Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też o przestrzeganiu zasad słyszałam, ale podobno ciąża to nie najlepszy moment na nasz wspólny start... Bo zanim się nauczymy zasad i on i my to trochę potrwa. :) Ale kiedyś na pewno!!! I jeszcze tego króliczka-baranka ze spuszczonymi uszkami!!! :) I czwórka Maluchów do gromady :D

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jakiś dołek złapał sama nie wiem czemu .. to czekanie na owu mnie trochę przytłacza. Zazdroszcze mojemu meżu który spokojnie do tego podchodzi i cieszy się z tego intensywnego bez spięcia serduszkowania jak dziecko z nowej zabawki :D

Wczoraj pytał mnie co mu kupie na urodziny.. ja miałam łzy w oczach bo pragne mu dać najpiękniejszy prezent w postaci dwóch kresek :(

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, jestem już po wizycie i jestem w mega szoku... będą bliźnięta! !!

Dobra żarcik na prima aprilis juz był wiec teraz prawda, prawda i tylko prawda :)
    Dzieciątko jest jedno :) rośnie zdrowo :):) ma już 6.5 cm ), kręciło się niesamowicie, machalo rączkami, nóżkami.. Aj cudowne przeżycie, jestem przeszczesliwa :) i tego samego Wam wszystkim życzę kochane :*

Mama_Mai, Lili30, KkasienkaA, meeegi1771, kehlana_miyu, Mysia 15, majeczka8, kierzynka, lucy1983 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia skad ja znam takie dolki.... polowa ostatniego cyklu to byla tragedia, dopiero jak wyznaczylo mi ovu to troche mi sie polepszylo no a najlepiej podzialalo pogodzenie sie z mezem :)
    a mi dzis od rana bylo taaak zimno... wypilam dwa kubki herbaty z sokiem malinowym wlasnej roboty i teraz tak mi goraco w twarz ze policzki mi sie zaraz spala :D siostra sie ze mnie smieje ze wygladam zalosnie taka purpurowa :/
    pszczola az mi oczy wyszly na wierzch :D nie ladnie tak sobie zartowac z kolezanek hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła no i super cieszymy się wszystkie :) a mi się marzą bliźniaki tak w skrycie :p

Mama_Mai u mnie takie wszystko chwiejnymi emocjami pisane jest dziś . Śluzu wodnistego mam co nie miara a mężula jak nie było tak nie ma . Ale <3 dziś wieczorem mam nadzieje :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Pszczoła dobry żart! :) Ale cieszę się bardzo, że wszystko jest super! I Maluch już jest taki duży!!! Wszystkiego dobrego :*

ggonia ja też miałam takie dołki... A jak owu sie przedłużała to potrafiłam płakac wieczorami... Trzymaj się Kochana, bo dni mimo wszystko lecą i zaraz się okaże, że owu już jest! :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła super, niech dzidziuś rośnie zdrowo dalej. A wiesz może coś o płci?? Wiem że to za wcześnie żeby stwierdzić na 100%, ale zawsze coś mogą zasugerować.

Kierzynka, gratuluję bety :)

kierzynka lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka u Ciebie już powoli 13 tc leci a pamiętam jaby to było wczoraj jak pochwaliłaś się z nami dobrą nowiną :)

A ja wierze mimo wszystko :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nabrałaś mnie pszczoła! :D aż się zapowietrzyłam gdy przeczytałam pierwsze zdanie :) zazdroszczę ci tak pozytywnie, nie mogę się doczekać aż ja doświadczę tego samego... mam nadzieję, że mój kochany Frędzelek nie będzie kazał na siebie długo czekać. :)
    ggonia, kochana, uszka do góry! ja też jeszcze nie mam owulacji, ale wierzę że i do mnie i do ciebie (i do wszystkich dziewczyn oczekujących) przyjdzie lada moment. A co do serduszkowania: mąż ledwo przekroczył próg domu po pracy, a ja go już dorwałam :) podobają mu się takie nagłe niespodzianki po tym okropnym czasie pełnym nerwów, oczekiwania i stresu. Mi zresztą też :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia kochana damy radę , musi być dobrze .. wkońcu w życiu zawsze na coś musimy czekać taki nasz urok :)

Tulisia lubi tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam ślicznie :)
    Mama Martynki nie wiem nic o płci, powiedział ze za wcześnie, nic też nie zasugerował, albo nie chciał mówić bo nie był pewien albo nic nie widział :)
    Tulisia doświadczysz tego samego szybciej niż Ci się wydaje :)
    Wysyłam Wam masę wiruskow razem z moim maleństwem :*:*:*

kierzynka lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przychodzę do was jestem w trakcie poronienia samoistnego być może jutro jeszcze pójdę na zabieg. 2 lata się starałam . Tez mysle jaj najszybciej walczyć wczoraj jak poronilam miałam w rękach moją. Kruszynke

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta kochana tak mi przykro z powodu twojej straty :( i witam cię serdecznie na naszym forum... Tu możesz się wyżalić wypłakać i każda z nas cię zrozumie bo każda też przez to przeszła. Przytulam cię z całego serca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła super że takie super wiadomości masz po wizycie :) a Kruszynka już taaaaka duża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta bardzo mi przykro i jak najbardziej możesz do Nas dołaczyć . Kto jak nie my Cię zrozumie. Życzę dużo siły , pisz a my zawsze cie wesprzemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta przytulam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiecie co wam powiem . Mój mąż myślał że testy owu to testy ciażowe i pyta mnie czy ja dobrze się czuje po co mi tyle ciażowych testów :D uśmiałam się do łez :D

Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goonia Tulisia o jak ja wam zazdroszczę :) owulujące kobietki :) ładnie pracować proszę :)

Kehlana a jak u Ciebie? Owu zapukało???

Ja na szczęście czuję się lepiej :) po całym arsenale domowych środków na przeziębienie paskudztwo przechodzi :) więc może jeszcze coś będzie z tego cyklu :)

Mama Mai - sok z malin dobry na wszystko :) też piłam i też mnie fajnie rozgrzało :) teraz tylko czekam na męża ;)

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacytna witaj, dobrze trafiłaś, bedziemy Cie wspierać najlepiej jak potrafimy.

Pszczoła jaki piękny dzidziuś :)

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy Działamy działamy oby owocnie :P u Ciebie widze też nie długo zacznie się praca na kropkiem ? Oby owocnie się zakończyła

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ