X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia TheBaja pisala ze jej byly ja zdradzal i zarazil ja jezeli dobrze pamietam ta chlamydia czy innym paskudztwem

mama Martynki lubi tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, musiałam jakoś ominąć jej wpis na ten temat. Ale kanał. Rety jak to życie czasem się układa, to szkoda gadać.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta witam Cię serdecznie i przytulam mocno! Tutaj możesz pisać o wszystkim- wypłakać się jeżeli tego potrzebujesz.

Pszczoła przecudowne zdjęcie- oj dzisiaj ciągle łezka mi się kręci w oku ze szczęścia! :D

Przykro mi z powodu TheBaji, ale z drugiej strony jej marzenia podwójnie legły w gruzach. Mam tylko nadzieje, że jeszcze do nas wróci aby pochwalić się dobrymi wiadomościami.

Jangwa zabraniam Ci się stresować i mieć nieprzyjemne myśli!! Proszę zacząć myśleć pozytywnie, ale już!!!

Kierzynka piękny suwaczek!

A ja od straty mam regularnie w 14 dc owulację- przynajmniej wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują, śluz książkowy i co? Dupa blada z tego jeżeli nie mogę się starać!! Ale nieprzerwanie trzymam kciuki za Was dziewczyny- niech owulacja przyjdzie i zakończy się Kropeczką!

A teraz uciekam dalej sprzątać! :(

kierzynka lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przeczytałam w necie, że Robert Leszczyński nie żyje. Miał tylko 48 lat.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili heheh wybacz ale musiałam kogoś dziś wkręcić bo jak do tej pory mi się nie udało dziś ;) jakby były bliźniaki to bym się też cieszyła :)
    Dziękujemy wraz z maleństwem wszystkim cioteczkom za mile słowa :):*
    Dziewczyny tak mocno Trzymam za Was kciuki, na pewno wszystkie tutaj będziemy szczęśliwymi mamami!!!

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 - staram się myśleć pozytywnie :) ale czasem jakaś myśl sama się tak pojawia :/ . Mam nadzieje, że do następnej wizyty kropek urośnie :)

Tez właśnie przeczytałam to... smutne, młody facet ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie jest kruche , ja pamiętam jak wychodziłam ze szpitala to siostra mojej byłej bratowej wychodziła z USG ze zdjęciem bobasa , wyobraźcie sobie że okazało że ma raka przełyka czy krtani już nie pamiętam . Ale szok był dla mnie jak się dowiedziałam że zmarła 30 stycznia osierociła córke . Miała tylko 38 lat :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia A ja wierze że cierpliwość popłaca i groszek się pojawi już w następnym cyklu :)

Jangwa musisz pozytywnie myśleć , groszek będzie duży z dużym serduszkiem ;)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ze teraz to wogole jest epidemia nowotworow. Gdzie sie czlowiek nie obejrzy to wszedzie ktos choruje albo umiera na raka. Szok!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Jangwa_maua mysl pozytywnie :) ja sie staram jak moge miec tylko dobre mysli chociaz nie powiem zdarza sie gorszy moment. Jak tylko poczuje brzuch to od razu do lozka wskakuje i juz panikuje ze cos sie dzieje... jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesiecy???

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się :) nawet ciocia, która jest pielęgniarką śmieje się, że może drobniutkie dzieciątko będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:08

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dacie radę dziewczynki :) Nie będzie to zapewne dla kazdej z was ( i dla mnie jak się uda) spokojna ciąża ale wierze że będzie dobrze :)

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z Rachele?? Bo chyba nie jestem na bieżąco, a dawno jej tu nie było.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Rachele mama naszego wątku nas ostatnio zostawiła :( zapewne potrzebuje trochę wytchnienia i odpoczynku... ale udziela się i komentuje pod wykresami, więc żyje...

Rachele my tu się stęskniamy za Tobą, więc odezwij się kochana :) proszę Cię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele napisala pod czyims wykresem,ze ma gorszy okres i jak tylko sie z tym upora to do nas wroci. Napisala tez ze jest na biezaco z naszym watkiem, no i uzupelnia nasza tabelke na 1 stronie :) Mam nadzieje ze wroci do nas bardzo niedlugo bo kazdej z nas jej bardzo brakuje :*

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele zawsze dla każdej z nas miała dobre słowo- zawsze! Więc i bardzo nam jej brakuje.

Ja spoglądam na jej wykres, ostatnio pisała, że zbiera się w sobie, poczytuje nas i wróci jak tylko będzie lepiej. Trzymajmy więc za nią kciuki!!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:13

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bardzo brakuje Rachele i życzę jej jak najlepiej. Cały czas trzymam za nią kciuki i wierzę, że już niedługo będzie mamusią małej, zielonej Kropeczki! Z całego serca jej tego życzę!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Kochane! :)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane :*

majeczka8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    u mnie już zaczęły się świąteczne wypieki więc w domu ładnie pachnie :) pogoda też straszna jak u Was, zimno i wiatr okropny brrr

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ