Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua czemu się smucisz? Ja Ci życzę wszystkiego dobrego! W przychodni i tak Ci pewnie w niczym nie poradzą, każą łykać apap na zbicie gorączki. Jeśli teraz masz mniej niż 38 to kładź się do łóżka i pij dużo. Jeśli zaś skoczy powyżej 38 to weź apap bo wysoka temperatura jest niewskazana. Czy Twój ginekolog kazał Ci się pokazać, jak tylko uda Ci się zajść w ciążę? Masz dostać jakieś leki?
Azande lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Zmartwiła mnie ta wysoka temperatura... właśnie nie chcę brać leków bez konsultacji z lekarzem ... nawet apapu ... będę dziś też leżeć i się "kurować" ... Gdyby nie ta temperatura wczoraj to bym skakała jak szalona, a może jakoś to do mnie jeszcze nie dotarło
Ginekolog nic o lekach nie mówił, ale powiedział, że widzimy się po pozytywnym teście więc na pewno się do niego wybioręAzande, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Od rana dobre wieści
jangwa_maua - nie stresuj się na zapas, leż w łóżku i kuruj się domowymi sposobami, na pewno będzie wszystko oki ))))))))))))))))), a nie masz możliwości zadzwonić do swojego ginekologa na komórkę i powiedzieć mu co i jak może zaleci Ci coś? -
nick nieaktualny
-
Niestety nie mam takiej możliwości ... temperatura na razie jest niska :)37,5 więc źle nie jest, ale w łóżku lepiej będę dziś leżeć ... w razie co to zadzwonię do innego gina (do którego chodziłam w 1 ciąży, ale mam do niego uraz bo trochę nie fair postąpił wobec mnie, ale w razie co numer mam)
-
nick nieaktualny
-
9 marca miałam owu ... w sumie chciałam czekać do jutra z testowaniem, ale dziewczyny mówił żebym zrobiła w sobotę....i wyszły 2 kreseczki tylko jedna troszkę bledsza... jutro i tak powtórzę test ...
matylda08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa kochana ciesz sie w koncu pojawily sie nowe wiruski 37,5 to w ciazy norma, gdyby znow skoczylo ci wyzej to wez paracetamol on nie szkodzi dziecku, tylko oczywiscie w malych ilosciach.
aleksandra dopoki @ nie ma trzeba miec nadzieje!!Aleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Jangwa kochana ciesz sie w koncu pojawily sie nowe wiruski 37,5 to w ciazy norma, gdyby znow skoczylo ci wyzej to wez paracetamol on nie szkodzi dziecku, tylko oczywiscie w malych ilosciach.
aleksandra dopoki @ nie ma trzeba miec nadzieje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Witajcie dziewczyny,
Zrobiłam dziś test i wyszedł mi bladzioch ... już po tej wysokiej temperaturze domyśliłam się, że tak mój organizm reaguje ech ... pewno w ten sposób mój organizm chce się pozbyć kogoś "obcego" z ciała ... jutro powtórzę test ...
Dziś temperatura niższa (na razie mniej niż 38) ale ja będzie się podwyższać to na pewno pojadę do przychodni ...
A ze mnie leje się jak z fontanny, wczoraj myślałam już o pójściu do dr, no ale dziś jest już względny spokój.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Jangwa cudne wiadomosci z rana!! Lez w łóżeczku i dbaj i Was!!
Tulisia takie obfite plamienie to chyba norma. Ja tez jeden dzień mialam taki mocny ale potem było o wiele lepiej. Tak to już jest...chyba
A powiedzcie mi prosze czy bol owulacyjny podobny jest do miesiaczkowego? Nigdy na to nie zwracakam uwagi. Ovu wyznaczyl mi owulacje na teraz i w sumie od wczoraj czuje takie ciagniecie jak przed @ ... ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:18
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyJangwa kochanie a nie mówiłam że bedzie kropek , bardzo się cieszę cudna wiadomość
Aleksandra nie smuć się.póki @ nie ma jest nadzieja, jeżeli jednak się pojawi nie smuć się masz wtedy kolejną szanse , nie wszystkim się udaje odrazuAleksandra1988, jangwa_maua lubią tę wiadomość