X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz patrze to kalkulatory różnie pokazują, ale BellyBestFriend pokazuje "Jesteś w 7 tygodniu ciąży(6 tyg. i 0 dni) "

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że będzie wszystko dobrze musi być dziewczyny, myślcie pozytywnie, zaszłyście w ciążę to już wielkie szczęście :) I jak szybko się udało :)

Tulisia, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua - ja polecam Ci tą stronę: http://dziecko.haczewski.pl/

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Tulisia umowilam sie do gin na 8.04 a bety nie robie bo to po pierwsze za duzy stres a po drugie za drogi interes. U mnie takie badanie kosztuje prawie 40 zl!!!
    Jangwa_maua wszystko bedzie dobrze!!! A ktory to tydzien u ciebie?? U mnie na wizycie wypadnie 5t5d wiec spodziewam sie samego pecherzyka
    Jestem tego samego zdania co ty Mamo_Mai, jeżeli zajdę w ciążę, to też dobrowolnie jej nie zrobię, denerwowałabym się tylko.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziewczyny owulacja tuz za rogiem :) jeszcze co prawda test owu wyszedł negatywny ale do pozytywnego brakuje mu odrobinkę. Myślę, że jutro będzie już + :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wspaniale wiesci ;) wysylam wiruski :D przydadza sie na owu :*

Tulisia lubi tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa a kiedy masz wizytę? Teraz musimy się trochę przestawić też na tryb monitorowania wizyt i owulek i teścików i oczywiście trzymania kciuków :)

Tulisia co do plamień to nie wiadomo skąd one były... Brałam 3x2 dupka a one pojawiały się i znikały.. i były różne, brązowe i różowe, kilka razy dużo krwi, a raz taka świeża i bardzo dużo (więc oczywiście dostałam zawału wtedy :) ). Całe szczęście teraz już długo jest czyściutko. W środku jest wszystko ładnie, nie ma nic co mogło by to spowodować. Ja np wiem, że dwa razy się mocno wkurzyłam i wtedy się pojawiło. Ale cały czas pracowałam, żyłam normalnie i wszystko się ustabilizowało. Teraz biorę dupka 3x1, ale po genetycznym mam odstawić.
    Tulisia to ja już trzymam kciuki za owulkę!!!!

Tulisia lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka wspaniałe wieści!!

Jangwa trzymam mocno kciuki!! Będzie dobrze!!

Tulisia to teraz intensywne <3 i będzie Kropek!

Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zresztą Tulisia tyle wirusków do Ciebie pędzi, że nie może się nie udać zawirusować :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wrote:
    Kierzynka mam pytanie. Kiedy byl termin @ ? Testowalas przed czasem? Jesli to nie tajemnica kiedy rozpoczął się ten szczesliwy cykl?:-) bo widze ze utratę miałyśmy w tym samym dniu.
    termin na 1 kwietnia więc to jutro, a test robiłam wczoraj. Pierwszą @ po poronieniu miałam 5 marca ;)

DomiBW lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, gratulacje! Dobrze słyszeć takie rzeczy :)

A mnie szlag trafia, bo ani śladu owulacji, tempa osiąga dolne rekordy zamiast pikować w górę :( Albo opóźniła mi się owulacja w tym cyklu, albo w ogóle będzie bezowulacyjny. Czuję się zdradzona przez własne ciało, wrrrrrrr!

Na wszelki wypadek zamierzam zmolestować męża, bo jeżeli owulacja się tylko opóźnia, to trzeba się w nią wstrzelić. A jeżeli owulacji nie będzie, to przynajmniej dobry seks powinien poprawić mi humor :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka super wiadomości :) serduszko bije i wszystko będzie dobrze kochana :)

Jangwa nie denerwuj się wizytą bo na pewno wszystko będzie ok :) trzymam kciuki :)

Tulisia pracuj ładnie żeby na końcu cyklu się zazieleniło :)

Kehlana nic się nie przejmuj może owulka się tylko opóźnia.., czasami jak na nią z niecierpliwością czekamy to właśnie organizm płata nam figla... Ale jak będzie serduszkowanie to nic nie przegapisz a humor też się poprawi :)

Ja dziś w biegu załatwiam milion spraw w urzędach na co zwykle nie mam czasu... Zmieniłam nazwisko na męża więc muszę wszystkie dokumenty wymienić i powiadomić wszędzie żeby nie było kwasów ;) a u mnie dziś wichura że głowę urywa... Normalnie jakby anioły latały :)

Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie jest ok :( od ostatniej miesiączki wychodzi 6 tydzień, a z USG wychodzi, że 4 tydzień i 2 dni :( nie wiem już co mam myśleć :( na razie nic nie powiedział tylko tyle, że obawia się , że może być tak samo :( jestem załamana :( mówiłam mu, że mam długie cykle, że owulacje miałam około 21 dnia ... ech... nie wiem już sama :( dał mi skierowanie na bete ... i mam się za tydzień- dwa pokazać :(

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa nic się nie martw kochana będzie dobrze. Tyle dziewczyn miało ciaże młodszą niż według OM i było wszystko dobrze, nie martw się na zapas. Wierze że będzie dobrze słońce. Trzymam kciuki i mocno przytulam :*

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko słysząc znów takie słowa od lekarza to ciężko się nie załamywać ... oby jednak wszystko było dobrze ... bo jak na 4 tydzień i 2 dni to wszystko jest ok ...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa - ja miałam z córcią 3 tygodnie różnicy w terminach z usg i z om, to jest normalna sprawa na początku ciąży, nie możesz pisać takich rzeczy :(

lucy1983 - a wcześniej miałaś swoje panieńskie, nie zmieniłaś po ślubie na męża? a czemu teraz taka zmiana?

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli tak jest to lekarz nieźle mnie nastraszył :/ mam nadzieję, że będzie dobrze ... trochę po prostu zgłupiałam ...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa Kochana to normalne boimy się kolejnej straty ale głowa do góry będzie dobrze :)

A my serduszkujemy kiedy mamy ochote , narazie nie skupiam się na owu choć nie powiem już bym chciała ją mieć za sobą :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    A zresztą Tulisia tyle wirusków do Ciebie pędzi, że nie może się nie udać zawirusować :D
    jestem otoczona wiruskami, więc na 100 % się ,,zarażę" :) dzięki za wsparcie dziewuszki!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ