Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
o rety, Rachele jest w ciąży! A wy czemu dziewczyny nic nie mówicie, tylko muszę takich wiadomości dowiadywać się gdzieś pod wykresami? Rachele dużo dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa!
jangwa_maua lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Dzisiaj wspaniały dzień ze wspaniałymi wiadomościami
Coraz więcej zafasolkowanych , to piękne ! Ja też już chce
ggonia, to przecież oczywiste że tutaj dzieją się jakieś czary i że już niedługo każda z nas będzie się cieszyć ze swojego Frędzelka. W najbliższej przyszłości z tego co się orientuję to będziemy testować ja, ty i kehlana, a parę dni po nas lucy. Dalej już straciłam rachubę i zobaczysz, że każda z nas zobaczy upragnioną drugą kreseczkę10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Wow, ale zajączek nam robi niespodzianki Jak tak dalej pójdzie to będą tu same przyszłe mamy. Super
Ja już dzisiaj padam, sprzątam od rana i efektów nie widać. Moje małe szczęście skutecznie mi to uniemożliwia, roznosi zabawki po całym domu ach te dzieciaczki -
nick nieaktualny
-
Ggonia, bardzo na to liczę, że się niedługo powiększy Statystyki wyglądają pięknie, z moich obliczeń wynika, że już prawie połowa z nas tutaj osiągnęła dwie kreski na teście W takim tempie jeszcze trochę i będziemy niedługo w komplecie
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
No dobrze ja też jestem kwietniowa A co!! Z 10 kwietnia dokładnie.
Też jesteście takie uparciuchy jak ja i takie zawsze chcące postawić na swoim?
Często upieram się na coś po prostu z samej przyjemności upierania się! Oj okropna jestem. Czasami to współczuje mojemu mężowi! -
nick nieaktualny
-
Rachele, jeżeli nas czytasz, to przepraszam cię, że cię ubiegłam nie chciałam odbierać ci tej przyjemności, pochwaliłam się zamiast ciebie w afekcie, nie pomyślałam że to ty powinnaś nam pierwsza oficjalnie o tym powiedzieć. Mam nadzieję, że mi wybaczysz. Jest mi trochę głupio z tego wszystkiego.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
co wy piszecie Rachele zobaczyla dwie kreseczki na tescie ciazowym?
wow super wiadomosci! ja nie czytam wykresow wiec nie mialabym pojecia ale poczekam niech nam sie pochwali tutaj oficjalnie
Mama_mai I Jangwa_maua mnie mdlosci I wszelkie oznaki ciazy dopadly w tym tygodniu wiec nie wiem kiedy te slynne mdlosci przychodza bo myslalam ze wczesniej
Ggonia ja jak robilam testy ovu to tez pewnosci nie mialam I nawet pilam napoje czesciej niz bylo zalecane ale patrzylam na kaledarz na ovufriend obliczylam dni kiedy owulacja plus testy I tak na oko celowalam wiec ty tez probuj I wierz ze sie uda;-)
Lucy ja tez jestem majowka
wypilam goraco czekolade I odpoczywam ale Rachele mi poprawila humor az sie lepiej poczulamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 17:36
-
nick nieaktualny
-
Tulisia napisalas to pewnie w przyplywie radosci Rachele na pewno cie zrozumie bo to jakby nie bylo wielka radosc gdy kolejna z nas cieszy sie pozytywnym testem:-D
Rachele chodz tu szybko do nas i opowiadaj;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 17:40
Tulisia lubi tę wiadomość