Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Wytwarza progesteron niezbędny do podtrzymania ciąży to i kuje Prawidłowo Ja też zmierzyłam właśnie temperaturę i jest 37 stopni Jednak mierzenie w trakcie dnia nie jest miarodajne, ponieważ ważna jest temperatura po spoczynku, choć w sumie to ja spoczywam od 2 godzin w łóżeczku
Aleksandra1988, KkasienkaA lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pszczoła10 wrote:Witam Was wszystkie i każda z osobna cały czas Was podczytuje i nieustannie trzymam kciuki :*
ggonia czekamy na dobre wieści.
Lili ciesze się ze widziałaś serduszko dzidzi. Wiedziałam że tak będzie
Serduszkujace i w oczekiwaniu na test, ten miesiąc będzie tym szczęśliwym! Tak czuję
Mi o dziwo na razie mdłości przechodzą. Ale ostatni tydzień mnie wymeczyl. Schudłam, teraz będę nadrabiać 1 kwietnia idę na usg genetyczne. Robiłam tez badania. Wszystko ok poza moczem, jakieś bakterie mi wyszly i pewnie będzie leczenie, na razie idę na posiew moczu.
Buziaczki :*3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KkasienkaA wrote:Dziewczyny dziś przyszedł detektor tętna... Dałabym za niego nawet 500 zł i nie uważam, że są to pieniądze wyrzucone! (choć dałam 120 )
Pierwszy raz szukałam 20 min, ale potem praktycznie od razu. To jest cuuuudownie uspokajające!!! Mąż jak wrócił z pracy to od razu kazał sobie włączyć i też słuchał
Dziś np bardzo kiepsko się czułam, bo miałam jakieś zawroty głowy, straszny ból pleców, uderzenia gorąca... oczywiście martwiłam się czy Żabka ma się dobrze. Dzięki urządzeniu już wiem! POLECAM WSZYSTKIM!!!
Bo przecież niedługo każdej z Was się przyda!!! :*Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Kobiety ale sie nakrecacie . Oddychajcie gleboko i cierpliwosci:-) juz tyle czekalyscie to do weekendu wytrzymacie a wiecie ze fasolkom stres moze zaszkodzic !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:24
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A mi udało się umówić na konsultacje w sprawie wrednej ósemki do pani profesor od chirurgii szczękowej na najbliższy wtorek Zobaczymy, co powie, ale teoretycznie jest szansa uporać się z wredotą do owulacji, a jeżeli nawet nie tej, to niemal na pewno do następnej
Aleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Ojej to już nie mogę się doczekać niedzieli i wiadomości o Waszych kreseczkach!! I tyle wirusków na raz może i mnie pomoże!! Dziewczyny nie zawiedźcie mnie!!
jangwa_maua, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKehlana swietne wiesci oby udalo sie jeszcze w tym cyklu wszystko zalatwic
No lili nie dziwie ci sie ze z nami zostajesz u nas jest tak fajnie na watku
a wy dziewczyny aleksandra, jangwa i ggonia czekajcie do terminu @ ja tez w tym cyklu poczekam cierpliwie do 30dc no chyba ze @ mnie wyprzedziAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny