Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm, muszę przyznać że wykorzystałam całą kampanię środków na rzecz wcześniejszych starań... Łącznie z oczami kota ze Shreka Ale myślę, że głównie przekonał się, że jestem już w pełni zdrowa fizycznie, a dla mojego zdrowia psychicznego lepiej mi ustąpić Od poronienia minęło 2,5 miesiąca, mój ostatni cykl wyglądał identycznie jak przed ciążą, przestałam płakać co wieczór i jestem w stanie zachwycać się moim bratankiem - chyba uznał, że jestem gotowa
Tulisia, lucy1983, meeegi1771, kierzynka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Anka ja nie robiłam żadnych badań mimo, że męczyłam kilku lekarzy o nie. Pod kontrolą endo już byłam. A co do pakietu tych badań co się robi w ciąży to mi kilku lekarzy powiedziało, że w ciąży i tak trzeba zrobić wszystko jeszcze raz.
Kehlana_miyu trzymam więc Kochana mocno kciuki! Super, że razem podjęliście taką ważną i wspaniałą decyzję. Każde argumenty przy takich rozmowach są ważne, a dodatkowe epitety jak płacz i zachwyty bratankiem- w pełni racjonalnekehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKehlana to cudne wieści że starania wznowione już zaciskam kciuki żeby na końcu cyklu się zazieleniło
Ja też czekam na owu ale u mnie pewnie jeszcze z tydzień co najmniej od jutra urlop więc się relaksuję, dbam o męża i szykuję święta
Powodzenia kochana !!!Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili a jak twoje samopoczucie? Mam nadzieję że wszystko dobrze
Mam jedno pytanko do Ciebie o Inofolic: kiedy najlepiej pić? Ja piję na ogół rano a wieczorem jeszcze łykam kompleks witamin B z 0.4 mg kwasu foliowego. Myślisz że tak jest w porządku? Będę wdzięczna o radę. -
anka418 wrote:Kochane, jakie badania lab. robiłyście pp? Ja do tej pory nie robiłam żadnych, dopiero teraz przed staraniami dostałam skierowanie na torch, glukozę, tsh, a dodatkowo poprosiłam o morfologie. Torch musze zrobić prywatnie koszt to 170zl a resztę mam na nfz od lekarza rodzinnego do 20.04 mam czas żeby je zrobić wtedy jest wizyta i może zobaczę juz coś na monitorze po tym miesiącu oby tylko wyniki były dobre bo trochę się stresuje co odbija się na koszmarnych snach
Po poronieniu od razu nie robiłam ale na początku tego roku robiłam cytomegalie różyczke toxo i vdrl. zaszłam w ciaze tez w styczniu i lekarz kazał tak czy siak powtarzać te badania trochę Mnie to kosztowało bo są drogie ale dzięki temu wiem ,że wszytko ok -
lucy1983 wrote:Kehlana to cudne wieści że starania wznowione już zaciskam kciuki żeby na końcu cyklu się zazieleniło
Ja też czekam na owu ale u mnie pewnie jeszcze z tydzień co najmniej od jutra urlop więc się relaksuję, dbam o męża i szykuję święta
Powodzenia kochana !!!
ja też czekam na owulację, ale mam nosa że w tym cyklu przyjdzie późno bo ani śluzu nie widać a testy owu wychodzą z prawie niewidoczną drugą kreską, a już teraz przecież jestem w 12 dniu cyklu. Mimo to nadal jestem dobrej myśliKkasienkaA lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
kehlana_miyu -- kciuki zaciśnięte, aby cykl był udany
Tulisia - przyjdzie i owulacja i wtedy złoty strzał i czekanie na kropka . Wysyłam wiruski
meeegi1771 - ja ostatnio jakieś 3 dni miałam biały śluz, aż brudził mi bieliznę . Czytałam , że to całkiem normalne, bo działa estrogen.Tulisia lubi tę wiadomość
-
anka418 tego badania nie robiłam Mówiłam bardziej o tym pakiecie podstawowym co meeegi.
lucy relaks na pewno dopomoże owulce i będzie piękna i owocna!
Tulisia tak trzymaj! Grunt to pozytywne myślenie. A co do testów to ja miałam tak, że kreska była coraz bardziej ciemna, i coraz bardziej i kilka dni potem bladziutka i nagle bach po bladej pozytywny Więc chyba przy nich nie ma się co sugerować intentywnością z dnia na dzień. Życzę szybciutko pozytywnego!!! Ja miałam dopiero w 24 dc.
Meeegi ja mam różny sluz. Długo miałam zabarwiony na różowo, długo też się utrzymywał żółty, a teraz mam biały dość gęsty, że brudzi majtochy A Ty jaki masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:29
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKehlana_miyu widze ze wyciagnelas same zelazne argumenty ciesze sie ze rozpoczeliscie starania oby szybciutko sie udalo :*
Tulisia czekam juz na twoje owu i na odliczanie do testowania musza pojawic sie nowe zielone kropeczki
Meegi ja mam sluz rozciagliwo - przezroczysto - kremowo - bialyTulisia lubi tę wiadomość
-
Co do badań to ja nie robiłam żadnych pp. Miałam robić w tym cyklu w ktorym zaszłam w ciążę (jeśli by się nie udalo;) chciałam zrobić tsh przede wszystkim bo około dwa lata temu jak badała to wyszlo mi w normie ale spore ok. 2,70.
jak juz zaszłam w ciążę to zrobiłam badania -
nick nieaktualny
-
KkasienkaA wrote:anka418 tego badania nie robiłam Mówiłam bardziej o tym pakiecie podstawowym co meeegi.
lucy relaks na pewno dopomoże owulce i będzie piękna i owocna!
Tulisia tak trzymaj! Grunt to pozytywne myślenie. A co do testów to ja miałam tak, że kreska była coraz bardziej ciemna, i coraz bardziej i kilka dni potem bladziutka i nagle bach po bladej pozytywny Więc chyba przy nich nie ma się co sugerować intentywnością z dnia na dzień. Życzę szybciutko pozytywnego!!! Ja miałam dopiero w 24 dc.
Meeegi ja mam różny sluz. Długo miałam zabarwiony na różowo, długo też się utrzymywał żółty, a teraz mam biały dość gęsty, że brudzi majtochy A Ty jaki masz?
no to KkasienkaA dałaś mi jeszcze większą nadzieję ale właśnie się dowiedziałam, że testów ovu nie powinno się robić z nocnego moczu tylko tak w południe po 2 godzinach niepicia. Dlatego powtórzyłam test i wyszło o wiele lepiej10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.