X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande niestety tu pomoze tylko cierpliwosc. Większość z nas czekala ponad 35 dni a nawet ok.40. Na pewno @ nadejdzie i będzie dobrze.

Aleksandra1988, lucy1983 lubią tę wiadomość

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande nie martw sie. Twoj organizm musi sie przygotowac na przyjecie nowej fasolki. Wiem ze od razu by sie chcialo probowac ale to tez nie jest dobre, bo jak czlowiek za bardzo chce to nie wychodzi. Na tagu staraczek sa dziewczyny ktore nascie/dziesiatki cykli stan maja za soba. One bardzo chca, nakrecaja sie a potem jest im trudno pogodzic sie z @. Ja musze sie wstrzymac do czerwca ze staraniami wiec nie martw sie :-) ostatnia nie bedziesz :-). Ja czekam... czekam.... i czekam... i marze.... i marze....

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Ggonia i Tulisia - szkoda że ja nie mogę do Was dołączyć :(
    i znając moje szczęście to ja pobiję wszelkie rekordy w czekaniu na pierwszy okres po zabiegu :(((((((((
    Azande, kochana, czemu tak myślisz? To przez twoje długie cykle przed ciążą? Ilu dniowe wtedy miałaś? A poza tym nie możesz się tak nastawiać :)

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    uparta małpa z tej @. A kontaktowałaś się z lekarzem w tej sprawie? Właśnie słyszałam że ta pierwsza @ po zabiegu lubi płatać figle.
    Tak jestesmy pod stałą opieka dr.kazał spokojnie czekać żadnych leków na wywołanie jak najmniej chemi. W poniedziałek kolejna bhcg i czekanie na małpę a póki co dziś winko czerwone infolik witaminki seksik i tak wkolo :)

Tulisia, Aleksandra1988 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa Aleksandra Trzymam kciuki żeby były dwie Kreski :)

Tulisia to jesteśmy kompankami w tym cyklu !!

Azande cierpliwości a @napewno sie pojawi ja czekałam 51 dni fakt faktem z pomocą luteiny

DomiBW dziękuje za ciepłe słowa relaksuje się jak najbardziej popijając siemie :)

Rachele prosila bym o zmiane 20.03 ostatnia @ 15.04 data @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:00

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekałam 50 dni..

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Ja czekałam 50 dni..
    Powinnam docenić jakie miałam szczęście. Ja czekałam 34 dni, więc w porównaniu do was to krótko. Mam nadzieję, że to jest znak, że wszystko wraca do normy i że pod koniec tego cyklu zawita do mnie mały Frędzelek :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Jangwa Aleksandra Trzymam kciuki żeby były dwie Kreski :)

Tulisia to jesteśmy kompankami w tym cyklu !!

Azande cierpliwości a @napewno sie pojawi ja czekałam 51 dni fakt faktem z pomocą luteiny

DomiBW dziękuje za ciepłe słowa relaksuje się jak najbardziej popijając siemie :)

Rachele prosila bym o zmiane 20.03 ostatnia @ 15.04 data @
    Dziękuję za kciuki w imieniu swoim i Jangwy :)
    Ty się teraz zdrowo odżywiaj i za dwa tygodnie zabawa zaczyna się od nowa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najkrótszy cykl u mnie to 30 dni a najdłuższy uwaga - 49 dni

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja distalam 1 @ po 24 dniach no i i tak figa z tego. Jestem wlasnie po wizycie u gin. Torbiel mi sie oproznila uff... teraz tylko czekanie :-) mam nadzieje ze bedziecie pamietac o mnie jak juz zafasolkujecie? Anemia mi wyszla z morf mam jeszcze zelazo z okresu ciazy a mozecie mi jakies dobre nie drogie zelazo bez recepty polecic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze doradzi Ci pani mgr w aptece bo jest ich całe mnóstwo powiedz że chcesz niedrogie ale chyba samego żelaza bez recepty nie dostaniesz :(

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N nie wien pije suplement dla ciezarnych i jest tam zelazo a mimo to mam anemie. To nic :-). Jak nie znajde takiego bez recepty to rodzinny lekarz mi wypisze. Juz nie bede do gin po recepte na zelazo latala :-)

matylda08 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam żelazo w ciąży ale na receptę właśnie,
    marzusiax - oprócz tabletek możesz też poczytać w jakich produktach spożywczych jest dużo żelaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax - dobre wieści po wizycie, dobrze że torbiel maleje :)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz torbieli nie ma ale moze sie odowic. Gin mowi ze to sprawa hormonalna. Am nadzieje ze do czerwca juz tak sie hormony ustabilizuja ze bedziemy mogli dzialac :-) jem duzo miesa niby jest to najczesciej drob ale w nim chyba tez jest zelazo. Ja to wiecznie mam problemy z erytrocytami. Zawsze gdzies mam wyniki w dolnych granicach a teraz to juz wogole za malo

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi trochę ulżyło, bo temperatura spadła, ale dopiero teraz, a tak od połowy dnia utrzymywała się na poziomie 39 stopni :( jak dla mnie to mega dużo, bo nie mam tendencji do gorączek....

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, latają teraz jakieś paskudztwa w powietrzu, u mojego męża w pracy 6 z 24 osób jest właśnie na zwolnieniu. Jedna dobra rzecz, że najczęściej te wiosenne wirusy szybko przechodzą.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Mi trochę ulżyło, bo temperatura spadła, ale dopiero teraz, a tak od połowy dnia utrzymywała się na poziomie 39 stopni :( jak dla mnie to mega dużo, bo nie mam tendencji do gorączek....
    U mnie teraz 37,1 a miałam przez 5 dni 37,5

• majeczka8 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane u mnie ok choc czuje sie dosc zmeczona caly tydzien w pracy byl meczacy plus wczoraj stresik ogolny bo zapowiedzieli redukcje etatow..ja oczywiscie pomyslalam zeby tylko moja ciaza sie utrzymala to wtedy praca mi jest obojetna..czekam cierpliwie na lekarza

ggonia teraz relaksuj sie i pozniej do dziela ;-)
    wszystkim wam zycze zeby zblizajaca sie wielkanoc przyniosla nowe fasolinki :-)

Azande lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,

Zrobiłam dziś test i wyszedł mi bladzioch ... już po tej wysokiej temperaturze domyśliłam się, że tak mój organizm reaguje :( ech ... pewno w ten sposób mój organizm chce się pozbyć kogoś "obcego" z ciała :( ... jutro powtórzę test ...

Dziś temperatura niższa (na razie mniej niż 38) ale ja będzie się podwyższać to na pewno pojadę do przychodni ...

Azande, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ