Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Wynik bety -325,4 nawet wyższy niż w pierwszej ciąży
Ale się cieszę!!! Wspaniale!!! Niech dzidziuś rośnie silny i zdrowy!! I przesyłaj wiruski Kochana! Czekamy!!Aleksandra1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak jangwa już zaszła to zobaczycie, że zaraz i u Was będą dwie kreseczki A w lato i ja do Was szybko dołączę i potem będziemy na forum narzekać, że nas mdli i że przytyłyśmy i że trochę rozstepów i humory ;] będzie cudnie!
jangwa_maua, kierzynka, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Przesyłam całą masę wirusków łapcie ich dużoooooooo
jangwa, łapię wiruski rękami, nogami a nawet zasysam buzią muszę się nachapać. Wspaniałe wyniki i zobaczysz, że teraz będziesz widziała już tylko takie dobre!jangwa_maua, meeegi1771 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
ggonia wrote:U mnie @ się skończyła więc wszystko przed nami
Może i mi się uda
Jangwa pięknh wynik bety wiruski łapie
już ci się ggonia @ skńczyła? Prędko bardzo. Jestem pewna, że obydwie już za 3-4 tygodnie będziemy cieszyć się jak głupie z naszych cudnych FrędzelkówAleksandra1988 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa gratuluję pięknej bety i łapię wiruski
Ja czuję się dziś kiepsko głowa pęka nie wspominając o bólu brzucha jak jutro tempka nie spadnie i @ nie przyjdzie to chyba zrobie test w środę... Sama nie wiem już co jest grane rano czułam się jak na @ ale takich dziwnych objawów przed @ to zazwyczaj nie mam... Ja to najbardziej bym chciała wiedzieć czy to tak czy nie ze względu na pracę niestety ostatnio dużo pracy mam i szef chodzi podminowany że nie idzie jakby się chciało a tak to wzięłabym zwolnienie bez wyrzutow sumienia. Zobaczymy jutro -
nick nieaktualny
-
Jangwa_maua ale się cieszę! Gratulacje niech kochane maleństwo rośnie zdrowo
Dziękuję bardzo dziewczynki za modlitwę za między innymi moje dzidzi to dla mnie bardzo ważne, jesteście kochane! Ja też zawsze wspominam w moich modłach o Was modlitwa, wiruski i lada moment wszystkie będziemy szerokie w pasie i z szerokim uśmiechem na twarzy
Buziaki i oczywiście tona wiruskow, czekamy na kolejne pozytywne testyjangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Wynik bety -325,4 nawet wyższy niż w pierwszej ciąży
Ja dzis po 43 dniach dostałam @ jeszcze nigdy tak mnie nie ucieszyła
lucy1983, jangwa_maua, Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 - ja przeczuwam,że u Ciebie coś jest na rzeczy ...
pszczoła10- dziękuję Niech Twoje Maleństwo też zdrowo rośnie
matylda08 - super ! pierwsza @ to jest z czego się cieszyć teraz do działania
Aleksandra1988 - szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 20:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny