X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 - nie miałaś jeszcze okresu od zabiegu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Okład robiłam... gorączka chyba spada, ale czuję się nie do życia ... mam nadzieję, że przejdzie i jutro będzie już lepiej ....

Jangwa bardzo ci współczuję że się tak niedobrze czujesz :( Lecz się domowymi sposobami o których tu dziewczyny piszą... ja z mojej naturalnej apteczki dorzucę jeszcze imbir dodany do herbaty z miodem i cytryną... Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze że jesteś w domu i możesz odpoczywać :)
    Ja dziś mam taki mega ból głowy że aż mnie mdli a muszę jeszcze do 5 w pracy wytrzymać :( i jeszcze do tego meeting z szefem o 15. Chyba się przekręcę :( ale potem na szczęście weekend i będę odpoczywać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande, czekaj cierpliwie z tymi badaniami, jeśli już chcesz coś wiedzieć to idź na usg. Mi betę robili po 4 tyg od poronienia i spadła do 2 ale czasem to trwa dłużej. Wiem, że łatwo się mówi, ale po poronieniu tylko cierpliwość i spokój pomagają... ja czekałam 36 dni ale się doczekałam :) i ty też się doczekasz :) jak będziesz się stresować i spinać to @ przyjdzie jeszcze póżniej. Dobrze że zajmujesz się pracami domowymi to pomaga zająć trochę czas i myśli.
    Miłego dnia!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    U mnie tempka poszła w dół także czekam na @ ;)

Goonia co u Ciebie??? Mam nadzieję, że tempka jednak trzyma się w górze :) Spokoju ci życzę kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś zmęczyłam bo byłam na zakupach i miałam dwie ciężkie torby i szłam z nimi jakieś 3 km bo co chwila do jakiegoś sklepu wchodziłam.
    I brzuch mnie trochę bolał, jak na @ i szybko do domku, ale jak poszłam sprawdzić, czy wszystko ok to tylko śluz taki raczej rozciągliwy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ się rozkręca brzuch boli ajj :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    U mnie @ się rozkręca brzuch boli ajj :/
    Kurde.. :/
    Ale jesteś pewna, że to @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jaką lubicie muzykę?

Złapałam doła bo poszłam sprzątać pokój w którym miał być pokoik mojego maleństwa, albo nawet dwóch maleństw, bo na pierwszej wizycie w 4 tygodniu moja ginekolog powiedziała że może będą dwa serduszka, ale nie było an i jednego, mąż tak się cieszył z tej myśli o bliźniakach. :((((

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia ale masz krwawienie czy tylko ból brzucha? bo to akurat o niczym nie świadczy,
    Aleksandra1988 - nie powinnaś dźwigać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 wrote:
    Kurde.. :/
    Ale jesteś pewna, że to @?

No napewno przy implantacji nie ma skrzepów kochana a już zamiast wkładki podpaske musiałam założyć niestety ale trzymam kciuki za Was mocno ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wszystko mam jak przy typowej menstruacji ;) Ale nowy cykl nowe szanse także mnie to nie smuci

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba naleję sobie wody do wanny i zrobię sobie meeeeeega kąpiel w pianie :)
    To się troszkę wygrzeję i zrelaksuję. Coś mam dużo śluzu...
    Ale tak dziś pomyślałam, że jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze kolejnym spróbuje, przecież głowy sobie z tego powodu nie urwę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia - czyli następny miesiąc przed Wami :) chociaż może się starać nie tak jak my :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ggonia ale masz krwawienie czy tylko ból brzucha? bo to akurat o niczym nie świadczy,
    Aleksandra1988 - nie powinnaś dźwigać :(
    Wiem... Już nie będę. Mój mąż na tym punkcie jest mocno przewrażliwiony więc dobrze, że jest w pracy i nie wie o zakupach. Jak mnie zapytał to powiedziałam że z 1,5 kg mam w torbie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    ggonia - czyli następny miesiąc przed Wami :) chociaż może się starać nie tak jak my :(
    I to jest zdrowe, pozytywne podejście ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    matylda08 - nie miałaś jeszcze okresu od zabiegu?
    No niestety nieeee :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak bynajmniej do tego cyklu spokojnie podejdę ;) i bez luteiny , bo przez nią miałam te skutki uboczne . Testy owu już zamówiłam ;)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Azande wszystko mam jak przy typowej menstruacji ;) Ale nowy cykl nowe szanse także mnie to nie smuci
    ggonia, mamy @ w tym samym czasie a więc będziemy iść jednym torem. :) szkoda, że ta wstrętna @ przylazła do ciebie ale cieszę się że będę miała towarzyszkę w doli i niedoli :) jestem mega pozytywnie nastawiona na ten cykl i zobaczysz obie pod koniec osiągniemy cel :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    No niestety nieeee :(
    uparta małpa z tej @. A kontaktowałaś się z lekarzem w tej sprawie? Właśnie słyszałam że ta pierwsza @ po zabiegu lubi płatać figle.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia i Tulisia - szkoda że ja nie mogę do Was dołączyć :(
    i znając moje szczęście to ja pobiję wszelkie rekordy w czekaniu na pierwszy okres po zabiegu :(((((((((

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ