X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele jak będziesz miała chwilkę aby uzupełnić tabelkę to moje nowe dane:

@ przyszła 17.03.- kolejna @ 12.04.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:03

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ogladam reportaż o nienarodzonych dzieciach normalnie płacz bo niektórzy lekarze nie mają sobie nic do zarzucenia :| brak słów
    A mój mężul każe mi się pogodzić że nic nie wyszło i żebym się nie nakręcała na dziecko jak test jest negatywny ehh

• Rachele Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Rachele jak będziesz miała chwilkę aby uzupełnić tabelkę to moje nowe dane:

@ przyszła 17.03.- kolejna @ 12.04.

Mysia, dane uzupelnione :) Jakie plany na ten cykl?? Zaczynacie aktywne starania. prawda?

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia, nic sie nie przejmuj, bo jeszcze jest wczesnie! ja testowalabym na Twoim miejscu w niedziele. Nie wczesniej. Wiem, ze ciezko o cierpliwosc ale mysle,ze w niedziele wynik testu bedzie prawdziwy.... i pozytywny :)
    Mnie dzien po dacie @ wyszla slabiutka kreseczka na bardzo czulym tescie. Kciuki zacisniete!!!!!! :) Milego dnia :)

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    Mysia, dane uzupelnione :) Jakie plany na ten cykl?? Zaczynacie aktywne starania. prawda?

Dziękuję za uzupełnienie danych.

Chyba znowu nie. Już tracę nadzieję na to, że w ogóle zaczniemy. Czekam na wyniki badań, ale jeżeli okażą się dobre to i tak nic z tego, ponieważ mąż w poniedziałek wyjeżdża na delegację i wróci dopiero na święta- więc wtedy już będzie po owu.
    Dobiła mnie wczoraj ta informacja o tej delegacji. :( Naprawdę nie mam już sił i tracę nadzieję. :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:25

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele ja się nie martwie i cierpliwie czekam na ciag wydarzeń ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Dawno się nie odzywałam.

Chciałabym dołączyć do tabelki :)
    Aleksandra1988 - 27.01.2015 r. utrata Maleństwa \ 23.02.2015 r. - ostatnia @

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie uczucie jakby kolki w okolicach pachwin
    Takie uczucie dziwne kujące... Nie wiem jak to opisać.
    I czuję jakby coś ze mnie leciało, ale jak idę sprawdzić do WC to tylko śluz na szczęście :)

• pap86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach.. :)

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzeba działać i oby @ nie przyszły do Was, bo do mnie to niech przyjedzie jak najprędzej :) boję się że będę miała teraz mega długi cykl, jak to ja :(

ggonia - ja nigdy nie oglądam takich programów, o chorych dzieciach albo o takich ciążach, zawsze przełączam, boję się oglądać takie rzeczy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach.. :)
    Może to głupie, ale ja sama za siebie trzymam kciuki :)
    Najlepsze jest to, że wydałam mojej kuzynce moje ubrania na lato w rozmiarze 34 i zostawiłam tylko te w rozmiarze 36 z myślą, że już ich nie ubiorę bo będę w ciąży usmiech1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 - ja podobnie, jak to ja w gorącej wodzie kąpana, na kupowałam sobie ciuchów ciążowych i teraz leżą w szafie i mnie dołują :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Aleksandra1988 - ja podobnie, jak to ja w gorącej wodzie kąpana, na kupowałam sobie ciuchów ciążowych i teraz leżą w szafie i mnie dołują :(
    Też mam ciuchy ciążowe, tzn. kupiłam sobie w H&M spodnie i bluzkę

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Azande kochana ja też tak myśle że za wcześnie ;) nadzieje mam do końca
    na 100% za wcześnie, bardzo często się tak zdarza. Nie tracimy nadziei :)

Aleksandra1988, Azande lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do szpitala na sekretariat i jest już wynik tego badania histopatologicznego (nie wiem czy dobrze napisałam) więc odbiorę przed wizytą. Oby tam nic nie było. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Dzwoniłam do szpitala na sekretariat i jest już wynik tego badania histopatologicznego (nie wiem czy dobrze napisałam) więc odbiorę przed wizytą. Oby tam nic nie było. :(
    Będzie dobrze :)
    Daj znać jak będziesz miała wynik :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej :) całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała. :)

Aleksandra1988, jangwa_maua, KkasienkaA lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia ciesze sie ze wizyta poszla lepiej od twoich oczekiwan :) ta twoja pani dr musi byc dobra w tym co robi skoro tak szybko cie rozgryzla :) ja bym chyba nie poszla do psychiatry czy psychologa, nie do konca wierze ze taki ktos bylby w stanie mnie zrozumiec jezeli nie przezyl tego co ja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej :) całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała. :)
    Ja też chodzę do psychiatry i też bardzo sobie cenię wizyty w tym gabinecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane byłam u mojej mamy zobaczyła te moje żyły na cyckach i jak jej cała piers pokazalam to mówi do mnie że mam bardzo duże brodawki smiałam się jak mi powiedziała że każda ciaża jest inna i jak bede u niej w niedziele to mam być bez @ i z nowinami o ciaży i życzy mi żeby @ do mnie nie przyszła :D

Aleksandra1988, Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ