Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście wspaniałe !! Tyle wsparcia co wy dajecie chyba nigdy tyle go nie miałam , wszystkie zasługujecie na szczęście i na fasolke o którą tak marzycie
Jutro jako drugie (po moim mężu) dowiecie się o wyniku testu i jako ostatnie .. dziękuje za kciuki przydadzą się napewnomajeczka8, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ggonia 2 krechy masz jak w banku Za mnie i fasolkę jak wątek kciuki zacisnął to sama widzisz jak pozytywnie się sobota zaczęła z bijącym serduszkiem fasolki I tak już jest że dziewczyny tutaj bardziej wierzą w nasze powodzenie niż my same3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai bo każda z nas zasługuje na to szczęście najbardziej utracone wszystkie bedziemy w tym roku zafasolkowane a najlepiej jak bedziemy jechały listopad-grudzień na porodówke i przywitamy nasze maleństwa zdrowe piękne i pachnące
ewentualnie styczeńWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 18:22
majeczka8, pap86 lubią tę wiadomość
-
Rachele spokojnie dasz rade ja mam32l i wczesniej nie widzialam siebie w roli pani domu a teraz przeciwnie bo do wszystkiego trzeba dojrzec !
Ja chcialam miec poukladane i w swoim czasie- wiec rok temu wyszlam za maz i wtedy zaczelismy myslec o zalozeniu rodziny. No ale pdsumowujac krotko my sobie mozemy plany snuc a niekoniecznie tak sie stanie
trzeba pokornie to wszystko co doswiadczylysmy brac na barki i isc do przodu. Rachele znam kobiety starsze od nas idopiero maja bobasy - wiesz nie ma reguly tego trzeba chciec i byc gotowym
Ggonia ja tez sie nakrecam na twoje testowanie trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:14
pap86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to najwcześniej Luty ale też będzie fajnie, abym tylko była w ciąży i żeby dzidziuś się rozwijał prawidłowo
My z mężem nie długo będziemy mieli 10 - tą rocznicę jak jesteśmy razem i 5 lat po ślubieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 18:39
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ggonia trzymam mocno kciuki i czekam już od kilku dni na ten Twój test!!!!
Będzie piękny!
PS. teraz co mnie zaswędzą piersi to myślę o Tobie i o Twoich mrowieniach Jakoś mi tak utkwiło -
Lili sprw w ustawieniach nie widze suwaczka ..gdzie on jest?
Sprawdzilam tez baby comp ulala droga zabawka no ale mowia ze jest super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 19:10
-
ggonia wrote:Mama_Mai bo każda z nas zasługuje na to szczęście najbardziej utracone wszystkie bedziemy w tym roku zafasolkowane a najlepiej jak bedziemy jechały listopad-grudzień na porodówke i przywitamy nasze maleństwa zdrowe piękne i pachnące
ewentualnie styczeń
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...