Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhey dziewczyny,
Co do tych badań to moim zdaniem to jest jakaś porażka. Kobieta po poronieniu powinna od razu przy wyjściu ze szpitala dostać skierowanie na badania typu różyczka, toksoplazmoza, cytomegalia, tarczyca, chlamydia i inne choroby które są często przyczyną poronienia. Tyle się płaci kasy na składkę zdrowotną i chorobową a potem nic Ci się nie należy i tak musisz chodzi prywatnie. Co by komu szkodziło przebadać kobietę po poronieniu. Nic nie wyjdzie no to super, a jak coś by wyszło to można od razu się leczyć a nie ryzykować stratę kolejnego dziecka .KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj masz szczęście. Mnie moja rodzinna nie dała żadnych badań- podobno nie może. Tylko morfologie. Resztę robiłam prywatnie, ale składki zdrowotne oczywiście ściągają mi co miesiąc>
-
nick nieaktualnyMi dala na tsh, morfologie i glukozę bo to lekarz zlecił plus T.O.R.C.H (tokso, różyczka, cytomegalia, opryszczka) Na który skierowanie może dać tylko lekarz ginekolog z poradni K. jeśli chce się robić na nfz. Dodatkowo ginekolog z poradni K. może dać skierowanie na grupę krwi ale to zrobi mi kuzynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:18
-
Ja chodzę do enel-medu, więc teoretycznie prywatnie i to właśnie tam lekarze powiedzieli, żeby nic nie robić, co powinno im się opłacać. Ale Pan na wizycie z histo kazał przebadać tylko męża. U mnie powiedział, że jest wszystko super.
-
Dzien dobry kochane!
Nadrobilam zaleglosci przeczytalam wszystko no i.... kierzynka wielkie gratulacje!!
Ten watek jest super co chwila nowe wiruski
Ja juz po wizycie u gina wszystko w porzadku! serduszko bije
Mam nadzieje ze wszystko juz bedzie tylko dobrze!
Milego dnia odezwe sie pozniej
kehlana_miyu, lucy1983, anka418, KkasienkaA, Mysia 15, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulisia umowilam sie do gin na 8.04 a bety nie robie bo to po pierwsze za duzy stres a po drugie za drogi interes. U mnie takie badanie kosztuje prawie 40 zl!!!
Jangwa_maua wszystko bedzie dobrze!!! A ktory to tydzien u ciebie?? U mnie na wizycie wypadnie 5t5d wiec spodziewam sie samego pecherzyka -
nick nieaktualny