Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak u mnie już widać też mniej więcej od tygodnia. Zaskoczona jestem bo nie sądziłam ze tak szybko będzie widać ale widzę go nie tylko ja, mąż, mama ale i rodzinka mówi ze brzuchol juz mam. Ogólnie nie jest jakoś nisko odstajacy, tam gdzie jest maleństwo tylko tez juz tak na wysokości pępka, trochę nawet nad pepkiem. Taka no piłka się powoli robi
-
Hehehe chyba tak Czyli nie jest za wcześnie skoro we trzy już go mamy, widzimy i zauważają go inni
A co do płci, to mi również jest to obojętne, bo chciałabym mieć i dziewczynkę i chłopca, najlepiej po 2 Ale mój Mąż tak się zafiksował na chłopca.... ehhh Ciągle gada, że to chłopiec, więc ja mu zawsze na przekór, że to dziewczynka, ale bardziej po to żeby się przyzwyczaił do tej myśli, że może tak być. Rozmawiałam już z nim na spokojnie, że nie chciałabym żeby się rozczarował i w ogóle... Ale on swoje. A i tak z doświadczenia wiem, że najczęściej dziewczynki są oczkami w głowie tatusiów, a synkowie u mamuś -
Oj Twoj mąż jak juz będzie wiedział to na pewno bedzie szczęśliwy zarówno z syna jak i corki mojemu mezowi to obojętne ale na dzidziusia mówimy Adaś, bo takie imię zapewne będzie miał syn a przy córce jeszcze nie wiemy i tak Adaś Adaś i powoli zaczynam myśleć ze to synek, chociaż od początku przeczuwalam córeczkę
-
megi, cieszę się razem z tobą i mogę sobie wyobrażać jakie to szczęście widzieć na monitorze swojego Frędzelka i wiedzieć, że jest wszystko ok łapie od ciebie i innych ciężarnych dziewuszek wiruski pełnymi garściami
meeegi1771 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
meeegi1771 - jej, to musi być super uczucie . Też bym chciała przeżyć takie coś na razie z niecierpliwością będę czekać na serduszko mojej fasolki
Coś tu dziś spokojnie Niedziela to można poleniuchować
No i palemkę dziś trzeba poświecićmeeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Mimo brzydkiej pogody humor mi dopisuje . Mąż zrobił sniadanie do łózka dla mnie i powiedział że damy rade i ten cykl będzie nasz ..
Cieszw się ogromnie . Buziakk dla Was :*kehlana_miyu, jangwa_maua, Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGgonia ale ci fajnie sniadanko do lozka... ja to moge pomarzyc o takim hihi
Leniwa ta niedziela, zimno, brzydko, nic sie nie chce a mezowi trzeba przygotowac jedzonko na delegacje... na szczescie juz sie piecze w piekarniku i moge chwile polezec
Tak wogole to od wczoraj mam wilczy apetyt!! Jestem tym przerazona! Jak caly czas bede czula taki glod to chyba dobije do 100 -
nick nieaktualny
-
A ja już z mężem po obiadku pogoda nie za ciekawa, ale u nas nie pada, tylko wieje i jest pochmurno. Powiem wam dziewczyny, że odkąd mój mąż dowiedział się że dr powiedział że jest wszystko ok i że jestem zdrowa, to normalnie jest innym człowiekiem. Dopiero teraz widzę jaki chodził spięty. Myślę, że swoje zrobił też wcześniejszy zakaz serduszkowania. A teraz laba w tym temacie mężulek nie jest raczej wylewny i ciężko z niego wydobyć co czuje. Teraz widzę jak stresowała go ta cała sytuacja.
Ale najważniejsze, że teraz jest super i odkrywamy siebie na nowo. Jest trochę tak jak wtedy gdy poznawaliśmy swoje ciała i swoje potrzeby. Dawno się tak już nie czułam. i myślę że on też10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyKochane, jakie badania lab. robiłyście pp? Ja do tej pory nie robiłam żadnych, dopiero teraz przed staraniami dostałam skierowanie na torch, glukozę, tsh, a dodatkowo poprosiłam o morfologie. Torch musze zrobić prywatnie koszt to 170zl a resztę mam na nfz od lekarza rodzinnego do 20.04 mam czas żeby je zrobić wtedy jest wizyta i może zobaczę juz coś na monitorze po tym miesiącu oby tylko wyniki były dobre bo trochę się stresuje co odbija się na koszmarnych snach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, od dzisiaj oficjalnie rozpoczęliśmy z mężem starania Owulka powinna być jutro lub pojutrze, więc trzymajcie kciuki! Jak się uda, będę miała prezent na 30te urodziny
KkasienkaA, lucy1983, meeegi1771 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny