X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 - nie miałaś jeszcze okresu od zabiegu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Okład robiłam... gorączka chyba spada, ale czuję się nie do życia ... mam nadzieję, że przejdzie i jutro będzie już lepiej ....

Jangwa bardzo ci współczuję że się tak niedobrze czujesz :( Lecz się domowymi sposobami o których tu dziewczyny piszą... ja z mojej naturalnej apteczki dorzucę jeszcze imbir dodany do herbaty z miodem i cytryną... Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze że jesteś w domu i możesz odpoczywać :)
    Ja dziś mam taki mega ból głowy że aż mnie mdli a muszę jeszcze do 5 w pracy wytrzymać :( i jeszcze do tego meeting z szefem o 15. Chyba się przekręcę :( ale potem na szczęście weekend i będę odpoczywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande, czekaj cierpliwie z tymi badaniami, jeśli już chcesz coś wiedzieć to idź na usg. Mi betę robili po 4 tyg od poronienia i spadła do 2 ale czasem to trwa dłużej. Wiem, że łatwo się mówi, ale po poronieniu tylko cierpliwość i spokój pomagają... ja czekałam 36 dni ale się doczekałam :) i ty też się doczekasz :) jak będziesz się stresować i spinać to @ przyjdzie jeszcze póżniej. Dobrze że zajmujesz się pracami domowymi to pomaga zająć trochę czas i myśli.
    Miłego dnia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    U mnie tempka poszła w dół także czekam na @ ;)

Goonia co u Ciebie??? Mam nadzieję, że tempka jednak trzyma się w górze :) Spokoju ci życzę kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś zmęczyłam bo byłam na zakupach i miałam dwie ciężkie torby i szłam z nimi jakieś 3 km bo co chwila do jakiegoś sklepu wchodziłam.
    I brzuch mnie trochę bolał, jak na @ i szybko do domku, ale jak poszłam sprawdzić, czy wszystko ok to tylko śluz taki raczej rozciągliwy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ się rozkręca brzuch boli ajj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    U mnie @ się rozkręca brzuch boli ajj :/
    Kurde.. :/
    Ale jesteś pewna, że to @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jaką lubicie muzykę?

Złapałam doła bo poszłam sprzątać pokój w którym miał być pokoik mojego maleństwa, albo nawet dwóch maleństw, bo na pierwszej wizycie w 4 tygodniu moja ginekolog powiedziała że może będą dwa serduszka, ale nie było an i jednego, mąż tak się cieszył z tej myśli o bliźniakach. :((((

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia ale masz krwawienie czy tylko ból brzucha? bo to akurat o niczym nie świadczy,
    Aleksandra1988 - nie powinnaś dźwigać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Kurde.. :/
    Ale jesteś pewna, że to @?

No napewno przy implantacji nie ma skrzepów kochana a już zamiast wkładki podpaske musiałam założyć niestety ale trzymam kciuki za Was mocno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wszystko mam jak przy typowej menstruacji ;) Ale nowy cykl nowe szanse także mnie to nie smuci

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba naleję sobie wody do wanny i zrobię sobie meeeeeega kąpiel w pianie :)
    To się troszkę wygrzeję i zrelaksuję. Coś mam dużo śluzu...
    Ale tak dziś pomyślałam, że jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze kolejnym spróbuje, przecież głowy sobie z tego powodu nie urwę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia - czyli następny miesiąc przed Wami :) chociaż może się starać nie tak jak my :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ggonia ale masz krwawienie czy tylko ból brzucha? bo to akurat o niczym nie świadczy,
    Aleksandra1988 - nie powinnaś dźwigać :(
    Wiem... Już nie będę. Mój mąż na tym punkcie jest mocno przewrażliwiony więc dobrze, że jest w pracy i nie wie o zakupach. Jak mnie zapytał to powiedziałam że z 1,5 kg mam w torbie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ggonia - czyli następny miesiąc przed Wami :) chociaż może się starać nie tak jak my :(
    I to jest zdrowe, pozytywne podejście ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    matylda08 - nie miałaś jeszcze okresu od zabiegu?
    No niestety nieeee :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak bynajmniej do tego cyklu spokojnie podejdę ;) i bez luteiny , bo przez nią miałam te skutki uboczne . Testy owu już zamówiłam ;)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Azande wszystko mam jak przy typowej menstruacji ;) Ale nowy cykl nowe szanse także mnie to nie smuci
    ggonia, mamy @ w tym samym czasie a więc będziemy iść jednym torem. :) szkoda, że ta wstrętna @ przylazła do ciebie ale cieszę się że będę miała towarzyszkę w doli i niedoli :) jestem mega pozytywnie nastawiona na ten cykl i zobaczysz obie pod koniec osiągniemy cel :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    No niestety nieeee :(
    uparta małpa z tej @. A kontaktowałaś się z lekarzem w tej sprawie? Właśnie słyszałam że ta pierwsza @ po zabiegu lubi płatać figle.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia i Tulisia - szkoda że ja nie mogę do Was dołączyć :(
    i znając moje szczęście to ja pobiję wszelkie rekordy w czekaniu na pierwszy okres po zabiegu :(((((((((

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ