Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta witam Cię serdecznie i przytulam mocno! Tutaj możesz pisać o wszystkim- wypłakać się jeżeli tego potrzebujesz.
Pszczoła przecudowne zdjęcie- oj dzisiaj ciągle łezka mi się kręci w oku ze szczęścia!
Przykro mi z powodu TheBaji, ale z drugiej strony jej marzenia podwójnie legły w gruzach. Mam tylko nadzieje, że jeszcze do nas wróci aby pochwalić się dobrymi wiadomościami.
Jangwa zabraniam Ci się stresować i mieć nieprzyjemne myśli!! Proszę zacząć myśleć pozytywnie, ale już!!!
Kierzynka piękny suwaczek!
A ja od straty mam regularnie w 14 dc owulację- przynajmniej wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują, śluz książkowy i co? Dupa blada z tego jeżeli nie mogę się starać!! Ale nieprzerwanie trzymam kciuki za Was dziewczyny- niech owulacja przyjdzie i zakończy się Kropeczką!
A teraz uciekam dalej sprzątać!kierzynka lubi tę wiadomość
-
Lili heheh wybacz ale musiałam kogoś dziś wkręcić bo jak do tej pory mi się nie udało dziś jakby były bliźniaki to bym się też cieszyła
Dziękujemy wraz z maleństwem wszystkim cioteczkom za mile słowa :*
Dziewczyny tak mocno Trzymam za Was kciuki, na pewno wszystkie tutaj będziemy szczęśliwymi mamami!!! -
nick nieaktualnyŻycie jest kruche , ja pamiętam jak wychodziłam ze szpitala to siostra mojej byłej bratowej wychodziła z USG ze zdjęciem bobasa , wyobraźcie sobie że okazało że ma raka przełyka czy krtani już nie pamiętam . Ale szok był dla mnie jak się dowiedziałam że zmarła 30 stycznia osierociła córke . Miała tylko 38 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Jangwa_maua mysl pozytywnie ja sie staram jak moge miec tylko dobre mysli chociaz nie powiem zdarza sie gorszy moment. Jak tylko poczuje brzuch to od razu do lozka wskakuje i juz panikuje ze cos sie dzieje... jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesiecy???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRachele napisala pod czyims wykresem,ze ma gorszy okres i jak tylko sie z tym upora to do nas wroci. Napisala tez ze jest na biezaco z naszym watkiem, no i uzupelnia nasza tabelke na 1 stronie Mam nadzieje ze wroci do nas bardzo niedlugo bo kazdej z nas jej bardzo brakuje :*
-
Rachele zawsze dla każdej z nas miała dobre słowo- zawsze! Więc i bardzo nam jej brakuje.
Ja spoglądam na jej wykres, ostatnio pisała, że zbiera się w sobie, poczytuje nas i wróci jak tylko będzie lepiej. Trzymajmy więc za nią kciuki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:13
-
Mnie też bardzo brakuje Rachele i życzę jej jak najlepiej. Cały czas trzymam za nią kciuki i wierzę, że już niedługo będzie mamusią małej, zielonej Kropeczki! Z całego serca jej tego życzę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny