Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Tulisia umowilam sie do gin na 8.04 a bety nie robie bo to po pierwsze za duzy stres a po drugie za drogi interes. U mnie takie badanie kosztuje prawie 40 zl!!!
Jangwa_maua wszystko bedzie dobrze!!! A ktory to tydzien u ciebie?? U mnie na wizycie wypadnie 5t5d wiec spodziewam sie samego pecherzyka10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Jangwa a kiedy masz wizytę? Teraz musimy się trochę przestawić też na tryb monitorowania wizyt i owulek i teścików i oczywiście trzymania kciuków
Tulisia co do plamień to nie wiadomo skąd one były... Brałam 3x2 dupka a one pojawiały się i znikały.. i były różne, brązowe i różowe, kilka razy dużo krwi, a raz taka świeża i bardzo dużo (więc oczywiście dostałam zawału wtedy ). Całe szczęście teraz już długo jest czyściutko. W środku jest wszystko ładnie, nie ma nic co mogło by to spowodować. Ja np wiem, że dwa razy się mocno wkurzyłam i wtedy się pojawiło. Ale cały czas pracowałam, żyłam normalnie i wszystko się ustabilizowało. Teraz biorę dupka 3x1, ale po genetycznym mam odstawić.
Tulisia to ja już trzymam kciuki za owulkę!!!!Tulisia lubi tę wiadomość
-
DomiBW wrote:Kierzynka mam pytanie. Kiedy byl termin @ ? Testowalas przed czasem? Jesli to nie tajemnica kiedy rozpoczął się ten szczesliwy cykl? bo widze ze utratę miałyśmy w tym samym dniu.
DomiBW lubi tę wiadomość
-
Majeczka, gratulacje! Dobrze słyszeć takie rzeczy
A mnie szlag trafia, bo ani śladu owulacji, tempa osiąga dolne rekordy zamiast pikować w górę Albo opóźniła mi się owulacja w tym cyklu, albo w ogóle będzie bezowulacyjny. Czuję się zdradzona przez własne ciało, wrrrrrrr!
Na wszelki wypadek zamierzam zmolestować męża, bo jeżeli owulacja się tylko opóźnia, to trzeba się w nią wstrzelić. A jeżeli owulacji nie będzie, to przynajmniej dobry seks powinien poprawić mi humorKkasienkaA lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMajeczka super wiadomości serduszko bije i wszystko będzie dobrze kochana
Jangwa nie denerwuj się wizytą bo na pewno wszystko będzie ok trzymam kciuki
Tulisia pracuj ładnie żeby na końcu cyklu się zazieleniło
Kehlana nic się nie przejmuj może owulka się tylko opóźnia.., czasami jak na nią z niecierpliwością czekamy to właśnie organizm płata nam figla... Ale jak będzie serduszkowanie to nic nie przegapisz a humor też się poprawi
Ja dziś w biegu załatwiam milion spraw w urzędach na co zwykle nie mam czasu... Zmieniłam nazwisko na męża więc muszę wszystkie dokumenty wymienić i powiadomić wszędzie żeby nie było kwasów a u mnie dziś wichura że głowę urywa... Normalnie jakby anioły latałyTulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Chyba nie jest ok od ostatniej miesiączki wychodzi 6 tydzień, a z USG wychodzi, że 4 tydzień i 2 dni nie wiem już co mam myśleć na razie nic nie powiedział tylko tyle, że obawia się , że może być tak samo jestem załamana mówiłam mu, że mam długie cykle, że owulacje miałam około 21 dnia ... ech... nie wiem już sama dał mi skierowanie na bete ... i mam się za tydzień- dwa pokazać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa - ja miałam z córcią 3 tygodnie różnicy w terminach z usg i z om, to jest normalna sprawa na początku ciąży, nie możesz pisać takich rzeczy
lucy1983 - a wcześniej miałaś swoje panieńskie, nie zmieniłaś po ślubie na męża? a czemu teraz taka zmiana? -
nick nieaktualny