Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa no piękna beta!!!!
Ja myślę, że zapisz się na za tydzień do lekarza i już wszystko będzie super!!
Mama Martynki no to 7.04 oczekujemy dobrych wieści
Pszczoła z tego co kojarzę jutro ma USG -
Ja mam usg prenatalne dwa dni później Wiec będzie się działo
Beta piękna Jangwa Przy becie na tym poziomie nie widać jeszcze akcji serca ale za tydzień wszystko będzie jasne idź po świętach. Co do duphastonu to ja mam 3*2 tabletki dziennie i luteine dopochwowa 100 mg dziennie3 Aniołki w niebie
-
Czyli:
Pszczoła- 01.04
KkasienkaA- 03.04
mama Martynki- 07.04
Lili30- 09.04
Piękny ten początek wiosny!!! A pomyślcie, że jeszcze dziewczyny dorzucą wieści o owulkach, o pozytywnych testach, o serduszkach! No przecież aż się sam banan na buzi robi!
kehlana_miyu spojrzałam na Twój cykl Wszystko przed Tobą! A nie chcesz dalej robić testów owu?Tulisia, Lili30, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Oj straszysz mnie bardzo Mamo Martynki!! Nieładnie! Martwiłam się tą ciszą panującą u Ciebie, a jak już zobaczyłam że w pewnym momencie suwaczek przestał Ci działać to przeżyłam chwilę grozy!
Ale teraz kamień z serca i wybaczam na mamusię z Kropeczkiem nie można się gniewać! Bardzo się cieszę z Twoich dobrych wiadomości. Dzidziuś rośnie i ma się dobrze to najważniejsze! Trzymam kciuki za badania prenatalne! I bardzo Cię proszę napisz po nich i daj znać jakie wyniki!
Ja czuję się bardzo związana z każdą z Was i martwię się gdy nie wiem co u Was słychać. Szczególnie gdy mamusie długo się nie oddzywają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:12
-
KkasienkaA wrote:Czyli:
Pszczoła- 01.04
KkasienkaA- 03.04
mama Martynki- 07.04
Lili30- 09.04
Piękny ten początek wiosny!!! A pomyślcie, że jeszcze dziewczyny dorzucą wieści o owulkach, o pozytywnych testach, o serduszkach! No przecież aż się sam banan na buzi robi!
kehlana_miyu spojrzałam na Twój cykl Wszystko przed Tobą! A nie chcesz dalej robić testów owu?
KkasienkaA, jesteś mega pozytywna, uwielbiam Cię uwielbiam każdą z was dziewczyny!KkasienkaA, kierzynka lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
KkasienkaA wrote:Czyli:
Pszczoła- 01.04
KkasienkaA- 03.04
mama Martynki- 07.04
Lili30- 09.04
kehlana_miyu spojrzałam na Twój cykl Wszystko przed Tobą! A nie chcesz dalej robić testów owu?
Oj to chyba nie będę nic robić tylko trzymać kciuki mocno i po 1000 razy zaglądać na forum czy już są jakieś wiadomości!!
Dziewczyny trzymam kciuki i pomodlę się za Wasze Bąbelki i badania! Wierzę, że modlitwa bardzo pomaga! -
Ojej, nie wiedziałam, że moja nieobecność była tak niepokojąca, przepraszam nie bede juz Was straszyć.
Przy okazji mam pytanie, czy któraś z Was miała problem z niskim położeniem kosmówki,tzn. zlokalizowaną przy wew. ujściu szyjki?? -
Teraz robiłam HIV,hbs, anty hbs,toxo, Cmv, owa, HCV, tsh, ft3, ft4, anty TPO , anty TG, różyczka, HZV, Listeria serotyp I i II, parvowirus B19, posiewy w kierunku chlamydii, mykoplasma i ureplasma, próby watrobowe, witamina D3, wapń, magnez, potas, sód, fosfor, kreatynina, żelazo, morfologie, mocz. niezła litania ale mój gin dmucha na zzimne...3 Aniołki w niebie
-
Jangwa_maua beta piękna. Wszystko będzie dobrze ja będąc na tym forum jestem jakaś spokojniejsza o swoją dzidzie bo to forum jest jakieś niesamowite. Także nawet jak któraś z Was pisze ze coś jest nie tak, to od razu wiem ze się ułoży, inaczej tu być nie może
Tak, ja jutro idę na usg
A dziś mam banana na twarzy bo osoba która nie wie ze jestem w ciąży (nie chciałam jeszcze mowic) powiedziała "a co ty masz taki brzuch?" Ja udałam głupa ze nie wiem o co chodzi a ona " moim zdaniem to ty w ciazy jestes"
Brzusio odstaje coraz bardziej czyli kochane maleństwo rośnieLili30, KkasienkaA, Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa pięknie widzisz mówiłyśmy
Mama_Martynki dobrze że się odezwałaś bo wszystkie się tu martwiłyśmy
Mama_Mai kochana a Ty kiedy wizyte masz ?
Tulisia kochana jak tam trzymasz się ? Ja już owu nie mogę się doczekać za Ciebie kciuki trzymam
Kehlana a u Ciebie ? Już po owu ? -
nick nieaktualny
-
mama Martynki wrote:Ojej, nie wiedziałam, że moja nieobecność była tak niepokojąca, przepraszam nie bede juz Was straszyć.
Przy okazji mam pytanie, czy któraś z Was miała problem z niskim położeniem kosmówki,tzn. zlokalizowaną przy wew. ujściu szyjki??
Przepraszam ja nie pomogę ponieważ nie miałam takiego problemu, ale może któraś z dziewczyn coś na ten temat wie? -
Lili30 wrote:Teraz robiłam HIV,hbs, anty hbs,toxo, Cmv, owa, HCV, tsh, ft3, ft4, anty TPO , anty TG, różyczka, HZV, Listeria serotyp I i II, parvowirus B19, posiewy w kierunku chlamydii, mykoplasma i ureplasma, próby watrobowe, witamina D3, wapń, magnez, potas, sód, fosfor, kreatynina, żelazo, morfologie, mocz. niezła litania ale mój gin dmucha na zzimne...
Faktycznie litania pokaźna, ale to dobrze. Lepiej zrobić za wiele niż za mało i żałować.
Masz dobrego lekarza! Nie każdy tak się troszczy. -
ggonia, ja też nie mogę się doczekać owu, ale cały czas staram się być spokojna, żeby tymi emocjami nie poprzestawiać sobie niczego i też cały czas o tobie myślę i duchowo wspieram.
Mama Martynki - nie odpowiem na woje pytanie, bo nie wiem nic na ten temat.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.