Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki!
Wpadłam na słówko:
Zdrowych, szczęśliwych świąt - fasolkowania na potęgę
Ja codziennie czytam forum, wiec jestem na bieżąco!
Gratuluje dziewczyny fasoleczek- przybywa was, oj przybywa!
Faktycznie "Magiczne forum" działa!
Niestety nie u mnie, do fasolki trzeba starań, a do starań trzeba dwojga...
czyli bez zmian, bez starań...
Ale trzymam kciuki za wszystkie inne dziewczyny z naszego forum starające sięmajeczka8, KkasienkaA, Malina15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze chyba tylko ten wątek jest przyjazny i najlepiej mi się tu siedzi na innych dziewczyny się kłócą, zazdroszczą sobie w ogóle jakaś lipa. Cokolwiek napiszesz jest źle i od razy warczą :p może to hormony a może charakter
Magiczne forum to idealne stwierdzenie!jangwa_maua, majeczka8, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
wiecie ja poprzednim razem bylam bardzo spiaca i wyczulona na zapachy ale nudnosci byly lzejsze, teraz nie jem polowy rzeczy od tego tygodnia ..nawet ulubione pierogi odrzucilam a nudnosci nasilily sie bardzo
jangwa ja tez slyszalam ze poczatkowo ciaza moze wygladac na mlodsza potem to sie wyrownuje wiec tak jak pisalas badz dobrej mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 17:52
-
nick nieaktualny
-
ggonia
DomiBW
Mysia 15
jangwa_maua
Tulisia
pszczoła10
lucy1983
dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:31
Malina15 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka zdrowych, spokojnych Świąt! Spełnienia najskrytszych marzeń. A przede wszystkim dogadania się z mężem- to bardzo podtrzymuje na duchu gdy wiesz, że masz wsparcie w drugiej osobie! I oczywiście życzę powrotu do starań Kochana!
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Oj Truskaweczka, jak sie ciesze sie, ze odezwałas... nawet mialam pytac na forum czy ew. do nas zagladasz... Wesołych Świat dla Ciebie i przede wszystkim spokoju i nadziei :*
Mysle, ze wykres Rachele podglada wiekszosc z nas ja bardziej się martwiłam jej wykresem niz moim (bo u mnie to armagedon ) Tak wiec mysle, ze bedzie jej milo, ze wszystkie podskakujemy z radosci cieszac sie jej szczesciem
A jeszcze tylko jutro 8h w pracy i wyjazd! Juz nie moge sie doczekac!!lucy1983 lubi tę wiadomość
02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka jak fajnie że się odezwałaś dzięki serdeczne za życzenia ja Tobie również życzę spokojnych i błogosławionych Świąt Wielkanocnych
Kochana piszesz że niena starań... Szkoda a powiedz jak układa ci się z mężem???Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucy dzieki Mam nadzieje, ze troche odetchne...Poza tym okres świateczny bedzie sądny, bo konczy sie moj cykl, a raczej powinien, wiec bedzie lekki stresik Ale nie jestem nastawiona na zadne fajerweki, wiec damy rade
Ciesze sie, ze Tobie urlop służy i nabierzesz sil. A przy okazji troche spraw uda Ci sie pozałatwiac, co tez poprawia higiene psychiczna
ggonia - no ja takich 2 kreseczek sie nie doczekałam na tescie ovu... wiec efekty na pewno beda! Nie ma innej opcji - tylko bez stresu
Wiecie co, ja zurku nie lubie, ale jakos tez mnie naszla na niego ochota... w poniedziałek bratowa bedzie gotowac02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie