X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez wczoraj zbałamucił :P ale aż tak się nie stresowałam ... tylko lekkie obawy są mimo wszystko ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie myslalam ze az tak sie nakrece wczoraj ze cos sie moze stac, z Maja normalnie serduszkowalismy cala ciaze i nic sie nie dzialo. Kurcze jak cala ciaze tak bedzie to mnie naprawde zamkna w psychiatryku :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/a816a8f5691ea.jpg.html

Dziewczyny to jest mój dzisiejszy test owu chyba już po owu :) nie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia słońce, ale ty masz się z tym swoim mężem, temperamentny :) Weź go na wstrzymanie to mu może rozum wróci do głowy :) a jak nie rozum to natura się odezwie :) najważniejsze to jednak to, żeby nie było między wami spięcia i żebyście byli blisko i jednak doszli do porozumienia.... Ja i tak myślę, że wasze serduszkowanie w tym cyklu było wystarczające, żeby wstrzelić się w owulkę :) i trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:18

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia -chyba już po owu ;)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy oj żebyś wiedziała a mówią że to my kobiety zmienne jesteśmy :D Jednak mój mąż łamie te schematy.. już zaczyna mieć wyrzuty sumienia i próbuje mnie przeprosić .. zwariować można

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia też myślę, że u ciebie już po owu :) u mnie tym bardziej: zrobiłam test owu a tam druga kreska ledwo ledwo widoczna. A kij w nos tym testom. Muszę je komuś oddać :)
    ggonia trzymam za ciebie kciuki,i za siebie tez i za kehlanę i wszystkie inne dziewuszki. Boże, daj żeby nam się udało :)

jangwa - będzie już wszystko ok na następnej wizycie, zobaczysz!

jangwa_maua lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana, a jak tam dzisiaj twoja tempka?

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia mi też się wydaje że już po owu bo śluz kremowy mam dzisiaj . Zobaczymy jutro kochana czy temp pójdzie do góry czy nie :)

Ja też za Ciebie kciuki trzymam mocno i za wszystkie nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro zachodzilyscie w ciążę przed planowana owu to raczej w tym cyklu nie mam szans :( przytulalismy się tylko mniej więcej w owu i dzień po... :(

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka, z tego co zrozumiałam, to dziewczyny serduszkowały przed owulacja i miały ciąże - dziewczynki :) jeżeli <3 w owulkę a nawet dzień po to moim zdaniem masz ogromne szanse! nie poddawaj się :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obliczam płodne mniej więcej w kalendarzyku czyli to nic pewnego... ehh :( chyba się spoznilismy :(

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem z głowy, odprawilam mojego męża na 4 miesiące do pracy i mam święty spokój :) oczywscie tęsknię już strasznie, chociaż minęły dopiero 2 tygodnie, ale zakaz serduszkowania dostałam od gin do odwołania.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 - jak w owu to masz ogromne szanse ;) trzymam kciuki :)

Wczoraj dziewczyny pisały,że mają ochotę na kwaśne, a za mną dziś cały dzień słodkie chodzi :P

DomiBW, anka418 lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

My już po wizycie. Mój mąż tak urósł, że ledwo w drzwi wejściowe wszedł bo Pan powiedział, że będzie SYN :D

Z Maleństwem wszystko dobrze, wszystkie parametry wyszły ok :) Rączkę położył sobie na czole jakby był strasznie zmęczony :D :D :D

Ja na początku ciąży miałam ochotę na słodkie, a teraz kwaśne, aż mąż wczoraj kapustę kiszoną kupował. Marzę już o mamci żurku.... :)

DomiBW, kierzynka, ggonia, lucy1983, anka418, meeegi1771, majeczka8, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka super!!! :) bardzo się ciesze ze z dzieciatkiem wszystko dobrze :) kurcze to i Megi lekarz zasugerował syna i Tobie powiedział ze syn a mój lekarz co się obija? ;) może tez syn bo podobnie jak Ty na początku ciazy miałam ochotę na słodkie a teraz na kwaśne. O zurku myślę non stop jak jakaś głupia ;)

A ile ma już Twoje maleństwo :)

DomiBW, meeegi1771 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja Kasienka. Super wiadomości:-) bardzo się ciesze ze Malenstwo ladnie rosnie ♡

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia świetna wiadomość , bedzie synuś mamusi :)

A ja mam przykrą wiadomość :( zawieszam starania, pociągne do końca cyklu i nie zaczynam wykresu od nowa . Powód mój mąż nie chce teraz dziecks może za pół roku a może za rok a ja nie mam siły się kłócić . Wkońcu do tanga trzeba dwojga więc nic nie poradze, zawiódł mnie bardzo ale musiała będę się z tym uporać :(

Za wszystkie trzymam kciuki i we wszystkie wierze !
    A mamusie dbajcie o siebie i niech fasolki zdrowo rosną :)

Wesołych Świąt kochane !!

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA, a może wasz synek to taki myśliciel? :) o rety ale fajnie :) to wspaniałe widomości :)
    pszczoła, a może u ciebie dziewczynka? :) spokojnie, i ty się niebawem dowiesz kogo nosisz pod sercem.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    51 mm Maleństwo jeszcze :)

No Pan powiedział: "To co zgadujemy płeć" ja mówię zagadujemy :) A on "no to chłopak", ale się chwilę przyjrzał i mówi: "oj na pewno chłopak" :D

Myślę, że dużo zależy od położenia, nasz Chłop tak leży, że ciężko było go z profilu zobaczyć i zmierzyć, bo kilka razy go mierzył. A tak mi mocno wciskał w ten brzuch tą sondę czy coś, że aż bolało... :/

no mnie dlatego trochę zmyliło te słodkie, bo bym je żarła i żarła... A dopiero od jakiś 2 tygodni nie mogę na nie patrzeć... Za to ksiądz dawał wczoraj opłatek z winem i był taki kwaśny i pyyyyyyszny!!! :D :D :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ