Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulisia zdecydowanie nie rano! Ja czytałam kilka opinii, za tym że popołudniu, ale też więcej że wieczorem. Ja robiłam o 20, ale dlatego że było mi tak wygodnie właśnie ze względu na niepicie
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow, Kierzynka, super!!! Ale tu się ostatnio dzieje! Jak wszystkim zaciążonym życzę Ci spokojnych i nudnych 9 miesięcy ze szczęśliwym zakończeniem I łapię wiruski garściami, żeby do Was jak najszybciej dołączyć!
kierzynka lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
o Boże Kierzynka, ale niespodzianka! To wspaniałe wiadomości!!! no to teraz jak tyle dziewczyn w ciąży, to to oznacza, że w powietrzu tyle wirusków że dopadła nas epidemia. Nie ma szans, żeby któraś z nas nie ,,zachorowała" w najbliższym czasie jeszcze raz Kierzynka gratuluje i życzę zdrówka dla ciebie i Frędzelka.
anka418, kierzynka lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Dziewczyny, licząc tylko te z nas, które się ciągle udzielają na tym wątku, mamy już prawdziwy wysyp brzuchatek:
1. Pszczoła10
2. Meeegi1771
3. KkasienkaA
4. Lili
5. Majeczka8
6. Kitaja
7. Jangwa_Maua
8. Mama_Mai
9. Kierzynka
Jak tak dalej pójdzie, to niedługo rzeczywiście cały wątek przeniesie się na fioletową stronęLili30, kierzynka, anka418 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
anka418 ja robiłam całą masę badań z zakresu genetyki immunologii wirusy bakterie hormony, kilka tysięcy nie moje ale znam przyczyny i dzięki lekom mam nadzieję na donoszenie ciąży. Nie żałuję wydanych pieniędzy. A lekarzy którzy mówią bez badań ze będzie ok skreslam od razu.
anka418 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie