Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Okład robiłam... gorączka chyba spada, ale czuję się nie do życia ... mam nadzieję, że przejdzie i jutro będzie już lepiej ....
Jangwa bardzo ci współczuję że się tak niedobrze czujesz Lecz się domowymi sposobami o których tu dziewczyny piszą... ja z mojej naturalnej apteczki dorzucę jeszcze imbir dodany do herbaty z miodem i cytryną... Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze że jesteś w domu i możesz odpoczywać
Ja dziś mam taki mega ból głowy że aż mnie mdli a muszę jeszcze do 5 w pracy wytrzymać i jeszcze do tego meeting z szefem o 15. Chyba się przekręcę ale potem na szczęście weekend i będę odpoczywać. -
nick nieaktualnyAzande, czekaj cierpliwie z tymi badaniami, jeśli już chcesz coś wiedzieć to idź na usg. Mi betę robili po 4 tyg od poronienia i spadła do 2 ale czasem to trwa dłużej. Wiem, że łatwo się mówi, ale po poronieniu tylko cierpliwość i spokój pomagają... ja czekałam 36 dni ale się doczekałam i ty też się doczekasz jak będziesz się stresować i spinać to @ przyjdzie jeszcze póżniej. Dobrze że zajmujesz się pracami domowymi to pomaga zająć trochę czas i myśli.
Miłego dnia!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle się dziś zmęczyłam bo byłam na zakupach i miałam dwie ciężkie torby i szłam z nimi jakieś 3 km bo co chwila do jakiegoś sklepu wchodziłam.
I brzuch mnie trochę bolał, jak na @ i szybko do domku, ale jak poszłam sprawdzić, czy wszystko ok to tylko śluz taki raczej rozciągliwy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jaką lubicie muzykę?
Złapałam doła bo poszłam sprzątać pokój w którym miał być pokoik mojego maleństwa, albo nawet dwóch maleństw, bo na pierwszej wizycie w 4 tygodniu moja ginekolog powiedziała że może będą dwa serduszka, ale nie było an i jednego, mąż tak się cieszył z tej myśli o bliźniakach. (((Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba naleję sobie wody do wanny i zrobię sobie meeeeeega kąpiel w pianie
To się troszkę wygrzeję i zrelaksuję. Coś mam dużo śluzu...
Ale tak dziś pomyślałam, że jak się nie udało w tym cyklu to jeszcze kolejnym spróbuje, przecież głowy sobie z tego powodu nie urwę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:ggonia ale masz krwawienie czy tylko ból brzucha? bo to akurat o niczym nie świadczy,
Aleksandra1988 - nie powinnaś dźwigać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Azande wszystko mam jak przy typowej menstruacji Ale nowy cykl nowe szanse także mnie to nie smuci10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny