Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też o przestrzeganiu zasad słyszałam, ale podobno ciąża to nie najlepszy moment na nasz wspólny start... Bo zanim się nauczymy zasad i on i my to trochę potrwa. Ale kiedyś na pewno!!! I jeszcze tego króliczka-baranka ze spuszczonymi uszkami!!! I czwórka Maluchów do gromady
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie jakiś dołek złapał sama nie wiem czemu .. to czekanie na owu mnie trochę przytłacza. Zazdroszcze mojemu meżu który spokojnie do tego podchodzi i cieszy się z tego intensywnego bez spięcia serduszkowania jak dziecko z nowej zabawki
Wczoraj pytał mnie co mu kupie na urodziny.. ja miałam łzy w oczach bo pragne mu dać najpiękniejszy prezent w postaci dwóch kresek -
Kochane, jestem już po wizycie i jestem w mega szoku... będą bliźnięta! !!
Dobra żarcik na prima aprilis juz był wiec teraz prawda, prawda i tylko prawda
Dzieciątko jest jedno rośnie zdrowo ma już 6.5 cm ), kręciło się niesamowicie, machalo rączkami, nóżkami.. Aj cudowne przeżycie, jestem przeszczesliwa i tego samego Wam wszystkim życzę kochane :*Mama_Mai, Lili30, KkasienkaA, meeegi1771, kehlana_miyu, Mysia 15, majeczka8, kierzynka, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGgonia skad ja znam takie dolki.... polowa ostatniego cyklu to byla tragedia, dopiero jak wyznaczylo mi ovu to troche mi sie polepszylo no a najlepiej podzialalo pogodzenie sie z mezem
a mi dzis od rana bylo taaak zimno... wypilam dwa kubki herbaty z sokiem malinowym wlasnej roboty i teraz tak mi goraco w twarz ze policzki mi sie zaraz spala siostra sie ze mnie smieje ze wygladam zalosnie taka purpurowa
pszczola az mi oczy wyszly na wierzch nie ladnie tak sobie zartowac z kolezanek hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:37
-
nick nieaktualnypszczoła no i super cieszymy się wszystkie a mi się marzą bliźniaki tak w skrycie :p
Mama_Mai u mnie takie wszystko chwiejnymi emocjami pisane jest dziś . Śluzu wodnistego mam co nie miara a mężula jak nie było tak nie ma . Ale dziś wieczorem mam nadzieje -
Hehehe Pszczoła dobry żart! Ale cieszę się bardzo, że wszystko jest super! I Maluch już jest taki duży!!! Wszystkiego dobrego :*
ggonia ja też miałam takie dołki... A jak owu sie przedłużała to potrafiłam płakac wieczorami... Trzymaj się Kochana, bo dni mimo wszystko lecą i zaraz się okaże, że owu już jest! -
Pszczoła super, niech dzidziuś rośnie zdrowo dalej. A wiesz może coś o płci?? Wiem że to za wcześnie żeby stwierdzić na 100%, ale zawsze coś mogą zasugerować.
Kierzynka, gratuluję betykierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nabrałaś mnie pszczoła! aż się zapowietrzyłam gdy przeczytałam pierwsze zdanie zazdroszczę ci tak pozytywnie, nie mogę się doczekać aż ja doświadczę tego samego... mam nadzieję, że mój kochany Frędzelek nie będzie kazał na siebie długo czekać.
ggonia, kochana, uszka do góry! ja też jeszcze nie mam owulacji, ale wierzę że i do mnie i do ciebie (i do wszystkich dziewczyn oczekujących) przyjdzie lada moment. A co do serduszkowania: mąż ledwo przekroczył próg domu po pracy, a ja go już dorwałam podobają mu się takie nagłe niespodzianki po tym okropnym czasie pełnym nerwów, oczekiwania i stresu. Mi zresztą teżMysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam ślicznie
Mama Martynki nie wiem nic o płci, powiedział ze za wcześnie, nic też nie zasugerował, albo nie chciał mówić bo nie był pewien albo nic nie widział
Tulisia doświadczysz tego samego szybciej niż Ci się wydaje
Wysyłam Wam masę wiruskow razem z moim maleństwem :*:*:*kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoonia Tulisia o jak ja wam zazdroszczę owulujące kobietki ładnie pracować proszę
Kehlana a jak u Ciebie? Owu zapukało???
Ja na szczęście czuję się lepiej po całym arsenale domowych środków na przeziębienie paskudztwo przechodzi więc może jeszcze coś będzie z tego cyklu
Mama Mai - sok z malin dobry na wszystko też piłam i też mnie fajnie rozgrzało teraz tylko czekam na męża -
nick nieaktualny