Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero wybieranie mam przed sobą i przeglądanie ofert też, ale już wiem, że chciałabym żeby była na nagrobku figura anioła, tylko jak przeglądałam w necie, czy na cmentarzu to wszystkie były płaczące... A ja bym chciała, żeby mój Aniołek był wesoły! Mam nadzieję, że znajdę kogoś kto to wykona...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka my o aniolka pytalismy kamieniarza, bo tez chemy miec. Powiedzial ze najlepiej szukac w dewocjonaliach. Mowi ze te marmurowe aniolki sa strasznie drogie. I z tego co znalazlam w necie to rzeczywiscie koszt od ok 1 do 5 tysiecy!! To wiecej niz kosztowal mnie caly pomnik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny hip hip hura! pierwsza @ przyszła z wrażenia aż nie śpię od godziny 6.00 jestem mega szczęśliwa. Mam wrażenie, że teraz się wszystko wyprostowało, że jestem na dobrej drodze do szczęścia. Teraz może być tylko lepiej. Ten cykl trwał 34 dni, a normalne miałam 30-31 dni, więc nie jest źle.
Rachele, w wolnej chwili jakbyś mogła to uzupełnij tabelkę moimi danymi:
obecna @ - 19 marca, następna @ której na bank nie będzie - 18 kwietnia
To jest nowy początek.Aleksandra1988, majeczka8, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Ja to czuje jakbym wcale się nie czuła ślinotok mam te cycki mnie męczą brzuch boli jajniki od czasu do czasu za kłują , jelita chyba sobie potańcówke urzadziły bo jest masakra itd .. żyć nie umierać
Tulisia to bardzo dobrze że się pojawiła , teraz już bliżej jak dalej
A spokojnie czekam do niedzieli .. bez stresu .. taaa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny