X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też o przestrzeganiu zasad słyszałam, ale podobno ciąża to nie najlepszy moment na nasz wspólny start... Bo zanim się nauczymy zasad i on i my to trochę potrwa. :) Ale kiedyś na pewno!!! I jeszcze tego króliczka-baranka ze spuszczonymi uszkami!!! :) I czwórka Maluchów do gromady :D

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jakiś dołek złapał sama nie wiem czemu .. to czekanie na owu mnie trochę przytłacza. Zazdroszcze mojemu meżu który spokojnie do tego podchodzi i cieszy się z tego intensywnego bez spięcia serduszkowania jak dziecko z nowej zabawki :D

Wczoraj pytał mnie co mu kupie na urodziny.. ja miałam łzy w oczach bo pragne mu dać najpiękniejszy prezent w postaci dwóch kresek :(

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, jestem już po wizycie i jestem w mega szoku... będą bliźnięta! !!

Dobra żarcik na prima aprilis juz był wiec teraz prawda, prawda i tylko prawda :)
    Dzieciątko jest jedno :) rośnie zdrowo :):) ma już 6.5 cm ), kręciło się niesamowicie, machalo rączkami, nóżkami.. Aj cudowne przeżycie, jestem przeszczesliwa :) i tego samego Wam wszystkim życzę kochane :*

Mama_Mai, Lili30, KkasienkaA, meeegi1771, kehlana_miyu, Mysia 15, majeczka8, kierzynka, lucy1983 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia skad ja znam takie dolki.... polowa ostatniego cyklu to byla tragedia, dopiero jak wyznaczylo mi ovu to troche mi sie polepszylo no a najlepiej podzialalo pogodzenie sie z mezem :)
    a mi dzis od rana bylo taaak zimno... wypilam dwa kubki herbaty z sokiem malinowym wlasnej roboty i teraz tak mi goraco w twarz ze policzki mi sie zaraz spala :D siostra sie ze mnie smieje ze wygladam zalosnie taka purpurowa :/
    pszczola az mi oczy wyszly na wierzch :D nie ladnie tak sobie zartowac z kolezanek hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła no i super cieszymy się wszystkie :) a mi się marzą bliźniaki tak w skrycie :p

Mama_Mai u mnie takie wszystko chwiejnymi emocjami pisane jest dziś . Śluzu wodnistego mam co nie miara a mężula jak nie było tak nie ma . Ale <3 dziś wieczorem mam nadzieje :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Pszczoła dobry żart! :) Ale cieszę się bardzo, że wszystko jest super! I Maluch już jest taki duży!!! Wszystkiego dobrego :*

ggonia ja też miałam takie dołki... A jak owu sie przedłużała to potrafiłam płakac wieczorami... Trzymaj się Kochana, bo dni mimo wszystko lecą i zaraz się okaże, że owu już jest! :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła super, niech dzidziuś rośnie zdrowo dalej. A wiesz może coś o płci?? Wiem że to za wcześnie żeby stwierdzić na 100%, ale zawsze coś mogą zasugerować.

Kierzynka, gratuluję bety :)

kierzynka lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka u Ciebie już powoli 13 tc leci a pamiętam jaby to było wczoraj jak pochwaliłaś się z nami dobrą nowiną :)

A ja wierze mimo wszystko :)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nabrałaś mnie pszczoła! :D aż się zapowietrzyłam gdy przeczytałam pierwsze zdanie :) zazdroszczę ci tak pozytywnie, nie mogę się doczekać aż ja doświadczę tego samego... mam nadzieję, że mój kochany Frędzelek nie będzie kazał na siebie długo czekać. :)
    ggonia, kochana, uszka do góry! ja też jeszcze nie mam owulacji, ale wierzę że i do mnie i do ciebie (i do wszystkich dziewczyn oczekujących) przyjdzie lada moment. A co do serduszkowania: mąż ledwo przekroczył próg domu po pracy, a ja go już dorwałam :) podobają mu się takie nagłe niespodzianki po tym okropnym czasie pełnym nerwów, oczekiwania i stresu. Mi zresztą też :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia kochana damy radę , musi być dobrze .. wkońcu w życiu zawsze na coś musimy czekać taki nasz urok :)

Tulisia lubi tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam ślicznie :)
    Mama Martynki nie wiem nic o płci, powiedział ze za wcześnie, nic też nie zasugerował, albo nie chciał mówić bo nie był pewien albo nic nie widział :)
    Tulisia doświadczysz tego samego szybciej niż Ci się wydaje :)
    Wysyłam Wam masę wiruskow razem z moim maleństwem :*:*:*

kierzynka lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przychodzę do was jestem w trakcie poronienia samoistnego być może jutro jeszcze pójdę na zabieg. 2 lata się starałam . Tez mysle jaj najszybciej walczyć wczoraj jak poronilam miałam w rękach moją. Kruszynke

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta kochana tak mi przykro z powodu twojej straty :( i witam cię serdecznie na naszym forum... Tu możesz się wyżalić wypłakać i każda z nas cię zrozumie bo każda też przez to przeszła. Przytulam cię z całego serca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła super że takie super wiadomości masz po wizycie :) a Kruszynka już taaaaka duża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta bardzo mi przykro i jak najbardziej możesz do Nas dołaczyć . Kto jak nie my Cię zrozumie. Życzę dużo siły , pisz a my zawsze cie wesprzemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta przytulam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wiecie co wam powiem . Mój mąż myślał że testy owu to testy ciażowe i pyta mnie czy ja dobrze się czuje po co mi tyle ciażowych testów :D uśmiałam się do łez :D

Tulisia, KkasienkaA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goonia Tulisia o jak ja wam zazdroszczę :) owulujące kobietki :) ładnie pracować proszę :)

Kehlana a jak u Ciebie? Owu zapukało???

Ja na szczęście czuję się lepiej :) po całym arsenale domowych środków na przeziębienie paskudztwo przechodzi :) więc może jeszcze coś będzie z tego cyklu :)

Mama Mai - sok z malin dobry na wszystko :) też piłam i też mnie fajnie rozgrzało :) teraz tylko czekam na męża ;)

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacytna witaj, dobrze trafiłaś, bedziemy Cie wspierać najlepiej jak potrafimy.

Pszczoła jaki piękny dzidziuś :)

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy Działamy działamy oby owocnie :P u Ciebie widze też nie długo zacznie się praca na kropkiem ? Oby owocnie się zakończyła

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ