Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Martynki hehe ja też ostatnio zjadlam gar ogorkowej bo była taka kwasniutka, moja mama robi lux ogorkowa przy jedzeniu ciągle mówiłam ze mój przelyk jest wniebowziety na żurek mam już ochotę od jakiegos czasu ale postanowiłam poczekać do świąt, zapowiedziałam jednak żeby było go duuuzo
DomiBW cudownego odpoczynkuDomiBW lubi tę wiadomość
-
witam was dziewczynki z samego rana!
Ja zaraz podnoszę kuper z łóżka i biorę się za gotowanie i pieczenie. Bardzo to lubię Będąc w ciąży też miałam ochotę na kwaśnie do takiego stopnia że wypijałam kwaśną wodę ze słoika po kiszonych ogórkach, ale mi dobrze wtedy było
Domi, to kiedy będziesz dokładnie testować? Pytam bo nie można podejrzeć twojego wykresiku i żebym wiedziała kiedy kciuki trzymać
A mi ovufriend wyznaczyło owulację tylko oczywiście linią przerywaną, wrrrrrrrr. To pewnie przez te testu owu. Ale to nic, najważniejsze, że było więc reszta w rękach Boga, oby się udało!DomiBW, KkasienkaA lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Witajcie dziewczyny
dziś już u mnie pogoda ładniejsza Trochę jeszcze trzeba ogarnąć w domu . Chciałam dziś iść na kolejną bete, ale stwierdziłam, że za bardzo bym się stresowała i nie poszłam...DomiBW lubi tę wiadomość
-
Tulisia @ niby ma termin na 7.04.Ale raczej poczekam do srody lub czwartku o ile nie przyjdzie wcześniej. ..wykres moj jakos poklikalam cos i zakonczyl mi sie na 21 dc... Ale tam i tak nic nie kozna było odczytac:-) ale poki co mysle ze jednak kolejny cykl mnie czeka. Tym razem bez termometra i innych takich gadżetów bo to mnie zbyt stresuje. Odkad mierze temp nie moge spac zasypiam po północy a o 5. Juz nie śpię wiec to bez sensu trochę. Prezedzej wyląduje w psychiatryku:-)02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
Ja nigdy nie mierzyłam tempki i nie stosowałam testów owu. Jedyne czym się sugerowałam to śluz, starałam się też z mężem przytulać się co 2-3 dni. Chociaż powiem szczerze że w tej ciąży udało się z jednego stosunku na 3 dni przed prawdopodobna owu ważny tez jest komfort psychiczny, jeśli mierzenie tempki i testy zbyt dużo stresu powodują to może warto sobie to na razie odpuścić. Serduszkowac często tak żeby nie przegapić
Kasienka trzymam kciuki za wizytę! Daj proszę znać jak juz będziesz po niejanka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny u mnie słońce ale tylko za oknem
Wczoraj wieczorem znowu spięcie miałam z mężem , wylał na mnie żale że za czesto i on już nie ma siły by się skupić na przyjemności i mu się odechciewa . Sam wcześniej mówił mi co innego już nie mam sił na kłótnie . Nie wiem kiedy u mnie będzie owu temp spadła dzis do normalnych temp w tym cyklu . Już sama nie wiem.
Pszczoła to prawdopodobnie będzie córa u Ciebie -
Jej za facetami nie nsdazysz...
ggonia bardzo mi przykro z powodu klotni z M. Wiadomo bez dzieci nie bedzie. Ale w stresie i napięciu tym bardziej. Wiec moze lekki post dobrze Wam zrobi...
pszczola masz racje z tymi testami i temp. To za duzy stres...
Kasienka trzymam kciuki02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
ggonia przykro mi ze masz taka napiętą sytuację z mężem, każdy ma czasem gorsze dni, mam nadzieje jednak że szybko się dogadacie ;*
też tak przeczuwam córę ale chyba wlasnie ze wzgledu na ten czas serduszkowania chociaz z tym tez roznie bywa, każdy kto wie o ciazy przepowiada nam syna, więc już sama nie wiem
jangwa_maua ja tez szczerze mowiąc boje sie współżyć, nie pytałam lekarza o to czy mogę, pewnie powiedziałby że tak bo ciąża pezebiega prawidłowo ale ja mimo wszystko mam jakieś obawy. Mojemu mężowi tez brakuje stara się nie narzekać ale wiem o tym
-
jeżeli w tym cyklu mi się nie uda, to w przyszłym też nie będę stosować testów owu, za duży stres. Za to tempkę mierzę i będę mierzyć.
Domi, masz rację z tym ,,opóźnionym" testowaniem, w tym wypadku lepiej później niż wcześniej.
ggonia, a moim zdaniem miałaś owulację! Tempka spadła odrobinę i zobaczysz, że jutro znów podskoczy i za dzień lub dwa ovufriend wyznaczy owulkę! A co do męża, to nie wiem co ci doradzić... musi być takim człowiekiem który nie lubi czuć presji, no ale musi mieć świadomość, że jeżeli chcecie mieć bobo to w pewnych dniach i częstotliwość musi się zwiększyć. Jak będziesz pewna, że już po owulce, to zrób mu z tygodniowy post10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnypszczoła ja w poprzedniej ciaży serduszkowałam jakieś 3-2 dni przed samą owu , moja znajoma też ja miała, córke i ona ma także duże prawdopodobieństwo że możesz mieć córke ale to nie najważniejsze ważne żeby zdrowe było
A ja odpuszczam ! Kłótnia na całego ! W tym cyklu już nie będzie przykro .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGgonia wspolczuje ci przejsc z mezem co chwile mowi cos innego, jest gorszy niz baba ale przejdzie mu i jeszcze cie przeprosi zobaczysz a moze dziewczyny maja racje i u ciebie juz po owu??? Czas pokaze
Jangwa_maua z tym seksem to roznie jest. Mnie na przyklad wczoraj maz zbalamucil i bylo serduszko, ale tak sie przestraszylam ze zrobilismy naszemu Groszkowi krzywde ze pol nocy nie przespalam moj chrapal w najlepsze a ja z 10 razy do lazienki latalam sprawdzac czy nie ma plamienia nawet nospe zapobiegawczo wzielam i dopiero po niej uspokoilam sie na tyle zeby usnac.... ehhnh od dzis moj ma scisly celibat do odwolania!!!meeegi1771 lubi tę wiadomość