Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHey
ja po wizycie mam mieszane uczucia, nie miałam badania tylko rozmowę z lekarzem, dostałam zwolnienie na 30 dni i mam 15.04 przyjść na kontrole, badanie dopiero po okresie będę miała, lekarza zirytowały moje pytania, było mi przykro, chociaż próbował być miły ale zauważyłam że się zdenerwował, wynik właściwie nic nie wyjaśnił, tylko że wszystko oki, przyczyna nie znana, lekarz twierdzi że albo była duża wada płodu albo jakaś infekcja wewnętrzna. Kazał czekać kategorycznie 3 miesiące i potem mam brać acard i jeszcze jakiś lek, nawet jak nie będę w ciąży tylko jak się zaczniemy starać i w ciąży też będę musiała brać te leki i to wszystko -
nick nieaktualnyAzande to byla twoja pierwsza strata prawda? A lekarz juz chce cie faszerowac lekami? Zlecil ci chociaz jakies badania? Dla mnie to troche dziwne... No ale co lekarz to opinia.
Moj gin co prawda nie zlecal mi zadnych badan ale tez nie wciska mi lekow
Moze wybierz sie do innego gina zeby potwierdzil czy te leki sa konieczne? -
nick nieaktualnychyba jakoś zapobiegawczo, nie wiem sama, powiedział że za 3 miesiące mi je zapisze i nie liczył marca, tylko kwieć, maj i czerwiec i powiedział że w lipcu możemy zacząć się starać, a badania to powiedział że po 3 miesiącach zleci mi toksoplazmozę, cytomegalię i na tarczycę, czyli to co już sama sobie zrobiłam, o badaniach genetycznych nic nie mówił
-
Ja też po jednej stracie i biorę acard, ale on raczej mało inwazyjny jest. Podobno pomaga się zagnieździć już zarodkowi, więc warto brać przy staraniach. Azande mi histopat też nic nie powiedziała, bo to podobno na głownie na celu stwierdzić, że była ciąża. Mi na tej wizycie z wynikami przepisał mocną wit E, co oczywiście uzasadnił. Stwierdził, że trzeba czekać 6 miesięcy, ale mu powiedziałam od razu, że nie chcemy tyle czekać. Stąd ta wit E
Lili ja kupiłam Angelsounds. Dokładnie z tej aukcji: http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-jpd-100s-ktg-i5125024199.html
Dziewczynki ja nieustannie trzymam kciuki za testy!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:chyba jakoś zapobiegawczo, nie wiem sama, powiedział że za 3 miesiące mi je zapisze i nie liczył marca, tylko kwieć, maj i czerwiec i powiedział że w lipcu możemy zacząć się starać, a badania to powiedział że po 3 miesiącach zleci mi toksoplazmozę, cytomegalię i na tarczycę, czyli to co już sama sobie zrobiłam, o badaniach genetycznych nic nie mówił
Jeśli chodzi o Twoją dzisiejszą wizytę to w pełni zgadzam się z dziewczynami skonsultuj to z innym lekarzem. Miałaś już pierwszą @? Po niej powinien lekarz przede wszystkim Cię zbadać i wykonać usg -
nick nieaktualnyNo nie ja dopiero 14 dni po zabiegu, poszłam na wizytę bo mi się L4 skończyło, a powiedział że badanie i usg za miesiąc jak już będę po pierwszej miesiączce. Zdziwiłam się że tego cyklu nie liczy wcale, tylko dopiero jak dostanę okres to kazał 3 cykle odczekać, to strasznie długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:14
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
Azande według mnie dziwne jest to ze jedni każą czekać tyle, inni w ogóle. Powiem szczerze że ja bym tyle nie czekała, o ile oczywiście na usg kontrolnym będzie wszystko dobrze. Szkoda trochę tych uplywajacych miesięcy, jak jest dobrze wszystko na usg, to nie ma znaczenia czy się miesiąc od czeka, trzy czy sześć, ale to oczywiście Wasza decyzja
Aleksandra1988, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypszczoła10 wrote:Azande według mnie dziwne jest to ze jedni każą czekać tyle, inni w ogóle. Powiem szczerze że ja bym tyle nie czekała, o ile oczywiście na usg kontrolnym będzie wszystko dobrze. Szkoda trochę tych uplywajacych miesięcy, jak jest dobrze wszystko na usg, to nie ma znaczenia czy się miesiąc od czeka, trzy czy sześć, ale to oczywiście Wasza decyzja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wstrzymuje swoje starania !
Okazało się że mój były teraz partner zaraził mnie chlamydia która przyczyniła się do poronienia teraz usiłuje wyleczyć to świństwo i wspomnienia po byłym który zdradził mnie w czasie kiedy ze mną starał się o dziecko -
nick nieaktualny
-
TheBaja..... S Z O K.....
Kochana nawet ciężko mi coś napisać sensownego, ale bardzo mocno Cię ściskam!!!! Nawet nie mogę ogarnąć tego co napisałaś...
PRZYTULAM MOCNO!!!!!!!!