Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez wczoraj zbałamucił :P ale aż tak się nie stresowałam ... tylko lekkie obawy są mimo wszystko ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie myslalam ze az tak sie nakrece wczoraj ze cos sie moze stac, z Maja normalnie serduszkowalismy cala ciaze i nic sie nie dzialo. Kurcze jak cala ciaze tak bedzie to mnie naprawde zamkna w psychiatryku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/a816a8f5691ea.jpg.html

Dziewczyny to jest mój dzisiejszy test owu chyba już po owu :) nie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia słońce, ale ty masz się z tym swoim mężem, temperamentny :) Weź go na wstrzymanie to mu może rozum wróci do głowy :) a jak nie rozum to natura się odezwie :) najważniejsze to jednak to, żeby nie było między wami spięcia i żebyście byli blisko i jednak doszli do porozumienia.... Ja i tak myślę, że wasze serduszkowanie w tym cyklu było wystarczające, żeby wstrzelić się w owulkę :) i trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:18

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia -chyba już po owu ;)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy oj żebyś wiedziała a mówią że to my kobiety zmienne jesteśmy :D Jednak mój mąż łamie te schematy.. już zaczyna mieć wyrzuty sumienia i próbuje mnie przeprosić .. zwariować można

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia też myślę, że u ciebie już po owu :) u mnie tym bardziej: zrobiłam test owu a tam druga kreska ledwo ledwo widoczna. A kij w nos tym testom. Muszę je komuś oddać :)
    ggonia trzymam za ciebie kciuki,i za siebie tez i za kehlanę i wszystkie inne dziewuszki. Boże, daj żeby nam się udało :)

jangwa - będzie już wszystko ok na następnej wizycie, zobaczysz!

jangwa_maua lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana, a jak tam dzisiaj twoja tempka?

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia mi też się wydaje że już po owu bo śluz kremowy mam dzisiaj . Zobaczymy jutro kochana czy temp pójdzie do góry czy nie :)

Ja też za Ciebie kciuki trzymam mocno i za wszystkie nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro zachodzilyscie w ciążę przed planowana owu to raczej w tym cyklu nie mam szans :( przytulalismy się tylko mniej więcej w owu i dzień po... :(

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka, z tego co zrozumiałam, to dziewczyny serduszkowały przed owulacja i miały ciąże - dziewczynki :) jeżeli <3 w owulkę a nawet dzień po to moim zdaniem masz ogromne szanse! nie poddawaj się :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obliczam płodne mniej więcej w kalendarzyku czyli to nic pewnego... ehh :( chyba się spoznilismy :(

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem z głowy, odprawilam mojego męża na 4 miesiące do pracy i mam święty spokój :) oczywscie tęsknię już strasznie, chociaż minęły dopiero 2 tygodnie, ale zakaz serduszkowania dostałam od gin do odwołania.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 - jak w owu to masz ogromne szanse ;) trzymam kciuki :)

Wczoraj dziewczyny pisały,że mają ochotę na kwaśne, a za mną dziś cały dzień słodkie chodzi :P

DomiBW, anka418 lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

My już po wizycie. Mój mąż tak urósł, że ledwo w drzwi wejściowe wszedł bo Pan powiedział, że będzie SYN :D

Z Maleństwem wszystko dobrze, wszystkie parametry wyszły ok :) Rączkę położył sobie na czole jakby był strasznie zmęczony :D :D :D

Ja na początku ciąży miałam ochotę na słodkie, a teraz kwaśne, aż mąż wczoraj kapustę kiszoną kupował. Marzę już o mamci żurku.... :)

DomiBW, kierzynka, ggonia, lucy1983, anka418, meeegi1771, majeczka8, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka super!!! :) bardzo się ciesze ze z dzieciatkiem wszystko dobrze :) kurcze to i Megi lekarz zasugerował syna i Tobie powiedział ze syn a mój lekarz co się obija? ;) może tez syn bo podobnie jak Ty na początku ciazy miałam ochotę na słodkie a teraz na kwaśne. O zurku myślę non stop jak jakaś głupia ;)

A ile ma już Twoje maleństwo :)

DomiBW, meeegi1771 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja Kasienka. Super wiadomości:-) bardzo się ciesze ze Malenstwo ladnie rosnie ♡

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia świetna wiadomość , bedzie synuś mamusi :)

A ja mam przykrą wiadomość :( zawieszam starania, pociągne do końca cyklu i nie zaczynam wykresu od nowa . Powód mój mąż nie chce teraz dziecks może za pół roku a może za rok a ja nie mam siły się kłócić . Wkońcu do tanga trzeba dwojga więc nic nie poradze, zawiódł mnie bardzo ale musiała będę się z tym uporać :(

Za wszystkie trzymam kciuki i we wszystkie wierze !
    A mamusie dbajcie o siebie i niech fasolki zdrowo rosną :)

Wesołych Świąt kochane !!

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA, a może wasz synek to taki myśliciel? :) o rety ale fajnie :) to wspaniałe widomości :)
    pszczoła, a może u ciebie dziewczynka? :) spokojnie, i ty się niebawem dowiesz kogo nosisz pod sercem.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    51 mm Maleństwo jeszcze :)

No Pan powiedział: "To co zgadujemy płeć" ja mówię zagadujemy :) A on "no to chłopak", ale się chwilę przyjrzał i mówi: "oj na pewno chłopak" :D

Myślę, że dużo zależy od położenia, nasz Chłop tak leży, że ciężko było go z profilu zobaczyć i zmierzyć, bo kilka razy go mierzył. A tak mi mocno wciskał w ten brzuch tą sondę czy coś, że aż bolało... :/

no mnie dlatego trochę zmyliło te słodkie, bo bym je żarła i żarła... A dopiero od jakiś 2 tygodni nie mogę na nie patrzeć... Za to ksiądz dawał wczoraj opłatek z winem i był taki kwaśny i pyyyyyyszny!!! :D :D :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ