Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Azande nie martw sie. Twoj organizm musi sie przygotowac na przyjecie nowej fasolki. Wiem ze od razu by sie chcialo probowac ale to tez nie jest dobre, bo jak czlowiek za bardzo chce to nie wychodzi. Na tagu staraczek sa dziewczyny ktore nascie/dziesiatki cykli stan maja za soba. One bardzo chca, nakrecaja sie a potem jest im trudno pogodzic sie z @. Ja musze sie wstrzymac do czerwca ze staraniami wiec nie martw sie ostatnia nie bedziesz . Ja czekam... czekam.... i czekam... i marze.... i marze....
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Azande wrote:Ggonia i Tulisia - szkoda że ja nie mogę do Was dołączyć
i znając moje szczęście to ja pobiję wszelkie rekordy w czekaniu na pierwszy okres po zabiegu ((((((((Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyTulisia wrote:uparta małpa z tej @. A kontaktowałaś się z lekarzem w tej sprawie? Właśnie słyszałam że ta pierwsza @ po zabiegu lubi płatać figle.
Tulisia, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa Aleksandra Trzymam kciuki żeby były dwie Kreski
Tulisia to jesteśmy kompankami w tym cyklu !!
Azande cierpliwości a @napewno sie pojawi ja czekałam 51 dni fakt faktem z pomocą luteiny
DomiBW dziękuje za ciepłe słowa relaksuje się jak najbardziej popijając siemie
Rachele prosila bym o zmiane 20.03 ostatnia @ 15.04 data @Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:00
Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Ja czekałam 50 dni..
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Jangwa Aleksandra Trzymam kciuki żeby były dwie Kreski
Tulisia to jesteśmy kompankami w tym cyklu !!
Azande cierpliwości a @napewno sie pojawi ja czekałam 51 dni fakt faktem z pomocą luteiny
DomiBW dziękuje za ciepłe słowa relaksuje się jak najbardziej popijając siemie
Rachele prosila bym o zmiane 20.03 ostatnia @ 15.04 data @
Ty się teraz zdrowo odżywiaj i za dwa tygodnie zabawa zaczyna się od nowa -
nick nieaktualny
-
Ja distalam 1 @ po 24 dniach no i i tak figa z tego. Jestem wlasnie po wizycie u gin. Torbiel mi sie oproznila uff... teraz tylko czekanie mam nadzieje ze bedziecie pamietac o mnie jak juz zafasolkujecie? Anemia mi wyszla z morf mam jeszcze zelazo z okresu ciazy a mozecie mi jakies dobre nie drogie zelazo bez recepty polecic?
nick nieaktualny
-
N nie wien pije suplement dla ciezarnych i jest tam zelazo a mimo to mam anemie. To nic . Jak nie znajde takiego bez recepty to rodzinny lekarz mi wypisze. Juz nie bede do gin po recepte na zelazo latala
matylda08 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz torbieli nie ma ale moze sie odowic. Gin mowi ze to sprawa hormonalna. Am nadzieje ze do czerwca juz tak sie hormony ustabilizuja ze bedziemy mogli dzialac jem duzo miesa niby jest to najczesciej drob ale w nim chyba tez jest zelazo. Ja to wiecznie mam problemy z erytrocytami. Zawsze gdzies mam wyniki w dolnych granicach a teraz to juz wogole za malo
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane u mnie ok choc czuje sie dosc zmeczona caly tydzien w pracy byl meczacy plus wczoraj stresik ogolny bo zapowiedzieli redukcje etatow..ja oczywiscie pomyslalam zeby tylko moja ciaza sie utrzymala to wtedy praca mi jest obojetna..czekam cierpliwie na lekarza
ggonia teraz relaksuj sie i pozniej do dziela
wszystkim wam zycze zeby zblizajaca sie wielkanoc przyniosla nowe fasolinkiAzande lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,
Zrobiłam dziś test i wyszedł mi bladzioch ... już po tej wysokiej temperaturze domyśliłam się, że tak mój organizm reaguje ech ... pewno w ten sposób mój organizm chce się pozbyć kogoś "obcego" z ciała ... jutro powtórzę test ...
Dziś temperatura niższa (na razie mniej niż 38) ale ja będzie się podwyższać to na pewno pojadę do przychodni ...Azande, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość