli była bym już na finishu , 26 maja miałam termin porodu .. przykre ale czasu nie cofniemy musimy myśleć o naszych przyszłych fasolkach które będziemy kochały namacalnie .
Ja powoli szykuje się się do postawienia pomniczka naszej małej i cyctat który napiszemy na nim to
"Widzimy Cię tylko sercem choć mieliśmy oczami"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:17
DomiBW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGgonia ja do pomniczka przymierzalam sie od niedawna. Szybko wybralismy z mezem wzor, zamowilismy juz i ciesze sie ze mamy to juz zalatwione. Za miesiac Majka bedzie miala nowy domek mam nadzieje ze wyjdzie tak jak sobie to wyobrazamy
DomiBW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też chcę złoty napis na ciemnym tle bo jak patrze na pomniczki obok mojej małej to jasne pomiki z jasnymi napisami gdzie już po czasie nic nie widać . Myśle że się dogadamy
DomiBW jasne że damy radę już tyle co przeszłyśmy nas wzmocniło , po każdej burzy wyjdzie słońce
matylda08 ja ci oddaje swoją przyszłą @ i nie doszłąmatylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny