X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz patrze to kalkulatory różnie pokazują, ale BellyBestFriend pokazuje "Jesteś w 7 tygodniu ciąży(6 tyg. i 0 dni) "

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że będzie wszystko dobrze musi być dziewczyny, myślcie pozytywnie, zaszłyście w ciążę to już wielkie szczęście :) I jak szybko się udało :)

Tulisia, kierzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua - ja polecam Ci tą stronę: http://dziecko.haczewski.pl/

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Tulisia umowilam sie do gin na 8.04 a bety nie robie bo to po pierwsze za duzy stres a po drugie za drogi interes. U mnie takie badanie kosztuje prawie 40 zl!!!
    Jangwa_maua wszystko bedzie dobrze!!! A ktory to tydzien u ciebie?? U mnie na wizycie wypadnie 5t5d wiec spodziewam sie samego pecherzyka
    Jestem tego samego zdania co ty Mamo_Mai, jeżeli zajdę w ciążę, to też dobrowolnie jej nie zrobię, denerwowałabym się tylko.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dziewczyny owulacja tuz za rogiem :) jeszcze co prawda test owu wyszedł negatywny ale do pozytywnego brakuje mu odrobinkę. Myślę, że jutro będzie już + :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wspaniale wiesci ;) wysylam wiruski :D przydadza sie na owu :*

Tulisia lubi tę wiadomość

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa a kiedy masz wizytę? Teraz musimy się trochę przestawić też na tryb monitorowania wizyt i owulek i teścików i oczywiście trzymania kciuków :)

Tulisia co do plamień to nie wiadomo skąd one były... Brałam 3x2 dupka a one pojawiały się i znikały.. i były różne, brązowe i różowe, kilka razy dużo krwi, a raz taka świeża i bardzo dużo (więc oczywiście dostałam zawału wtedy :) ). Całe szczęście teraz już długo jest czyściutko. W środku jest wszystko ładnie, nie ma nic co mogło by to spowodować. Ja np wiem, że dwa razy się mocno wkurzyłam i wtedy się pojawiło. Ale cały czas pracowałam, żyłam normalnie i wszystko się ustabilizowało. Teraz biorę dupka 3x1, ale po genetycznym mam odstawić.
    Tulisia to ja już trzymam kciuki za owulkę!!!!

Tulisia lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka wspaniałe wieści!!

Jangwa trzymam mocno kciuki!! Będzie dobrze!!

Tulisia to teraz intensywne <3 i będzie Kropek!

Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zresztą Tulisia tyle wirusków do Ciebie pędzi, że nie może się nie udać zawirusować :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wrote:
    Kierzynka mam pytanie. Kiedy byl termin @ ? Testowalas przed czasem? Jesli to nie tajemnica kiedy rozpoczął się ten szczesliwy cykl?:-) bo widze ze utratę miałyśmy w tym samym dniu.
    termin na 1 kwietnia więc to jutro, a test robiłam wczoraj. Pierwszą @ po poronieniu miałam 5 marca ;)

DomiBW lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, gratulacje! Dobrze słyszeć takie rzeczy :)

A mnie szlag trafia, bo ani śladu owulacji, tempa osiąga dolne rekordy zamiast pikować w górę :( Albo opóźniła mi się owulacja w tym cyklu, albo w ogóle będzie bezowulacyjny. Czuję się zdradzona przez własne ciało, wrrrrrrr!

Na wszelki wypadek zamierzam zmolestować męża, bo jeżeli owulacja się tylko opóźnia, to trzeba się w nią wstrzelić. A jeżeli owulacji nie będzie, to przynajmniej dobry seks powinien poprawić mi humor :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka super wiadomości :) serduszko bije i wszystko będzie dobrze kochana :)

Jangwa nie denerwuj się wizytą bo na pewno wszystko będzie ok :) trzymam kciuki :)

Tulisia pracuj ładnie żeby na końcu cyklu się zazieleniło :)

Kehlana nic się nie przejmuj może owulka się tylko opóźnia.., czasami jak na nią z niecierpliwością czekamy to właśnie organizm płata nam figla... Ale jak będzie serduszkowanie to nic nie przegapisz a humor też się poprawi :)

Ja dziś w biegu załatwiam milion spraw w urzędach na co zwykle nie mam czasu... Zmieniłam nazwisko na męża więc muszę wszystkie dokumenty wymienić i powiadomić wszędzie żeby nie było kwasów ;) a u mnie dziś wichura że głowę urywa... Normalnie jakby anioły latały :)

Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie jest ok :( od ostatniej miesiączki wychodzi 6 tydzień, a z USG wychodzi, że 4 tydzień i 2 dni :( nie wiem już co mam myśleć :( na razie nic nie powiedział tylko tyle, że obawia się , że może być tak samo :( jestem załamana :( mówiłam mu, że mam długie cykle, że owulacje miałam około 21 dnia ... ech... nie wiem już sama :( dał mi skierowanie na bete ... i mam się za tydzień- dwa pokazać :(

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa nic się nie martw kochana będzie dobrze. Tyle dziewczyn miało ciaże młodszą niż według OM i było wszystko dobrze, nie martw się na zapas. Wierze że będzie dobrze słońce. Trzymam kciuki i mocno przytulam :*

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko słysząc znów takie słowa od lekarza to ciężko się nie załamywać ... oby jednak wszystko było dobrze ... bo jak na 4 tydzień i 2 dni to wszystko jest ok ...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa - ja miałam z córcią 3 tygodnie różnicy w terminach z usg i z om, to jest normalna sprawa na początku ciąży, nie możesz pisać takich rzeczy :(

lucy1983 - a wcześniej miałaś swoje panieńskie, nie zmieniłaś po ślubie na męża? a czemu teraz taka zmiana?

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli tak jest to lekarz nieźle mnie nastraszył :/ mam nadzieję, że będzie dobrze ... trochę po prostu zgłupiałam ...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa Kochana to normalne boimy się kolejnej straty ale głowa do góry będzie dobrze :)

A my serduszkujemy kiedy mamy ochote , narazie nie skupiam się na owu choć nie powiem już bym chciała ją mieć za sobą :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    A zresztą Tulisia tyle wirusków do Ciebie pędzi, że nie może się nie udać zawirusować :D
    jestem otoczona wiruskami, więc na 100 % się ,,zarażę" :) dzięki za wsparcie dziewuszki!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ