X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja wrote:
    Dziewczyny wstrzymuje swoje starania !

Okazało się że mój były teraz partner zaraził mnie chlamydia która przyczyniła się do poronienia teraz usiłuje wyleczyć to świństwo :/ i wspomnienia po byłym który zdradził mnie w czasie kiedy ze mną starał się o dziecko
    Nie wiem co powiedzieć...
    Trzymaj się!

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja tak mi przykro! :( Nie wiem co napisać w takiej sytuacji. Czasami po prostu trafia się na nieodpowiednią osobę- coś o tym wiem. Ale jeszcze będzie dobrze- to też piszę patrząc na własny przykład.
    Życzę Ci szybkiego wyleczenia i powrotu do zdrowia.

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede mną długa droga mnóstwo antybiotyków globulek itd mam nadzieje że to cholerstwo wylecze jak najszybciej .. Ściskam kciuki kochane za was mocno byście ujżały dwie kreski :)

A zafasolkowane wysyłajcie wiruski dziewczyną :) i dbajcie o siebie
    Pamiętajcie jesteście wspaniałymi i silnymi kobietami i zasługujecie na szczęście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:56

Aleksandra1988, KkasienkaA, Mysia 15, ggonia, jangwa_maua, Kitaja, lucy1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja jestem w szoku ! Mam nadzieje że szybko dojdziesz do zdrowia :)
    Ty również zasługujesz na szczęście

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja - Ty też zasługujesz na szczęście. I wierze, że będziesz szczęśliwa jak pokonasz te problemy, które spadły teraz na Twoje barki. Trzymam mocno kciuki za Ciebie :) . Obyś szybko do zdrowia doszła! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:09

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja jestes silna i wspaniala kobieta ,zycze Ci duzo zdrowia i sily .Zobaczysz i dla Ciebie nie dlugo zaswieci slonce,trzymam mocno kciuki,daj nam czasem znac co u Ciebie

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja kochana przytulam :* a ten twoj byly to skonczony dupek!!!! Staral sie o dziecko i zdradzal?? Nie rozumiem takich facetow!! Jeszcze to paskudztwo ci sprzedal!
    Dobre jest tylko to, ze juz wiesz co jest przyczyna straty. Zycze ci zebys sie szybciutko wyleczyla. Jestes naprawde silna babka :) mam nadzieje ze nas nie opuszczasz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:11

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia moze dzisjejszy test byl zrobiony za wczesnie,ja nadal trzymam mocno kciuki i czekam na pozytywne wiadomosc w srode ( akysz akysz wredna @ od ggoni);-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia, Aleksanda i jangwa - cierpliwości Wam zycze! :) I mocno, mocno trzymam za Was kciuki!!!!!

TheBaja - silna z Ciebie osoba i jestem pewna, ze szybko wrócisz do siebie!! Pamietaj, my jestemy najwazniejsze! Mam nadzieje, ze leczenie przyniesie efekty, a zycie juz pisze dla Ciebie piekny scenariusz z happy end'em <3

Rachele - trzymam kciukiza Twoje serduszkowanie :)

Lucy kochana, co u Ciebie????

megi, pszczola, Lili, Kasienka - nawet nie wiecie ile nadziei dajecie swoim entuzjazmem i obecnym pieknym stanem! :)

U mnie dzis dzien dosc mocno zajety to i czasu na glupie myslenie nie bylo za bardzo :) chociaz jeden dzien. Wiecie co...normalnie wczoraj brat dzownił, ze juz maja cała wyprawke dla Bobaska ( w lipcu narodziny) i po prostu serce mi pekalo, ze ja tez moglabym po woli przymierzac sie do takich zakupow...kurcze, nawet trudno mi tego sluchac, a tak dobrze im zycze i kibicuje... To jest takie trudne! :( Tyle emocji prowadzi wojne w moim sercu i glowie...za duzo tego, za duzo... Wiecie z reszta o czym mowie...

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa Mysia - przykro mi, ze Twoj maz wyjezdza na delegacje. Domyslam sie, co czujesz. Mój M. jest tylko na weekendy i tez ciagle mysle, czy uda nam sie wstrzelic z owulka i wierce mu dziure w brzuchu, zeby cos zrobil i wpadl do domu w ciagu tygodnia. Ale niestety to nie od niego zalezy, wiec tez ciezko bywa. Widocznie tak musi byc. Juz nie raz zycie nam pokazalo, ze wszystko ma swoj czas. Glowa do gory kochana! Dacie rade.

Mysia 15 lubi tę wiadomość

02.02.2015 [*]
  • Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki!

Ale nakreśliłyście, aż 6 stron!!!
    czytam i czytam ;)

The Baja - serdecznie współczuje- jestem z Tobą!

Mój dzisiejszy dzień mega zajęty, tyyyle spraw załątwiłam i na szkoleniu byłam 3 h przemarzłam do szpiku kości- duża sala nie ogrzewana zimą!!!
    2 herbaty z cytryną i miodem piłam już i leże z termoforem, w bluzie.
    oby tylko się choroba nie przyplątała.

lepiej na mnie działają dni pełne "zabiegania"zajęć - w tedy jestem jakoś bardziej pozytywnie nastawiona do życia :)

ggonia, testuj w sob lub nd i informuj nas - trzymam kciuki za fasolkę ;)

mi też przydałby się psycholog - ostatnio nie widzę sensu w niczym, newet praca, którą lubiłam mnie nudzi. sama nie wiem, może to deprecha?
    może przesilenie wiosenne?!
    od poronienia tak mam, nie widzę sensu w swoim życiu.
    poczekam i zobaczę co bedzie dalej.
    może na naukę gitary się zdecyduje (gitarę w zeszłym roku już kupiłam)

Dziewczyny, wszystkie się podnosimy po cieżkiej stracie i wszystkie damy radę!
    Dla nas wszystkich zaświeci słońce!

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje za kciuki przydadzą się napewno . Ja też jestem tego zdania że za wcześnie zrobiłam test i nie potrzebnie sobie jeszcze smutek sprawiłam i dostałam kopa w tyłek żeby nie robić za szybko testów. :)
    Mam nadzieje że @ się już nie pojawi no ale teraz muszę tylko czekać na rozwój wydarzeń bo już nic nie mogę zrobić tylko testować w późniejszym terminie . Myśle że niedziela będzie z dobrymi wieściami jeżeli nie ode mnie to od Jangwa i Aleksanda bo we trzy czekamy na @ w tym samym terminie ..
    Nawet mój maż szczerze powiedział mi że czeka i ma nadzieje że @ zapomni o mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wiem wiem co czujesz ja bym teraz była w 31 tc i powoli była bym już na finishu , 26 maja miałam termin porodu .. przykre ale czasu nie cofniemy musimy myśleć o naszych przyszłych fasolkach które będziemy kochały namacalnie .

Ja powoli szykuje się się do postawienia pomniczka naszej małej i cyctat który napiszemy na nim to
    "Widzimy Cię tylko sercem choć mieliśmy oczami" :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:17

DomiBW lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia ja do pomniczka przymierzalam sie od niedawna. Szybko wybralismy z mezem wzor, zamowilismy juz i ciesze sie ze mamy to juz zalatwione. Za miesiac Majka bedzie miala nowy domek :) mam nadzieje ze wyjdzie tak jak sobie to wyobrazamy

DomiBW lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai My chcieliśmy postawić jej pomnik w Maju kiedy miałam termin porodu ale postawimy jej wcześniej tylko że nie możemy dogadać sie w sprawie "koloru" kamienia także do świąt musimy już mieć uzgodnione :)

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia - piekny ten napis... siły kochana!! damy rade :*

02.02.2015 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam spodobal sie na szczecie tan sam kolor, chociaz caly pomniczek bedzie sie skladal z 2 różnych. Dół cos a'la rozowy a tablica czarna ze zlotym napisem

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam wszystkie niechciane @ do mnie ja ciągle czekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę złoty napis na ciemnym tle bo jak patrze na pomniczki obok mojej małej to jasne pomiki z jasnymi napisami gdzie już po czasie nic nie widać . Myśle że się dogadamy :)

DomiBW jasne że damy radę już tyle co przeszłyśmy nas wzmocniło , po każdej burzy wyjdzie słońce

matylda08 ja ci oddaje swoją przyszłą @ i nie doszłą :)

matylda08 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chetnie tez oddam @ w dobre rece :D matylda zabierz ja ;)

ggonia, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ