Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Super wiadomośc :)juz jestesmy ciociami :)a niedługo mamusiami
Ja dzis po 43 dniach dostałam @ jeszcze nigdy tak mnie nie ucieszyłamatylda08 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnypszczoła10 wrote:Jangwa_maua ale się cieszę! Gratulacje niech kochane maleństwo rośnie zdrowo
Dziękuję bardzo dziewczynki za modlitwę za między innymi moje dzidzi to dla mnie bardzo ważne, jesteście kochane! Ja też zawsze wspominam w moich modłach o Was modlitwa, wiruski i lada moment wszystkie będziemy szerokie w pasie i z szerokim uśmiechem na twarzy
Buziaki i oczywiście tona wiruskow, czekamy na kolejne pozytywne testy
Pszczoła jak dobrze że u ciebie wszystko dobrze i dzidzia dobrze się rozwija
Ja także często się modlę za wszystkie kobiety oczekujące dziecka i te starające się aby Bóg obdarzył je zdrowymi dzieciaczkami więc za każdą tu z nas ja nawet dostałam od mojej siostry proszek ze skały z Groty Mlecznej gdzie pary modlą się do Maryi o dar dziecka jak teraz się nie uda to spróbujemy z mężem i zrobimy z tego proszku użytek i wtedy musi się udać
Pozdrawiam kochanajangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPszczoła trzymam już kciuki a 1 kwietnia już niedługo
Pewnie że się uda prędzej czy później... Ja jakoś nie mam za wielkiego ciśnienia uda się to fajnie a jak nie to działamy dalej a ta część najbardziej podoba się mojemu mężowi bo teraz post i troszkę chodzi już po ścianach ale ja dopóki @ nie ma wolę jakoś nie ryzykować... u mnie plamienie i później poronienie zaczęło się niestety od serduszkowania więc mam uraz... Ale wierzę że następnym razem będzie dobrze i u mnie i u każdej z nas
Mi nareszcie trochę lepiej relaksuję się z mężem ja na forum a on puszcza mi nową muzyczkę -
Jangwa maua gratuluje bety!! Niech Kropek się rozwija
Lucy - relaks kazdemu dobrze zrobi Masz racje, ze nakrecanie sie jest najgorsze, bo powoduje to tylko spiecie, stres i ewentualne rozczarowanie... ale wiadomo, nadzieje trzeba miec i mocno wierzyc, ze bedzie dobrze
pszczoła - usg 1 kwietnia musi wrozyc tylko cudne informacje
U mnie okres okolo-owulacyjny...nie wiem kiedy ovu nastapi, albo wlasnie jest w trakcie M. rano pojechal, ale licze, ze jeszcze mnie odwiedzi w tym tygodniu i poserduszkujemy troche
Robie te testy owulacyjne, ale chyba cos z nimi nie tak, albo owu jeszcze kaze na siebie czekac... obserwacja, obserwacja, obserwacjalucy1983 lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra po poronieniu zawsze jest inaczej niz w zwyklym cyklu, hormony dopiero wracaja do normy wiec kochana obserwuj sie, zaznaczaj na wykresie i naprawde zrelaksuj sie bo sie wykonczysz nerwowo!! Nie mozesz sie az tak nakrecac!! Nie w tym cyklu to w nastepnym to jest chyba nasze forumowe motto
Lili30, lucy1983, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Matylda super wieści pierwsza @ to taka ulga robisz teraz po usg kontrolne?
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Potrzebuję Waszej rady.
Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 - ja nie miałam takiego śluzu, nie denerwuj się tylko czekaj, jak nie dostaniesz do jutra normalnego okresu to zrób test znowu, nic innego nie poradzisz, jak masz taką możliwość to odpoczywaj dzisiaj i nic nie rób ciężkiego, zobaczymy co będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wizytę będę miała około 13 zobaczę jaki będzie ten lekarz na NFZ czy w ogóle zrobi usg... Mam nadzieję że przekaże Wam dobre informacje
Aleksandra poczekaj trochę jednak ciąża była i organizm ma pamięć biologiczną, cykle mogły ulec zmianie. Bądź cierpliwacierpliwa3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny