Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochaniutkie
Mężul mnie tak wymęczył wczoraj i dziś nad ranem że ja ciągle w łóżku leże jajnk w nocy przestał boleć możliwe że jajo sobię wędruje już tępka poszła w góre ale nie cieszę się na zapas zobaczymy jak będą wyglądały pozostałe
Miłego dnia u mnie śnieg zawitał będą chyba białe święta lecz nie te co powinnyKkasienkaA, majeczka8, jangwa_maua, Tulisia lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
nie wiem od czego zaczac czytalam was wczoraj chcialam cos naskrobac ale tak zle sie czulam ze nie dalam rady..
mam objawy w stylu przeziebienia plus wymiotowalam dzis rano, spie, nic mi nie smakuje...zostalam w domu leze w lozku zimno mi slabo I nie wiem co jeszcze...martwie sie tym wszystkim..nie wiem czy to tak ma byc czy nie..ale musze spokojnie przeczekac..
no ale Pszczola jak przeczytalam twoj wpis o blizniakach to uwierzylam!
I od razu patrze na suwaczek I mysle to lekarz nie zauwazyl wczesniej?
potem czytam dalej a to zarcik hehe ;p
tez sie stesnilam za Rachele ale czasem trzeba odpoczac od tych spraw
Mam nadzieje ze wszystkie w tym roku bedziemy chwalic sie fotkami z usg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:20
-
Ja już część zakupów za sobą mam gotowanie pewno w sobotę . Jestem trochę spokojniejsza, bo na BBF zapytałam dziewczyn czy też jakaś miała różnicę i każda mnie pociesza i mówi, że to dosyć powszechne i tak może być. Mam nadzieję,że groszek rośnie i już lekarz "czepiać" się nie będzie
Tulisia, KkasienkaA, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lucy, mówisz, że czekasz na mój test owu a tu kicha negatywny. Powiem wam, że wykorzystam tylko te które mam i więcej ich nie kupię. Stosuję je pierwszy raz i przyprawiają mnie tylko o dodatkowy stres. Jednak prawdą jest że niewiedza jest błogosławieństwem pocieszam się, że 2 dni temu test był bardzo bardzo bliski pozytywnemu ale ja go zinterpretowałam jako negatywny, bo nie chciałam sobie dopisywać. Powiem wam, że to mi bardzo zepsuło humor niby tempka poszła trochę w górę, seduszkowanie jest i na pewno nie zaprzestaniemy z mężem, ale żałuje że robię te testy. Gdybym wiedziała że tak to wygląda, to bym się na nie nie zdecydowała.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia- mnie też trochę te testu frustrowały, bo długo wychodził negatywny, ale jak zobaczyłam pozytywa to cieszyłam się jakby to był test ciążowy. W sumie nie żałuje, że ich używałam, bo pewno trochę dopomogły . A może faktycznie wtedy jak był bliski pozytywu to był + i już po owulce . Będzie dobrze jak serduszka były
-
Tulisia spokojnie, ja tak jak już pisałam przy owu nie ma sugerowania coraz ciemniejszą kreską. To nie jest tak, że jest coraz ciemniejsza i w końcu pozytywny ja miałam wręcz odwrotnie, ciemne, potem blade jak nie wiem co i nagle na drugi dziń 3 pozytywne pod rząd.
Ale fakt dla mnie też były dużym obciążeniem, bo ciągle musiałam o nich pamiętać i pamiętać o niepiciu.
Jangwa ja też wierze, że wszystko będzie dobrze!jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Tulisia- mnie też trochę te testu frustrowały, bo długo wychodził negatywny, ale jak zobaczyłam pozytywa to cieszyłam się jakby to był test ciążowy. W sumie nie żałuje, że ich używałam, bo pewno trochę dopomogły . A może faktycznie wtedy jak był bliski pozytywu to był + i już po owulce . Będzie dobrze jak serduszka były
serduszka były, ale uwierzcie mi dziewczyny, jestem zdołowana jak już dawno nie byłam. Naprawdę żałuję że je robiłam. Teraz się tylko denerwuje10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
KkasienkaA, pocieszyłaś mnie trochę będę je robić nadal, bo jeszcze trochę mi ich zostało (zakupiłam 30 sztuk, a co ) w sumie co ma być to będzie, ja robię wszystko co z mojej strony możliwe, a reszta w rękach Boga
KkasienkaA lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyTulisia ja pierwszy raz robiłam te testy owu w zeszłym cyklu i też mi wychodziły tylko negatywy choć po tempce i śluzie owulację miałam jak nic i dokładnie wiedziałam kiedy... Dla mnie te testy się więc nie sprawdziły... Może je źle robiłam bo u mnie nie pić 2 godziny to masakra. Teraz mi kilka zostało ale nie wiem czy bedę ich używać bo tylko będzie mnie to stresować. Myślę że będę potrafiła wyłapać owu po objawach a jak będzie serduszkowanie na co się zapowiada bo ochota u mnie coraz większa to będzie wszystko żeby się udało
Urlop mi sprzyja porządki w domu zrobione, zakupy też, tylko gotowanie i pieczenie zostało.
A ja właśnie czekam w urzędzie pracy na rozmowę żeby się dowiedzieć jak przekwalifikować się na nauczyciela zobsczymy co mi powiedzą ale pewnie bez jakiegoś kursu pedagogicznego się nie obejdzie -
ja wytrzymuję 2 godziny bez picia ale musze się pilnować jesteście niezawodne dziewczyny! Ja się pytam: co ja bym bez was zrobiła? Będzie co ma być. Będę mierzyć tempkę i serduszkować a jeśli Bozia da to już za 2 - 3 tygodnie być może będę się z wami dzielić cudownymi wiadomościami
jangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
lucy, ja tak sprzątnęłam z grubsza, jakoś nie miałam weny na większe porządki. Gotowanie i pieczenie zaczynam od jutra.
Swoją drogą podziwiam nauczycieli, to ciężki kawałek chleba. Kiedyś na studiach udzielałam korepetycji z matematyki i wiem czym to pachnie w dzisiejszych czasach na wszystko trzeba mieć papier, więc pewnie bez kursu lub podyplomówki się nie obędzie10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulisia wrote:ja wytrzymuję 2 godziny bez picia ale musze się pilnować jesteście niezawodne dziewczyny! Ja się pytam: co ja bym bez was zrobiła? Będzie co ma być. Będę mierzyć tempkę i serduszkować a jeśli Bozia da to już za 2 - 3 tygodnie być może będę się z wami dzielić cudownymi wiadomościami
Tulisia lubi tę wiadomość