Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie czeka wizyta u psychiatry... tylko szkoda, że długo się czeka, bo kiedy najbardziej tego potrzebowałam to właśnie terminy, masakra ...
ggonia- test nie wyszedł, bo zapewne za wcześnie zrobiony . @ już do Ciebie nie przyjdzieAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia
jangwa_maua
mam nadzieję, że nam się uda
Od dwóch dni strasznie się czuję wzdęta i ciągle mnie mdli.
Do tego czuję się chora. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi to zagnieżdżaniu się zarodka
Od 5 dni w ciągu dnia mierzę temperaturę i mam 37,4 lub 37,5.
-
No to ja czekam na koniec tygodnia z niecierpliwością I zabraniam Wam testować przed datą @ Ja dzisiaj obiecałam sobie, że ostatni raz weszłam na październikowy wątek... Wiele spraw się mi tam nie podoba, nie czuję klimatu i niestety co chwilę słychać tam złe wieści, a ja kompletnie sobie z tym nie radzę. Wolę Was i wieczny optymizm
jangwa_maua, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili u nas zawsze jest pozytywna energia i dużo wsparcia także zostań tu z nami bo jesteś naszą forumową mamuską i twoje wiruski są dla nas bardzo ważne
Jangwa ja teraz tempke mam 37,1 i tak ciagle oprócz z rana ale poniżej 36,9 nie schodziTulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili30 obiecuję w imieniu swoim i dziewczyn się podporządkować
I wstrzemięźliwość testową zachować do niedzieli
jangwa_maua ja nigdy temperatury nie mierzyłam jeśli chodzi o wyznaczanie owulacji w ten sposób, tylko tak czuję jakbym miała gorączkę dlatego wyjęłam termometr i codziennie sobie mierzę w środku dnia i jest zawsze >37
Czyli mówisz to dobry oznak? Ach..., jak bym chciała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:00
Lili30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia wrote:ale mnie jajcor kuje
Tak poczytałam co pisałaś ggonia z tymi cyckami i poszłam z ciekawości obejrzeć moje. I brodawki powiększone takie szersze jakby i sutek też. Hmm... ale tak szybko by już były oznaki ciąży? Czy sobie wmawiam?
Teraz mam 37,6Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:09
-
nick nieaktualny