Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele jak będziesz miała chwilkę aby uzupełnić tabelkę to moje nowe dane:

@ przyszła 17.03.- kolejna @ 12.04.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:03

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ogladam reportaż o nienarodzonych dzieciach normalnie płacz bo niektórzy lekarze nie mają sobie nic do zarzucenia :| brak słów
    A mój mężul każe mi się pogodzić że nic nie wyszło i żebym się nie nakręcała na dziecko jak test jest negatywny ehh

• Rachele Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Rachele jak będziesz miała chwilkę aby uzupełnić tabelkę to moje nowe dane:

@ przyszła 17.03.- kolejna @ 12.04.

Mysia, dane uzupelnione :) Jakie plany na ten cykl?? Zaczynacie aktywne starania. prawda?

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia, nic sie nie przejmuj, bo jeszcze jest wczesnie! ja testowalabym na Twoim miejscu w niedziele. Nie wczesniej. Wiem, ze ciezko o cierpliwosc ale mysle,ze w niedziele wynik testu bedzie prawdziwy.... i pozytywny :)
    Mnie dzien po dacie @ wyszla slabiutka kreseczka na bardzo czulym tescie. Kciuki zacisniete!!!!!! :) Milego dnia :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele wrote:
    Mysia, dane uzupelnione :) Jakie plany na ten cykl?? Zaczynacie aktywne starania. prawda?

Dziękuję za uzupełnienie danych.

Chyba znowu nie. Już tracę nadzieję na to, że w ogóle zaczniemy. Czekam na wyniki badań, ale jeżeli okażą się dobre to i tak nic z tego, ponieważ mąż w poniedziałek wyjeżdża na delegację i wróci dopiero na święta- więc wtedy już będzie po owu.
    Dobiła mnie wczoraj ta informacja o tej delegacji. :( Naprawdę nie mam już sił i tracę nadzieję. :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:25

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele ja się nie martwie i cierpliwie czekam na ciag wydarzeń ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Dawno się nie odzywałam.

Chciałabym dołączyć do tabelki :)
    Aleksandra1988 - 27.01.2015 r. utrata Maleństwa \ 23.02.2015 r. - ostatnia @

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie uczucie jakby kolki w okolicach pachwin
    Takie uczucie dziwne kujące... Nie wiem jak to opisać.
    I czuję jakby coś ze mnie leciało, ale jak idę sprawdzić do WC to tylko śluz na szczęście :)

• pap86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach.. :)

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzeba działać i oby @ nie przyszły do Was, bo do mnie to niech przyjedzie jak najprędzej :) boję się że będę miała teraz mega długi cykl, jak to ja :(

ggonia - ja nigdy nie oglądam takich programów, o chorych dzieciach albo o takich ciążach, zawsze przełączam, boję się oglądać takie rzeczy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Aleksandra ja Ci życzę tych dwóch kreseczek i rzyganka i spanka i bólu cycków.. Przetrzesz mi wtedy szlaki i może i ja zdecyduję się na staranka szybciej, np. po2 a nie po 3 cyklach.. :)
    Może to głupie, ale ja sama za siebie trzymam kciuki :)
    Najlepsze jest to, że wydałam mojej kuzynce moje ubrania na lato w rozmiarze 34 i zostawiłam tylko te w rozmiarze 36 z myślą, że już ich nie ubiorę bo będę w ciąży usmiech1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 11:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 - ja podobnie, jak to ja w gorącej wodzie kąpana, na kupowałam sobie ciuchów ciążowych i teraz leżą w szafie i mnie dołują :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Aleksandra1988 - ja podobnie, jak to ja w gorącej wodzie kąpana, na kupowałam sobie ciuchów ciążowych i teraz leżą w szafie i mnie dołują :(
    Też mam ciuchy ciążowe, tzn. kupiłam sobie w H&M spodnie i bluzkę

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Azande kochana ja też tak myśle że za wcześnie ;) nadzieje mam do końca
    na 100% za wcześnie, bardzo często się tak zdarza. Nie tracimy nadziei :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do szpitala na sekretariat i jest już wynik tego badania histopatologicznego (nie wiem czy dobrze napisałam) więc odbiorę przed wizytą. Oby tam nic nie było. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Dzwoniłam do szpitala na sekretariat i jest już wynik tego badania histopatologicznego (nie wiem czy dobrze napisałam) więc odbiorę przed wizytą. Oby tam nic nie było. :(
    Będzie dobrze :)
    Daj znać jak będziesz miała wynik :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej :) całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała. :)

nick nieaktualny, jangwa_maua, KkasienkaA lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia ciesze sie ze wizyta poszla lepiej od twoich oczekiwan :) ta twoja pani dr musi byc dobra w tym co robi skoro tak szybko cie rozgryzla :) ja bym chyba nie poszla do psychiatry czy psychologa, nie do konca wierze ze taki ktos bylby w stanie mnie zrozumiec jezeli nie przezyl tego co ja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    uff dziewczyny, ja już jestem po wizycie u pani dr psychiatry. Było inaczej niż się spodziewałam, lepiej :) całe szczęście obyło się z mojej strony bez płaczu i spazmów. I powiem wam, że pani dr bardzo szybko mnie rozszyfrowała. :)
    Ja też chodzę do psychiatry i też bardzo sobie cenię wizyty w tym gabinecie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane byłam u mojej mamy zobaczyła te moje żyły na cyckach i jak jej cała piers pokazalam to mówi do mnie że mam bardzo duże brodawki smiałam się jak mi powiedziała że każda ciaża jest inna i jak bede u niej w niedziele to mam być bez @ i z nowinami o ciaży i życzy mi żeby @ do mnie nie przyszła :D

nick nieaktualny, Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ