Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGgonia słońce, ale ty masz się z tym swoim mężem, temperamentny Weź go na wstrzymanie to mu może rozum wróci do głowy a jak nie rozum to natura się odezwie najważniejsze to jednak to, żeby nie było między wami spięcia i żebyście byli blisko i jednak doszli do porozumienia.... Ja i tak myślę, że wasze serduszkowanie w tym cyklu było wystarczające, żeby wstrzelić się w owulkę i trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:18
-
nick nieaktualny
-
ggonia też myślę, że u ciebie już po owu u mnie tym bardziej: zrobiłam test owu a tam druga kreska ledwo ledwo widoczna. A kij w nos tym testom. Muszę je komuś oddać
ggonia trzymam za ciebie kciuki,i za siebie tez i za kehlanę i wszystkie inne dziewuszki. Boże, daj żeby nam się udało
jangwa - będzie już wszystko ok na następnej wizycie, zobaczysz!jangwa_maua lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam problem z głowy, odprawilam mojego męża na 4 miesiące do pracy i mam święty spokój oczywscie tęsknię już strasznie, chociaż minęły dopiero 2 tygodnie, ale zakaz serduszkowania dostałam od gin do odwołania.
-
Hej Dziewczyny
My już po wizycie. Mój mąż tak urósł, że ledwo w drzwi wejściowe wszedł bo Pan powiedział, że będzie SYN
Z Maleństwem wszystko dobrze, wszystkie parametry wyszły ok Rączkę położył sobie na czole jakby był strasznie zmęczony
Ja na początku ciąży miałam ochotę na słodkie, a teraz kwaśne, aż mąż wczoraj kapustę kiszoną kupował. Marzę już o mamci żurku....DomiBW, kierzynka, ggonia, lucy1983, anka418, meeegi1771, majeczka8, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Kasienka super!!! bardzo się ciesze ze z dzieciatkiem wszystko dobrze kurcze to i Megi lekarz zasugerował syna i Tobie powiedział ze syn a mój lekarz co się obija? może tez syn bo podobnie jak Ty na początku ciazy miałam ochotę na słodkie a teraz na kwaśne. O zurku myślę non stop jak jakaś głupia
A ile ma już Twoje maleństwoDomiBW, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia świetna wiadomość , bedzie synuś mamusi
A ja mam przykrą wiadomość zawieszam starania, pociągne do końca cyklu i nie zaczynam wykresu od nowa . Powód mój mąż nie chce teraz dziecks może za pół roku a może za rok a ja nie mam siły się kłócić . Wkońcu do tanga trzeba dwojga więc nic nie poradze, zawiódł mnie bardzo ale musiała będę się z tym uporać
Za wszystkie trzymam kciuki i we wszystkie wierze !
A mamusie dbajcie o siebie i niech fasolki zdrowo rosną
Wesołych Świąt kochane !! -
51 mm Maleństwo jeszcze
No Pan powiedział: "To co zgadujemy płeć" ja mówię zagadujemy A on "no to chłopak", ale się chwilę przyjrzał i mówi: "oj na pewno chłopak"
Myślę, że dużo zależy od położenia, nasz Chłop tak leży, że ciężko było go z profilu zobaczyć i zmierzyć, bo kilka razy go mierzył. A tak mi mocno wciskał w ten brzuch tą sondę czy coś, że aż bolało...
no mnie dlatego trochę zmyliło te słodkie, bo bym je żarła i żarła... A dopiero od jakiś 2 tygodni nie mogę na nie patrzeć... Za to ksiądz dawał wczoraj opłatek z winem i był taki kwaśny i pyyyyyyszny!!!