Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ggonia ja też już czekam
Widzę że na tym wątku dużo nas łączy. Ja mojego męża również poznałam jak miałam 15 lat, on 18 i tak to trwa do dziś pierwsza miłość okazała się jedyną Megi ale Ci zazdroszczę już 11 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 06:29
meeegi1771 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Witam Was wszystkie i każda z osobna cały czas Was podczytuje i nieustannie trzymam kciuki :*
ggonia czekamy na dobre wieści.
Lili ciesze się ze widziałaś serduszko dzidzi. Wiedziałam że tak będzie
Serduszkujace i w oczekiwaniu na test, ten miesiąc będzie tym szczęśliwym! Tak czuję
Mi o dziwo na razie mdłości przechodzą. Ale ostatni tydzień mnie wymeczyl. Schudłam, teraz będę nadrabiać 1 kwietnia idę na usg genetyczne. Robiłam tez badania. Wszystko ok poza moczem, jakieś bakterie mi wyszly i pewnie będzie leczenie, na razie idę na posiew moczu.
Buziaczki :*kehlana_miyu, Lili30 lubią tę wiadomość
-
Moje Kochane 15 lat miałyście jak poznałyscie swoje połówki ,a Moja połówka jest 15 lat starsza ode Mnie ale jest najukochańszym facetem pod słońcem ma swoje wady jak każdy ale nie oddala bym go za żadne skarby świata !
Oj Lili wiesz jak Mi się to ciągnie ,źle przechodzę ten I trymestr naprawdę już bym chciała maj czerwiec chce w końcu zacząć się cieszyć normalnie. Nie dość ,se źle samopoczucie to Moje zachowanie odbiega dużo od normy naprawdę. Zdaje sobie z tego sprawę ale niestety nie potrafię zapanować. Ehh. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Megi ja tez się nie mogę doczekać kolejnego usg juz chce zobaczyć jak uroslo maleństwo trochę stresik jest, to takie ważne badanie ale na pewno u naszych szkrabow jest wszystko ok będę trzymać kciuki
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ggonia - no co Ty na jaką @ czekasz! widocznie jeszcze za wcześniej, odczekaj dwa dni i znowu test zrób, dopóki nie ma okresu to jest nadzieja że się udało i ja w to wierzę ))))
KkasienkaA - miło poczytać jak podsłuchujesz swojego bobaska, aż sama na brałam chęci na takie urządzenie
majeczka8 - piękne suwaczki
Tulisia - jestem trochę starsza miałam 18 lat a maż 21, i tak jesteśmy razem na dobre i na złe, chociaż większość czasu było tylko to dobre, pierwsza zła rzecz w naszym życiu to to co nas spotkało dwa tygodnie temu
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ggonia może faktycznie za wcześnie jeszcze. Mnie w dniu @ wyszła bladziutka kreseczka- myślałam, że mam omamy wzrokowe, a potem z dnia na dzień była coraz wyraźniejsza. Więc jest jeszcze nadzieja.
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Piękne macie suwaczki Dziewczyny. Ja też tak jak Lili uwielbiam w tych suwaczkach czytać jak Maluszki rosną
Ale ten czas pędzi- niedawno cieszyłam się z Waszych pozytywnych testów, a tutaj już Kochane macie 10 tydzień! Wspaniale -
Zazdroszczę Wam, że tak wcześnie poznałyście swoje drugie połówki. My z mężem długo się szukaliśmy. I prawdę powiedziawszy nie chciałam wychodzić za mąż. Byłam w kilku związkach, ale zawsze gdy słyszałam wzmiankę o zaręczynach to ogarniała mnie taka panika, że odchodziła. Dopiero mój R. mnie "usidlił"
Ale coś za coś. Jesteśmy rodzicami w trochę późnym wieku. I nie mamy zbyt wiele czasu aby starać się o drugiego bobasa. Nie zawsze życie układa się tak, że można urodzić przed 30- ką.Aleksandra1988 lubi tę wiadomość