X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Super wiadomośc :)juz jestesmy ciociami :)a niedługo mamusiami :)
    Ja dzis po 43 dniach dostałam @ jeszcze nigdy tak mnie nie ucieszyła :)
    @ kazała długo na siebie czekać ale ważne że przyszła :)

matylda08 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    Jangwa_maua ale się cieszę! Gratulacje :) niech kochane maleństwo rośnie zdrowo :)

Dziękuję bardzo dziewczynki za modlitwę za między innymi moje dzidzi :) to dla mnie bardzo ważne, jesteście kochane! Ja też zawsze wspominam w moich modłach o Was :) modlitwa, wiruski i lada moment wszystkie będziemy szerokie w pasie i z szerokim uśmiechem na twarzy :)
    Buziaki i oczywiście tona wiruskow, czekamy na kolejne pozytywne testy :)

Pszczoła jak dobrze że u ciebie wszystko dobrze :) i dzidzia dobrze się rozwija :)

Ja także często się modlę za wszystkie kobiety oczekujące dziecka i te starające się aby Bóg obdarzył je zdrowymi dzieciaczkami :) więc za każdą tu z nas :) ja nawet dostałam od mojej siostry proszek ze skały z Groty Mlecznej gdzie pary modlą się do Maryi o dar dziecka :) jak teraz się nie uda to spróbujemy z mężem i zrobimy z tego proszku użytek :) i wtedy musi się udać :)
    Pozdrawiam kochana :)

jangwa_maua lubi tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy1983 mam taką nadzieję że wszystko jest dobrze u dzidzi, usg 1 kwietnia :) nie mogę się juz doczekać.
    A u Ciebie na pewno się uda, mocno w to wierzę i trzymam kciuki :*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła trzymam już kciuki a 1 kwietnia już niedługo :)
    Pewnie że się uda :) prędzej czy później... Ja jakoś nie mam za wielkiego ciśnienia :) uda się to fajnie a jak nie to działamy dalej :) a ta część najbardziej podoba się mojemu mężowi :) bo teraz post i troszkę chodzi już po ścianach ;) ale ja dopóki @ nie ma wolę jakoś nie ryzykować... u mnie plamienie i później poronienie zaczęło się niestety od serduszkowania więc mam uraz... Ale wierzę że następnym razem będzie dobrze :) i u mnie i u każdej z nas :)

Mi nareszcie trochę lepiej relaksuję się z mężem :) ja na forum a on puszcza mi nową muzyczkę :)

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa maua gratuluje bety!! :) Niech Kropek się rozwija :)

Lucy - relaks kazdemu dobrze zrobi :) Masz racje, ze nakrecanie sie jest najgorsze, bo powoduje to tylko spiecie, stres i ewentualne rozczarowanie... ale wiadomo, nadzieje trzeba miec i mocno wierzyc, ze bedzie dobrze :)

pszczoła - usg 1 kwietnia musi wrozyc tylko cudne informacje :)

U mnie okres okolo-owulacyjny...nie wiem kiedy ovu nastapi, albo wlasnie jest w trakcie :D M. rano pojechal, ale licze, ze jeszcze mnie odwiedzi w tym tygodniu i poserduszkujemy troche :)
    Robie te testy owulacyjne, ale chyba cos z nimi nie tak, albo owu jeszcze kaze na siebie czekac... obserwacja, obserwacja, obserwacja :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy tak nie miałam zawsze od razu krew jak okres miałam. Taki brązowy śluz jak przy poronieniu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra po poronieniu zawsze jest inaczej niz w zwyklym cyklu, hormony dopiero wracaja do normy wiec kochana obserwuj sie, zaznaczaj na wykresie i naprawde zrelaksuj sie bo sie wykonczysz nerwowo!! Nie mozesz sie az tak nakrecac!! Nie w tym cyklu to w nastepnym :) to jest chyba nasze forumowe motto ;)

Lili30, lucy1983, Tulisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Matylda super wieści :) pierwsza @ to taka ulga :) robisz teraz po usg kontrolne?
    Po @ wizyta u doktora który Nas prowadzi On zawsze robi USG i zobaczymy co powie co prawda kazał czekać 3 mies ze względu na Nasz wiek :( nic na siłę wszystko ma swój czas . My już wszystkie swoje "gorzkie migdały" w życiu miałyśmy teraz czas na samą słodycz:)

meeegi1771 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :) milego dnia moje kochane ;)
    Lili trzymam kciuki za udana wizyte :* moze zobaczymy dzis nowe zdjecie fasolki. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdublowal mi sie post ;)
    Aleksandra jak sie masz? To plamienien sie rozwinelo w cos wiekszego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Potrzebuję Waszej rady.
    Wczoraj wieczorem koło 19 pojawił się u mnie ślub wodnity, brązowo-beżowy.
    Myślałam, że to @ chociaż zawsze mam od razu krew. Ale do tej pory nadal wodnity śluz brązowy. Brak bólu brzucha, nic...
    Miesiączkę miałam dostać 22.03 czy mam to traktować jako @?
    Proszę o radę, może któraś z Was tak kiedykolwiek miała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura 37,1

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra1988 - ja nie miałam takiego śluzu, nie denerwuj się tylko czekaj, jak nie dostaniesz do jutra normalnego okresu to zrób test znowu, nic innego nie poradzisz, jak masz taką możliwość to odpoczywaj dzisiaj i nic nie rób ciężkiego, zobaczymy co będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ładna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra moze to plamienie byc poczatkiem @ ale nie musi. Poczekaj do jutra i zatestuj albo zrob bete nie bedziesz wtedy miala watpliwosci

Aleksandra1988 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam mocniejszej @ a później dwa tygodnie i kolejne działania :)
    Przyszły cykl to będzie ostatni mój cykl starań a potem czas szukać pracy :P

Może za jakiś rok znów będziemy planowali ciążę a może uda się w następnym cyklu, kto to wie :)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę będę miała około 13 zobaczę jaki będzie ten lekarz na NFZ czy w ogóle zrobi usg... Mam nadzieję że przekaże Wam dobre informacje :-)
    Aleksandra poczekaj trochę jednak ciąża była i organizm ma pamięć biologiczną, cykle mogły ulec zmianie. Bądź cierpliwacierpliwa :-)

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili trzymam kciuki!!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinien zrobić USG , czemu by nie ... :). Trzymam kciuki :)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ja tez trzymam kciuki :* no i licze ze bedziesz miala usg :)

matylda08 lubi tę wiadomość

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ