Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ggonia, nic sie nie przejmuj, bo jeszcze jest wczesnie! ja testowalabym na Twoim miejscu w niedziele. Nie wczesniej. Wiem, ze ciezko o cierpliwosc ale mysle,ze w niedziele wynik testu bedzie prawdziwy.... i pozytywny
Mnie dzien po dacie @ wyszla slabiutka kreseczka na bardzo czulym tescie. Kciuki zacisniete!!!!!! Milego dniaAleksandra1988 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:Mysia, dane uzupelnione Jakie plany na ten cykl?? Zaczynacie aktywne starania. prawda?
Dziękuję za uzupełnienie danych.
Chyba znowu nie. Już tracę nadzieję na to, że w ogóle zaczniemy. Czekam na wyniki badań, ale jeżeli okażą się dobre to i tak nic z tego, ponieważ mąż w poniedziałek wyjeżdża na delegację i wróci dopiero na święta- więc wtedy już będzie po owu.
Dobiła mnie wczoraj ta informacja o tej delegacji. Naprawdę nie mam już sił i tracę nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach..
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzeba działać i oby @ nie przyszły do Was, bo do mnie to niech przyjedzie jak najprędzej boję się że będę miała teraz mega długi cykl, jak to ja
ggonia - ja nigdy nie oglądam takich programów, o chorych dzieciach albo o takich ciążach, zawsze przełączam, boję się oglądać takie rzeczyAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach..
Najlepsze jest to, że wydałam mojej kuzynce moje ubrania na lato w rozmiarze 34 i zostawiłam tylko te w rozmiarze 36 z myślą, że już ich nie ubiorę bo będę w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała.
Aleksandra1988, jangwa_maua, KkasienkaA lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyTulisia ciesze sie ze wizyta poszla lepiej od twoich oczekiwan ta twoja pani dr musi byc dobra w tym co robi skoro tak szybko cie rozgryzla ja bym chyba nie poszla do psychiatry czy psychologa, nie do konca wierze ze taki ktos bylby w stanie mnie zrozumiec jezeli nie przezyl tego co ja...
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTulisia wrote:uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała.
-
nick nieaktualnyHej kochane byłam u mojej mamy zobaczyła te moje żyły na cyckach i jak jej cała piers pokazalam to mówi do mnie że mam bardzo duże brodawki smiałam się jak mi powiedziała że każda ciaża jest inna i jak bede u niej w niedziele to mam być bez @ i z nowinami o ciaży i życzy mi żeby @ do mnie nie przyszła
Aleksandra1988, Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość