Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się chyba rozchorowałam... Masakrycznie się czuję i przyszła gorączka... Jedziemy więc do lekarza... A liczyłam, że wytrzymam bez zwolnienia, już tylko 3 dni pracy mi zostały!!!
Pokaże mu jeszcze wyniki krwi, które Pani od wysypki mi kazała zrobić, bo z nich wyczytałam w necie, że jestem niedożywiona! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KkasienkaA, kuruj się, kuruj. Abyś szybko wyzdrowiała.
Ggonia, wiem na pewno że będzie mnie korcić, żeby zrobić wcześniej test, ale wtedy będę sobie przypominać sytuację z grudnia, gdy właśnie pośpieszyłam się z testem i przeżyłam niemiłe rozczarowanie, a tak naprawdę byłam w ciąży. Nie chcę tego drugi raz przeżywać, więc teraz się wstrzymam.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
No to leżymy i odpoczywamy, dostałam listę bezpiecznych leków i będziemy się kurować Rosołek od teściowej też trochę pomógł
Ja dziewczyny jak korcił mnie, żeby sprawdzić to codziennie robiłam tak, że szybko szłam do łazienki, sikałam i potem mówiłam sobie, że już muszę czekać do jutra. Wytrzymywałam tak kilka dniTulisia lubi tę wiadomość
-
Jestem Kochane tak późno bo jestem podekscytowana na maksa ! Dzidziuś ma 5 cm jeju jak się ruszał machał rączkami nóżkami no cudowny zakochałam ske normalnie ! Usg miałam robione przez brzuch i dopochwowo! Mam filmik DVD nie mam jak dodać bo korzystam z tel jutro Wam opiszę dokładnie pomiary ale wszystko jest dobrze ależ się ciesze.
KkasienkaA, Tulisia, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
A wyłam ze szczęścia jak nienormalna jakaś lekarz powiedział ,że na 90% jest pewny płci ale nie chce Mnie wprowadzać w błąd to nic Ja poczekam ważne ,że Misio zdrowy kazał dobrać te leki co Mam i juz nie brać polip się powiększył tzn macica co raz więcej go wypycha. . Ale dziecku nic nie grozi.
KkasienkaA, Tulisia lubią tę wiadomość
-
WSPANIALE Megi bardzo się ciesze i nie dziwię Ci się ze plakalas ze szczęścia mnie to czeka mam nadzieje w środę pewnie synka będziesz miała skoro tak szybko na usg widać jeju jakie to wszystko jest cudowne
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Super wieści Meeegi!!! Ale wyobrażam sobie te emocje, które Wam towarzyszyły! I jeszcze macie DVD na pamiątkę... no pełna profeska. Super i cieszę się razem z Tobą!
Pszczoła a kiedy Ty na te USG, bo już zapomniałam??
marzusiax napisał mi: Prenalen, oni podobno mają dużo różnych tj do ssania, proszki itd, Prenatal Grip Care (ja to właśnie kupiłam) no i przy gorączce pozwolił na Apap. Mam nadzieję, że Wam się nie przydameeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Ja tez czuje syna aleee tak jak pisałam bez różnicy Mi czekam na Wasze wiadomości dobre wiadomości :*:* Ja dalej latam jak galareta w domu i trzęsie się nad filmikiem człowiek durnowaty
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Pszczoła to chyba normalne, bo ja tam w obydwóch ciążach gadałam do zdjęć głaskałam je, w restauracji nawet położyłam sobie na stoliku, żeby się napawać, mimo że to był maleńki Bąbelek.
Dziewczyny a ja mam pytanie o brzuchy? Czy widać coś już u Was? Bo mi wywaliło od jakiegoś tygodnia brzuszek, ale wiem dzięki temu detektorowi gdzie jest Maleństwo i jest dosyć nisko w stosunku do brzucha. Ja mam taki szpiczasty na wysokości pępka... Ale jedna z koleżanek w pracy ostatnio podeszła do mnie i powiedziała: "Ty w ciąży jesteś", zaskoczyła mnie jak nie wiem, bo powiedziała, że z tyłu od razu widać po talii...