Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Jangwa kochanie a nie mówiłam że bedzie kropek , bardzo się cieszę cudna wiadomość
Aleksandra nie smuć się.póki @ nie ma jest nadzieja, jeżeli jednak się pojawi nie smuć się masz wtedy kolejną szanse , nie wszystkim się udaje odrazu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomiBW wrote:A powiedzcie mi prosze czy bol owulacyjny podobny jest do miesiaczkowego? Nigdy na to nie zwracakam uwagi. Ovu wyznaczyl mi owulacje na teraz i w sumie od wczoraj czuje takie ciagniecie jak przed @ ... ?
Mnie na ogół ciągnie i czasem boli w okolicach jajnika w którym dojrzewa pęcherzyk i na ogół trwa to kilka dni w okolicach owulacji więc myślę że to co odczuwasz to jest właśnie ból owulacyjny. Rozmawiałam na ten temat z lekarzem ostatnio i on mi powiedział że ból pochodzi z tego że jak pęka pęcherzyk to wylewa się trochę płynu i zanim się wchłonie to może trochę boleć. Domi trzymam kciuki za Was i ten udany weekendzik do dzieła kochana!!! Pracuj ładnie z mężem
-
nick nieaktualnyJangwa - dobrze że już lepiej się czujesz kiedy planujesz umówić się na pierwszą wizytę do ginekologa?
Jakie macie plany na wieczór? Ja mam ochotę na base albo saunę, ale tego mi nie wolno, w kinie nic ciekawego nie leci, co by mnie zainteresowało. Maż chce na kolację do restauracji jechać, ale ja jakoś nie mam ochoty, tylko najem się jak głupia i tyle z tego. -
Super mamy nowa fasolke . Gratuluje:-) zostan z nami
Miala ktoras z was moze banie du(codtam - pokazuje sklonnosci do zakrzepicy) i badanie krzepniecia? Trzeba sie do niego jakos specjalnie przygotowac?
Jakie plany? Hmmm pewnie spacerek bo superowa pogoda na poludniu
Lili jak sie czujesz? Robilas juz jakies banka w ciazy oprucz usg? Zostajesz u starego lekarza czy zmienilas na innego?jangwa_maua lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dzięki Lucy za odpowiedz. Tak podejrzewam ze to bol okolo-owulacyjny. Nigdy na to nie zwracam uwagi ale teraz kazde uklucie notuje my dzis idziemy na kolacje. Kiedys wykupilsm groupon na nia i zapomniałam. Wiec czas skorzystać wiec mam nadzieje ze to nas wprowadzi w nastroj do serduszkowania a jak u Ciebie Lucy? Jakieś oznaki wysłane przez Twój organizm? Chociaż to chybs za wcześnie na cokolwiek. ..
Rachele milczysz ostatnio kochana. Mam nadzieje że serduszkowanie bylo owocne i będzie ładne zakończenie cyklu
Cudownej soboty ♡02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyDomi - fajny pomysł z dobrą kolacją. My zostajemy w domku, filmik wypożyczony, mąż będzie gotował, a ja odpoczywała... choć czeka mnie jeszcze przed tym sterta do prasowania proza życia
Ja jakoś nie mam żadnych szczególnych objawów, czuję się trochę zmęczona, ale to chyba normalne po całym tygodniu pracy... jedynie co mam, to sporo śluzu... piersi nie bolą, ale mnie nigdy nie bolą przed @ więc się raczej nastawiam na @ Poza tym nie wiem kiedy się @ spodziewać, owu wyznaczył mi już na poniedziałek czyli 14 dni po owu, ale jeśli miałabym mieć cykl 28 dni, to wypadałoby dopiero w czwartek. Więc będę mieć wyczekujący tydzień ale się nie nakręcam i testować nie mam zamiaru do przyszłego weekendu.
U Ciebie owu lada chwila, więc pracujcie ładnie a przede wszystkim cieszcie się sobą Miłego wieczoru życzę kochana -
Znów koło 15 skoczyła mi temperatura do 39 byłam w przychodni, mam brać paracetamol, syrop prenalen i tabletki czosnkowe ... mam nadzieję,że pomoże. Wzięłam pół tabletki i temperatura spadła więc na razie jest dobrze znów ... Jak już wszystko się unormuje to będę wysyłać wiruski, bo na razie się boje, że ta gorączka może wszystko pokrzyżować
-
Jangwa gratuluje!! Piekna wiadomosc i kolejne wiruski
badz dobrej mysli wygrzewaj sie w lozeczku nie przemeczaj sie i mysl o fasolince
Super ze ci sie udalo! Sciskam!
Ja czuje sie zmeczona i nastroje mam zmienne wiec sie duzo nie udzielam ostatnio -
marzusiax wrote:Super mamy nowa fasolke . Gratuluje:-) zostan z nami
Miala ktoras z was moze banie du(codtam - pokazuje sklonnosci do zakrzepicy) i badanie krzepniecia? Trzeba sie do niego jakos specjalnie przygotowac?
Jakie plany? Hmmm pewnie spacerek bo superowa pogoda na poludniu
Lili jak sie czujesz? Robilas juz jakies banka w ciazy oprucz usg? Zostajesz u starego lekarza czy zmienilas na innego?
Robiłam już toxo, cytomegalie,hcv, hbs, kile, i kilka innych a na ostatniejostatniej wizycie dostałam całą listę do zrobienia...3 Aniołki w niebie
-
Lili ja mam wizyte za dwa tygodnie ciekawe jak bedzie - tez chce miec dokladne badania. Ja dziwnie sie czuje troche jakby na grype mam nadzieje ze to nic powaznego. Nastroje mam bardzo zmienne irytuje mnie duzo rzeczy i cos bym zjadla ale nic mi nie smakuje..mysle ze to hormony juz dzialaja i u ciebie pewnie tak samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 20:41
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny