Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej w ten pochmurny dzień badania od ginekologa w toku, pozwolił się zacząć starać od teraz więc po 2 dniowym namyśle tak też wczoraj zrobiliśmy. Wg kilku kalendarzykow powinnam mieć wczoraj owulacje. Wiadomo że coś mogło się przesunąć wiec sprawdzimy za 2 tyg czy coś z tego będzie
miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
Zazdroszcze wam dziewczyny ale tak zdrowo i zyczliwie my bedziemy serduszkowac za 2 miechy dopiero albo juz nie wiem dla mnie to wiecznosc bardzo bym chciala by Bozia od razu pozwolila 'zrobic' fasolinke jak za 1 razem oj przybedzie tych grudniowych dzieciaczkow ale ostrzegam - strzelce sa charakterne - jestem tego przykladem . A listopadowe skorpiony to straszne uparciuchy - moj M
matylda08 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyCzesc
Moj maz wczoraj zrobil mi niespodzianke i wrocil do domu a mial byc dopiero dzis.
Zapakowalam mu w pudeleczko bodziaka i na nim test i postawilam w takim miejscu zeby zauwazyl jak juz sie skapnal ze cos tam stoi to pyta sie a co to? Otwiera i jego mina byla boska ten widok - bezcenne bardzo sie ucieszyl odrazu mnie wycalowal i przytulil i wogole sie nie spodziewal do teraz co chwile powtarza ze mu taka niespodzianke zrobilam a dzis jak pojechalismy do Majki to jej powiedzial ze napewno bedzie miala brata hihi
megi czekamy na dokladny opis twojej wizyty :*
Ggonia oby twoj maz zrobil sobie najpiekniejszy prezent urodzinowy no i fajnie ze w koncu zmadrzal i sie stara
Anka ciesze sie ze starania rozpoczete
marzusiax kochana z calego seducha zycze ci zeby twoja blizna sie pieknie zagoila i zeby w czerwcu nie bylo nawet sladu po cc :* zaslugujesz na swojego maluszka :* i szybciutko zobaczysz 2 krechy jestem tego pewna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 11:43
jangwa_maua, anka418, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ggonia życzę Twojemu Mężowi takiego wspaniałego prezentu No i oczywiście Tobie!
Anka no to trzymam kciuki i oby się udało!!!
Meeegi oj musisz szybko dać znać jak na USG, bo umrę z ciekawości! I napisz proszę jak ono wyglądało, ile trwało itd bo my idziemy z piątek W sumie to tak się złożyło, że idziemy rano na jedno z testem PAPPA a wieczorem na drugie Niby nie jestem w grupie ryzyka, ale lekarz ten test PAPPA zaproponował, a że pracuję z dzieciakami z niepełnosprawnościami to wzięłam dla spokojnościanka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
od wczoraj same dobre wiadomości na forum wierzę ggonia że i ty i jak pod koniec naszych cykli będziemy zafasolkowane. Oczywiście życzę tego samego każdej dziewuszce starającej się ale ja i ggonia będziemy testować w tych samych dniach. Aczkolwiek postanowiłam, że nie będę się zawczasu jarać i zrobię test w 32-33 dniu cyklu(no chyba że dostanę @ ale mam nadzieję że do tego nie dojdzie.
Dziewczyny, idzie wiosna, to czas odnowy i nadziei. Wierzę, że już niedługo każda z nas będzie się cieszyć z naszych małych szczęść Trzymam kciuki za wszystkie starające się i za obecne mamusie, aby ich bobaski zdrowo rosłyLili30 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny