Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:na fioletowej sie notorycznie o duperele kłócą
jangwa_maua, kierzynka, Tulisia lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Lili czasem tak miałam, ale sporadycznie. W poprzedniej ciąży częściej. Teraz miałam dużo i teraz też się zdarzają takie bóle jakby szyjki macicy... Zawsze wtedy widzę jak się otwiera... brrr...
W ogóle raz na jakiś czas nawiedza mnie kilku sekundowy sen... Taka ciemna krew... I od razu myślę, że poroniłam... TRAGEDIA!Lili30 lubi tę wiadomość
-
Lili ja też czasem tak miałam, ogólnie miewalam i teraz czasami mam bóle w pachwinach, w jajnikach jakby i właśnie w szyjce takie kłucie. Lekarz stwierdził że takie bóle są normalne, wszystko tam teraz się zmienia i przygotowuje do tego wielkiego dnia także nie martw się. Jak sobie pomyślę jakie rewolucję przechodzi nasza macica w ciazy to dziwię się że tylko tak to odczuwamy
kierzynka, Lili30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja np po no-spie strasznie wymiotuję... A że jest piekielnie gorzka to nic przyjemnego. Potrafię ją wziąć w południe a w nocy wymiotować nią.
Ale jak czuję takie niepokojące skurcze to tylko wtedy biorę. -
nick nieaktualnyJa od poczatku staran biore magnez i chyba tak zostanie az do konca ciazy.
Umowilam sie juz do gina na 8.04 to troszke szybko bo wypadnie przed 6 tc ale wole miec na papierku ze ciaza jest poczuje sie spokojniejsza.
A ja od poczatku mowilam ze nasz watek jest magiczny dzieja sie tu naprawde fajne rzeczy jeszcze chwila i wszystkie bedziemy chodzic z brzuszkamikierzynka, Lili30, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jesli chodzi o nospe to w ciazy jest dozwolona, ale oczywiscie nie powinno sie przesadzac z iloscia ja w ciazy z Maja bralam moze 2 razy.
a takie klucie i bol w pachwinach to nic strasznego, macica sie rozciaga i robi miejsce dla dzieciaczka pamietam jak ja pierwszy raz poczulam rozciaganie to zlapal mnie taki bol gory brzucha ze nie moglam sie wyprostowac... a na drugi dzien mnie wybrzuszylo. i tak bylo zawsze jak mialam taki bol to wiedzialam ze na drugi dzien brzuch bedzie wiekszykierzynka lubi tę wiadomość
-
Kierzynka- po prostu nie wierzę, że znowu widzę taką wspaniałą wiadomość!!! Niedawno Mama Mai- teraz Ty- po prostu wspaniale! I jak tu się nie uśmiechać czytając tak fantastyczne wiadomości! Gratuluje i życzę spokojnej ciąży oraz zdrowego, silnego Fasolinka lub Fasolinki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:32
kierzynka, Lili30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się trochę zmartwialam bo robiłam posiew moczu i wyszła mi jakąś bakteria enterococcus spp. Zobaczymy co lekarz powie w środę ale bez leczenia się chyba nie obędzie a to cholerstwo jest podobno trudne do wyleczenia słyszalyscie coś może o tym?
-
nick nieaktualny