Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama mai gratuluje!!!!! Uuuu ale wiadomosc to na dobry weekend dla wszystkich!!
Lucy ja ciagle pracuje ale mysle zeby pojsc na zwolnienie jak lekarz mnie upewni ze jest ok
ja mam tez taka sytuacje ze nie zalezy mi na pracy ale z drugiej strony jestem takim pracusiem co nie umie olac wszystkiego..czasem zla jestem na siebie..a ty moze nie pokazuj wszystkich kart szefowi on nie musi znac wszystkiego o twoim zyciu prywatnym
Mama_Mai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAzande, tak mieszkam w DE, ale tu też nie zatrudniają raczej ciężarnych, ale liczę na płatny rok macierzyńskiego, jakby mi się udało zajść w ciążę w najbliższym czasie to do porodu nie mają prawa mnie zwolnić, bo tutaj przynajmniej jest to regulowane prawnie, a w czasie macierzyńskiego na pewno znalazłabym inną pracę...
Poza tym nie chcę dłużej pracować w labie, ze studentami owszem, więc myślę o przekwalifikowaniu na nauczyciela w gimnazjum. Lubię uczyć i sprawia mi to sporą frajdę, a praca w szkole nie jest szkodliwa jak ta w labie biochemicznym. Na szczęście mój mąż też jest w stanie przez jakiś czas sam utrzymać rodzinkę, więc decyduję się na to ryzyko szukania nowej pracy.
Chyba jednak macie rację, wymyślę że nie chcę latać na takich długich odcinkach i chcę pojechać na konferencję gdzieś bliżej w Europie. Tam mogę dojachać autem albo pociągiem...
Majeczka - uważaj na siebie i nie pracuj zbyt wiele i trzymam kciuki za wizytę -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai, gratulacje!!! Przytulam Cię mocno z radości i trzymam z całej siły kciuki za nudne 9 miesięcy i szczęśliwe zakończenie! Może Ci ktoś bardziej technicznie obeznany niż ja podpowie jak wrzucić zdjęcie, takimi krechami trzeba się pochwalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:19
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mama_Mai - ale wieści !!! super ! gratulacje
lucy1983 - staram pić się siemię lniane .. walczę dzielnie z tym żołądkiem...myślę, że w końcu odpuści i już tak boleć nie będzie ... na razie znów jest dobrze ..
-
nick nieaktualny
-
Mama Mai-oooo jaaa!!! Az się wzruszylam:-) To cudowna wiadomość! !!!!! Jednak ovu poczekala do weekendu:-) brawo, brawo, brawo ♡
Lucy wiesz co ja na Twoim miejscu powiedziałbym prawde. Wiem ze kazde kolorowanie i naginanie prawdy zawsze konczy sie średnio dobrze. Lepsza gorsza prawda niz piekne kłamstwo:-)
lucy1983, Mama_Mai lubią tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyDomi masz rację zresztą mi naprawdę chodzi o ten długi lot i jednak potencjalne zagrożenie dla potencjalnej ciąży mąż się kategorycznie nie zgadza żebym gdziekolwiek teraz latała i w sumie ma rację... więc postaram się przekonać szefa, że Zurych jest dużo bliżej i taniej a też już tam znalazłam odpowiedni meeting dla siebie, coby się nie czepiał że nie chcę w ogóle jechać. Chcę, bo to ogólnie frajda i taki mini-urlop, tylko nie takim kosztem... A nie chcę się zgłaszać i potem odkręcać całej sprawy, bo to za dużo kosztuje. Niech tam wyśle kogoś kto nie planuje dzieci
A jak u Ciebie nastroje przed weekendem? Mam nadzieję że mąż za chwilę będzie u Ciebie -
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje za te cieple slowa jestem w takim szoku!!! Rano az rece mi sie trzesly z wrazenia Maz wraca jutro i czeka go mega niespodzianka musze mu to jakos ciekawie zakomunikowac
A wam straczki moje kochane niesmialo wysylam wiruski
boje sie jak cholera tej ciazy no i 1 wizyty u lekarza... -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai, Jangwa_maua - wcale Wam się nie dziwię ze się boicie, to normalne. Tez się stresowalam ale jakoś tak w sercu czułam ze będzie dobrze i teraz tez tak mam a w środę wizyta i usg. Mam nadzieje ze z moja perełka wszystko dobrze tym bardziej ze juz mi trochę wypchalo brzuch. Szok nie sądziłam ze tak szybko będzie coś widać i to nie tylko dla mnie ale i dla innych.
Wy też uwierzcie ze tym razem będzie wszystko dobrze, no bo przecież musi tak być, prawda? Trzymam za Was kciuki kochane! -
nick nieaktualnyJa poki co czuje sie spokojna i chyba mam dobre przeczucia najchetniej bym krzyczala ze zobaczylam dzis 2 krechy ale boje sie komukolwiek pochwalic oprocz was bez tego watka chyba bym oszalala sama ze swoimi emocjami i obawami
lucy1983, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny