Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai wrote:Nie wiem czy dobrze wkleilam zdjecie ale nie moglam sie powstrzymac dziewczyny dzis rano zrobilam test zastanawialam sie czy warto ale sa 2 super krechy!!!!!!! Nie wierze ze sa az tak wyrazne moj P chyba oszaleje ze szczescia
Kochana to teraz mnie po prostu zamurowało!!! Fantastyczna wiadomość!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę!! Gratuluję i życzę żeby Fasolinek rósł silny i zdrowy!! No po prostu dzisiaj nie spodziewałam się takich wiadomościMama_Mai lubi tę wiadomość
-
WOW!!! Mama Mai ale niespodzianka!!! Super Kochana, wielkie gratulacje przesyłam... No kurcze jaka piękna wiadomość!!!
Lucy dobra decyzja- popieram Ale popieram też chęć wyjazdu- ja tez lubię takie zapłacone urlopy, nawet z odrobiną pracyMama_Mai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai, aż przebieram nogami z radości! Wspaniałe wiadomości! naprawdę tak się cieszę a ja już jestem po wizycie u gin i też mam dobre wieści. Zbadał mnie, zrobił usg i powiedział że nic niepokojącego nie widzi(żadnych zrostó, zapaleń itp.) i że wszystko jest ok. Wynik badania histopatologicznego nic nie wniósł, potwierdził tylko że byłam w ciąży. I dr dał z czystym sumieniem zielone światełko do ponownych starań W sumie nie zlecił mi żadnych badań ale powiedział, że nie widzi żadnych medycznych powodów przez które nie miałabym urodzić zdrowego dziecka. Normalnie uwielbiam go
DomiBW, Mama_Mai, lucy1983, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Lucy - na pewno bedzie to cudowny cykl!!
Tulisia - no to teraz do boju kochana! Super, ze zdrowko dopisuje i wszystko ladnie wraca do normy
Mama Mai - no taki tescik sama z checia bym przyjela tez lapie wiruski
Kurcze, wiecie co normalnie co tydzien pojawia sie nowa Fasolka
To na kogo teraz kolej? Chyba na Rachele, wiec trzymamy za Nia kciukaski!
A u mnie humor od rana pod znakiem zapytania. Okazalo sie, ze maz mojej przyjacioli, ktora jest dla mnie jak siostra bo znam ja cale zycie, kilka dni temu mial wypadek w pracy. Ma uszkodzony kregoslup na odcinku ledzwiowym i bardzo uszkodzaona stope. Wlasnie trwa operacja kregoslupa. Tak bardzo sie martwie. Normlanie az trudno w to uwierzyc, ale niektorzy naprawde maja ciagle pod gorke...Tulisia lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi ale smutne wieści mam jednak nadzieję że operacja się powiedzie... Aż mnie ciarki przechodzą na myśl jak takie uszkodzenie może się skończyć... Wierzę że jednak uda się twojemu przyjacielowi wyzdrowieć. Przytulam kochana
DomiBW lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana wiedziałam wiedziałam, że tak będzie ! Następna Mamuśka ! Mama Mai gratuluję z całego serca niezmierna radość
Dziewczyny wszystko idzie w dobrym kierunku co raz więcej zielonych świateł co raz więcej owocnych starań co raz więcej wracających do normy cyklow ! To jest to ! Moc świeżych wirusów działają cuda !
Ciesze się naprawdę. U Mnie po staremu leżakowanie. Trochę energii wraca wzięłam się za ogarnianie domu ,samopoczucie zmienne. Dzisiaj USG genetyczne nie mogę się doczekać.Lili30, kierzynka, Mama_Mai, Mysia 15, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
Mama_Mai piękny tescik niech Twoja kruszynka rośnie zdrowo! I daj znać jak zareagował mąż
Tulisia świetnie! To teraz do dzieła I czekamy na dobre wieści
DomiBW mam nadzieje ze z Twoim znajomym wszystko będzie dobrze, nieszczęścia chodzą po ludziach ale wierzę że operacja się powiedzie!
Megi daj znać koniecznie jak tam Twój dzidziuś. Juz pewnie kawał chłopa/babki trzymam kciuki
U mnie energia wraca. Bierzemy się z mężem za porządki, trzeba powoli szykować miejsce dla naszej istotkimeeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
U mnie przed świąteczne porządki mieszają się z serduszkowaniem heh może móm mężuś coś zbroi i będzie prezent urodzinowy dla niego ? Bardzo bym chciała u mnie już 9 dc czyli za niedługo zaczynam oczekiwać owulki , ale jak mój mąż mówi będziemy serduszkować do końca
O ile wytrzyma buziaki kochaneMysia 15, jangwa_maua, Tulisia lubią tę wiadomość