Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa u mnie z Maja tez byly 2 tygodnie roznicy miedzy terminem z OM a z usg. Wszyscy sie dziwili jak to mozliwe i musialam za kazdym razem tlumaczyc ze to po poronieniu owu sie przesunelo i dlatego Majka jest 2 tygodnie mlodsza nie martw sie, zrob bete i poczekaj ten tydzien-dwa a napewno zobaczywz serduszko:*
-
kehlana_miyu wrote:Majeczka, gratulacje! Dobrze słyszeć takie rzeczy
A mnie szlag trafia, bo ani śladu owulacji, tempa osiąga dolne rekordy zamiast pikować w górę Albo opóźniła mi się owulacja w tym cyklu, albo w ogóle będzie bezowulacyjny. Czuję się zdradzona przez własne ciało, wrrrrrrr!
Na wszelki wypadek zamierzam zmolestować męża, bo jeżeli owulacja się tylko opóźnia, to trzeba się w nią wstrzelić. A jeżeli owulacji nie będzie, to przynajmniej dobry seks powinien poprawić mi humor10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Jangwa spokojnie Kochana!!! Ja też miałam sporą różnicę i mówiłam, że była późna owulacja (choć lekarze wcale na to dobrze nie reagują), a teraz Maluch coraz bardziej goni tygodnie wg miesiączki!
A kiedy będziesz szła na betę? Zapisywałaś się już ponownie na wizytę? -
Majeczka zapomniałam- gratuluję serducha!
kehlana_miy nie mogę podejrzeć Twojego cyklu, ale myślę, że spokojnie jeszcze... spójrz na mój cykl. Ja nawet myślałam, że na bank będzie bezowulacyjny (a mam ich za sobą sporo) i byłam u gina po leki na wywołanie @. Całe szczęście, że kazał mi się walnąć w głowę i nie dał Trzymam kciuki, żeby owulka się pojawiła!!!majeczka8 lubi tę wiadomość
-
jangwa kochana nasza dziewczyno, ty się nic nie bój, to jest na pewno wina późnej owulacji. Lekarze to uważają, że każda kobieta ma cykl 28 dniowy i że owulacja idealnie wypada w połowie, a tu figa. Gdy ja na początku stycznia poszłam na usg to dr w ogóle nic nie zobaczył. A weszłam już wtedy w 6 tydzień! na następnej wizycie było dopiero widać pęcherzyk, a jeszcze na następnej serduszko. Powiedział właśnie że tak się dzieje za sprawą późnej owulacji. Zobacz ile dziewczyn miało podobną sytuację do twojej! Kochana, na pewno będzie dobrze, wierzę w to!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Witam, ostatnio sie nie udzielam za duzo, ale czytam Was codziennie. Gratuluje kolejnym przyszłym mamusiom i trzymam kciuki za wszystkie starające się My z kropeczką mamy się całkiem dobrze, ostatnio na usg widziałam bijące serducho, łapki, nóżki, buźkę, moje małe szczęście. Za tydzień idziemy na usg prenatalne i mam nadzieję, że wszytsko bedzie dobrze i ze spokojem zaczniemy II trymestr.
Lili30, KkasienkaA, kehlana_miyu, Mysia 15, lucy1983, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Jangwa mój kropek tez jest młodszy o tydzień, ale mam dokładnie tydzień późniejsza owulacje niż w książkowym cyklu. Ja miałam owulacje ok 20-21 dc i i o tyle mój kropek był młodszy, ale na ostatnim usg juz nadrabial. będzie dobrze, ale doskonale zdaje sobie sprawę jak trudno czekać na wyniki i usg. Wspieram Was i przytylam mocno !!!3 Aniołki w niebie
-
mama Martynki, witamy cię z powrotem kochana! Skoro nas podczytujesz to wiesz doskonale że się martwiłyśmy o ciebie łobuzie to wspaniałe widomości, że i ty i Frędzelek czujecie się dobrze. Życzę dużo dużo zdrówka!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Dzięki dziewczyny dajecie mi ogromną nadzieję ... no mówiłam lekarzowi, że mam długie cykle, że owu ok.21 dnia, ale jak grochem o ścianę ... a czy brałyście profilaktycznie duphaston? Bo mi żadnych leków nie przepisał... czekam na wynik bety ...
-
nick nieaktualny
-
No i jest nasza Mama Martynki!!! Super Kochana, że wszystko ok.
A kiedy dokładnie masz USG? Bo będziemy czekały na wieści po!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:54
-
Tulisia, obiecuję odzywać się częściej i zostaje z Wami do końca, nie przechodzę na fioletową stronę.
Jangwa, stes jest teraz najgorszym doradcą, a fasolka wszystko czuje, bedzie dobrze, wszytskie trzymamy za Ciebie kciuki, a im mniej chemii w ciąży tym lepiej, widocznie nie potrzeba żadnych leków.jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:
kehlana_miy nie mogę podejrzeć Twojego cyklu, ale myślę, że spokojnie jeszcze... spójrz na mój cykl. Ja nawet myślałam, że na bank będzie bezowulacyjny (a mam ich za sobą sporo) i byłam u gina po leki na wywołanie @. Całe szczęście, że kazał mi się walnąć w głowę i nie dał Trzymam kciuki, żeby owulka się pojawiła!!!
KkasienkaA, dzięki, faktycznie Twój cykl daje mi trochę nadziei Zapomniałam udostępnić mój, już kliknęłam, więc powinien być widoczny. Muszę się pogodzić z tym, że po poronieniu cykle mogą być trochę zwichrowane
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015