Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua czemu się smucisz? Ja Ci życzę wszystkiego dobrego! W przychodni i tak Ci pewnie w niczym nie poradzą, każą łykać apap na zbicie gorączki. Jeśli teraz masz mniej niż 38 to kładź się do łóżka i pij dużo. Jeśli zaś skoczy powyżej 38 to weź apap bo wysoka temperatura jest niewskazana. Czy Twój ginekolog kazał Ci się pokazać, jak tylko uda Ci się zajść w ciążę? Masz dostać jakieś leki?
Azande lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Zmartwiła mnie ta wysoka temperatura... właśnie nie chcę brać leków bez konsultacji z lekarzem ... nawet apapu ... będę dziś też leżeć i się "kurować" ... Gdyby nie ta temperatura wczoraj to bym skakała jak szalona, a może jakoś to do mnie jeszcze nie dotarło
Ginekolog nic o lekach nie mówił, ale powiedział, że widzimy się po pozytywnym teście więc na pewno się do niego wybioręAzande, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Od rana dobre wieści
jangwa_maua - nie stresuj się na zapas, leż w łóżku i kuruj się domowymi sposobami, na pewno będzie wszystko oki))))))))))))))))), a nie masz możliwości zadzwonić do swojego ginekologa na komórkę i powiedzieć mu co i jak może zaleci Ci coś?
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie mam takiej możliwości ... temperatura na razie jest niska :)37,5 więc źle nie jest, ale w łóżku lepiej będę dziś leżeć ... w razie co to zadzwonię do innego gina (do którego chodziłam w 1 ciąży, ale mam do niego uraz bo trochę nie fair postąpił wobec mnie, ale w razie co numer mam)
-
nick nieaktualny
-
9 marca miałam owu ... w sumie chciałam czekać do jutra z testowaniem, ale dziewczyny mówił żebym zrobiła w sobotę....i wyszły 2 kreseczki tylko jedna troszkę bledsza... jutro i tak powtórzę test ...
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa kochana ciesz sie
w koncu pojawily sie nowe wiruski
37,5 to w ciazy norma, gdyby znow skoczylo ci wyzej to wez paracetamol on nie szkodzi dziecku, tylko oczywiscie w malych ilosciach.
aleksandra dopoki @ nie ma trzeba miec nadzieje!!Aleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Jangwa kochana ciesz sie
w koncu pojawily sie nowe wiruski
37,5 to w ciazy norma, gdyby znow skoczylo ci wyzej to wez paracetamol on nie szkodzi dziecku, tylko oczywiscie w malych ilosciach.
aleksandra dopoki @ nie ma trzeba miec nadzieje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Witajcie dziewczyny,
Zrobiłam dziś test i wyszedł mi bladzioch ... już po tej wysokiej temperaturze domyśliłam się, że tak mój organizm reagujeech ... pewno w ten sposób mój organizm chce się pozbyć kogoś "obcego" z ciała
... jutro powtórzę test ...
Dziś temperatura niższa (na razie mniej niż 38) ale ja będzie się podwyższać to na pewno pojadę do przychodni ...i zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
chciałabym, żebym i ja pod koniec mojego cyklu przekazała wam takie fajne wiadomości.
A ze mnie leje się jak z fontanny, wczoraj myślałam już o pójściu do dr, no ale dziś jest już względny spokój.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Jangwa cudne wiadomosci z rana!! Lez w łóżeczku i dbaj i Was!!
Tulisia takie obfite plamienie to chyba norma. Ja tez jeden dzień mialam taki mocny ale potem było o wiele lepiej. Tak to już jest...chyba
A powiedzcie mi prosze czy bol owulacyjny podobny jest do miesiaczkowego? Nigdy na to nie zwracakam uwagi. Ovu wyznaczyl mi owulacje na teraz i w sumie od wczoraj czuje takie ciagniecie jak przed @ ... ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:18
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyJangwa kochanie a nie mówiłam że bedzie kropek , bardzo się cieszę cudna wiadomość
Aleksandra nie smuć się.póki @ nie ma jest nadzieja, jeżeli jednak się pojawi nie smuć się masz wtedy kolejną szanse , nie wszystkim się udaje odrazuAleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość