X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia TheBaja pisala ze jej byly ja zdradzal i zarazil ja jezeli dobrze pamietam ta chlamydia czy innym paskudztwem

mama Martynki lubi tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, musiałam jakoś ominąć jej wpis na ten temat. Ale kanał. Rety jak to życie czasem się układa, to szkoda gadać.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta witam Cię serdecznie i przytulam mocno! Tutaj możesz pisać o wszystkim- wypłakać się jeżeli tego potrzebujesz.

Pszczoła przecudowne zdjęcie- oj dzisiaj ciągle łezka mi się kręci w oku ze szczęścia! :D

Przykro mi z powodu TheBaji, ale z drugiej strony jej marzenia podwójnie legły w gruzach. Mam tylko nadzieje, że jeszcze do nas wróci aby pochwalić się dobrymi wiadomościami.

Jangwa zabraniam Ci się stresować i mieć nieprzyjemne myśli!! Proszę zacząć myśleć pozytywnie, ale już!!!

Kierzynka piękny suwaczek!

A ja od straty mam regularnie w 14 dc owulację- przynajmniej wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują, śluz książkowy i co? Dupa blada z tego jeżeli nie mogę się starać!! Ale nieprzerwanie trzymam kciuki za Was dziewczyny- niech owulacja przyjdzie i zakończy się Kropeczką!

A teraz uciekam dalej sprzątać! :(

kierzynka lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przeczytałam w necie, że Robert Leszczyński nie żyje. Miał tylko 48 lat.

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili heheh wybacz ale musiałam kogoś dziś wkręcić bo jak do tej pory mi się nie udało dziś ;) jakby były bliźniaki to bym się też cieszyła :)
    Dziękujemy wraz z maleństwem wszystkim cioteczkom za mile słowa :):*
    Dziewczyny tak mocno Trzymam za Was kciuki, na pewno wszystkie tutaj będziemy szczęśliwymi mamami!!!

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 - staram się myśleć pozytywnie :) ale czasem jakaś myśl sama się tak pojawia :/ . Mam nadzieje, że do następnej wizyty kropek urośnie :)

Tez właśnie przeczytałam to... smutne, młody facet ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życie jest kruche , ja pamiętam jak wychodziłam ze szpitala to siostra mojej byłej bratowej wychodziła z USG ze zdjęciem bobasa , wyobraźcie sobie że okazało że ma raka przełyka czy krtani już nie pamiętam . Ale szok był dla mnie jak się dowiedziałam że zmarła 30 stycznia osierociła córke . Miała tylko 38 lat :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia A ja wierze że cierpliwość popłaca i groszek się pojawi już w następnym cyklu :)

Jangwa musisz pozytywnie myśleć , groszek będzie duży z dużym serduszkiem ;)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ze teraz to wogole jest epidemia nowotworow. Gdzie sie czlowiek nie obejrzy to wszedzie ktos choruje albo umiera na raka. Szok!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Jangwa_maua mysl pozytywnie :) ja sie staram jak moge miec tylko dobre mysli chociaz nie powiem zdarza sie gorszy moment. Jak tylko poczuje brzuch to od razu do lozka wskakuje i juz panikuje ze cos sie dzieje... jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesiecy???

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się :) nawet ciocia, która jest pielęgniarką śmieje się, że może drobniutkie dzieciątko będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:08

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dacie radę dziewczynki :) Nie będzie to zapewne dla kazdej z was ( i dla mnie jak się uda) spokojna ciąża ale wierze że będzie dobrze :)

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z Rachele?? Bo chyba nie jestem na bieżąco, a dawno jej tu nie było.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Rachele mama naszego wątku nas ostatnio zostawiła :( zapewne potrzebuje trochę wytchnienia i odpoczynku... ale udziela się i komentuje pod wykresami, więc żyje...

Rachele my tu się stęskniamy za Tobą, więc odezwij się kochana :) proszę Cię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele napisala pod czyims wykresem,ze ma gorszy okres i jak tylko sie z tym upora to do nas wroci. Napisala tez ze jest na biezaco z naszym watkiem, no i uzupelnia nasza tabelke na 1 stronie :) Mam nadzieje ze wroci do nas bardzo niedlugo bo kazdej z nas jej bardzo brakuje :*

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele zawsze dla każdej z nas miała dobre słowo- zawsze! Więc i bardzo nam jej brakuje.

Ja spoglądam na jej wykres, ostatnio pisała, że zbiera się w sobie, poczytuje nas i wróci jak tylko będzie lepiej. Trzymajmy więc za nią kciuki!!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:13

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bardzo brakuje Rachele i życzę jej jak najlepiej. Cały czas trzymam za nią kciuki i wierzę, że już niedługo będzie mamusią małej, zielonej Kropeczki! Z całego serca jej tego życzę!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Kochane! :)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia kochane :*

majeczka8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    u mnie już zaczęły się świąteczne wypieki więc w domu ładnie pachnie :) pogoda też straszna jak u Was, zimno i wiatr okropny brrr

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ