Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
ggonia wrote:A ja przy mojej @ mam. 37,1 dziwne to i jeszcze te sutki często znowu czuje mrowienia a leci tak lekko że mogła bym przez pół dnia chodzić w jednej podpasce gdyby nie higiena10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Byłam na chwilę na fioletowej stronie trochę czarna magia i coś czuję, że tu z Wami zostanę, bo nigdzie nie będę tak dobrze się czuła chociaż niedługo i tak wszystkie będziemy po fioletowej stronie
majeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Jangwa gratuluje jeszcze raz!! Wiedzialam ze dzis sie wyjasni ja tez mialam blada kreseczke i okazalo sie ze to juz jest wynik pozytywny rowniez zagladam na fioletowa stronke ale tu bardziej lubie
Dzis w nocy mialam goraczke musialam zmieniac pizame tak sie spocilam ale teraz czuje sie dobrze ochh oby wszystko bylo dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:08
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa kochana ja to tak bardzo sie ciesze ze ci sie udalo no i mam nadzieje ze goraczka ci odpusci. Teraz duzo odpoczywaj i czekamy wspolnie na pierwsze usg
Majeczka ciebie tez dopadlo jakies paskudztwo? Wierze ze szybko ci przejdzie :*
cos chyba wisi w powietrzu bo mnie wczoraj pobolewalo gardlo ale do herbaty dolalam soku z malin wlasnej roboty i dzis juz nic nie czuje
Rachele co u ciebie kochana? Ostatnio malo sie udzielasz na naszym watku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tu dziś cichutko....
U mnie deszczowo i zimno.... brrr.... grzeję się w domu ciepłą herbatką z miodem, bo jakoś strasznie mi dziś zimno i zmęczona jestem, że przespałabym caly dzień. Oby to nie było jakieś przeziębienie, bo tego mi teraz nie potrzeba
Goonia na pewno ten cykl będzie twój podchodź do sprawy spokojnie i serduszkuj namiętnie, a na pewno się uda
Mama Mai a co u Ciebie kochana? Też jakoś dawno nic nie czytałam co u Ciebie? Owu już była prawda? Jak samopoczucie?
Rachele, co u Ciebie? Mam nadzieję, że teraz jesteś bardziej zrelaksowana, bo już po owu. Ja już zaciskam mocno kciuki
Aleksandra, myślę że ostatnio za wcześnie testowałaś, oby jutrzejszy test wyjaśnił sprawę... ja miałam owu nawet wcześniej niż ty ale jeszcze nie przyszło mi nawet do głowy testowanie, bo czekam przynajmniej do czwartku albo następnej soboty...
Jangwa kochana mam nadzieję, że lepiej się czujesz i domowe sposoby pomogły odpoczywaj i dbaj o fasolkę kochana...
Domi - jak weekend z mężem? Kolacja udana???
Majeczka - jak twoje samopoczucie? mam nadzieję, że dobrze się czujesz i dbasz o siebie i Maleństwo.
Kitaja - a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Miłego popołudnia dziewczynyAleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucy ja srednio sie czuje ugotowalam obiad i poczulam sie lepiej ale zaraz potem poczulam sie slabo i goraczka wrocila zjadlam chleb z czosnkiem i przespalam to troche i leze teraz..mam nadzieje ze wszystko bedzie oki bo troche sie martwie.. niestety nie mam soku z malin w chwili obecnej..
dzis cichutko faktycznie ale mysle ze dziewczynki jutro sie odezwa;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Ggonia nastepny cykl bedzie twoj
Aleksandra jak dzis sytuacja u ciebie wyglada? Przyszla @?? Ja nadal trzymam za ciebie kciuki
Właśnie zmierzyłam temperaturę i mam 37,8 a nie czuję się chora.
Od owulacji mierzyłam temperaturę w ciągu dnia i miałam 37,4 lub 37,5 i tak od kilku dni a dziś aż tyle... Hmm...
Piersi tkliweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 19:26
jangwa_maua, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Aleksandra czyli czekamy teraz na dobre wieści jutro od Ciebie!
Moja Żabka zrobiła się ostatnio bardzo niesforna i tak lata po tym brzuchu, że słyszę ją, a zaraz ucieka I tak się ganiamy
Ja wczoraj przesadziłam z pracami w ogródku... Pierwszy dzień wiosny uderzył mi do głowy, a dziś mam TAAAKIE zakwasy!!!
Pozdrawiam z kubkiem herbatki z miodem, cytrynką i imbirem!jangwa_maua, Aleksandra1988, meeegi1771, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
lucy1983 - może to zmęczenie z powodu fasolki ?
Ja temperatury już nie mam, ale dziś męczą mnie mdłości (serio?! tak szybko?!) i brak apetytu i brzuch boli . Mam niby na coś ochotę, zrobię i za chwile już nie chce mi się tego jeść ...
Aleksandra1988 - trzymam kciuki !
ggonia - teraz będzie Twój cykl !Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny