Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyggonia wrote:A ja zrobilam test owu by zobaczyć czy nie są trefne i pozytywne dwa pod rząd choć i tak nic nie zmieniły w moim nastawieniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam urodziny 11 kwietnia, miałam nadzieję na prezent, bo wtedy by mi przy normalnym cyklu wypadało testowanie, ale skoro owulka się przesunęła to testowanie też. Nie szkodzi, opóźniony prezent urodzinowy też bym chętnie przyjęła
Mnie od wczoraj męczy masakryczny ból jajnika, mam nadzieję, że to oznacza, że w końcu wziął się do roboty i owulka się dziejeKkasienkaA, Tulisia lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Ja mam urodziny 11 kwietnia, miałam nadzieję na prezent, bo wtedy by mi przy normalnym cyklu wypadało testowanie, ale skoro owulka się przesunęła to testowanie też. Nie szkodzi, opóźniony prezent urodzinowy też bym chętnie przyjęła
Mnie od wczoraj męczy masakryczny ból jajnika, mam nadzieję, że to oznacza, że w końcu wziął się do roboty i owulka się dzieje
kehlana, owulka się dzieje i to na 100% i przyłączam się do stwierdzenia Mamy Mai - mimo wszystko dzisiaj fajny dzień10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny