X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, co za ulga ze wszystko dobrze. Martwiłyśmy się o Ciebie. A to krwawioenie jest niewielkie, czy duze?? Może jakies naczynko peklo.
    Ja mam kosmówke zaraz przy wew ujsciu szyjki i moja gin ostrzegala mnie ze to moze byc ciaza z krwawieniami, naszczescie nic takiego narazie sie nie zdarzyło.
    Odpoczywaj i dbaj o siebie :)

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję... <3 Bo Wy Kochane jesteście :D

No mi się wydaje, że średnio, ale zauważyłam dopiero w sedesie i potem na papierze. Kolor mnie bardzo zmartwił, bo był żywo czerwony. Ale tak sobie myślę... że ja biorę ten acard i może faktycznie jakieś naczynko pękło na szyjce i to dlatego... Też sobie pomyślałam o tej kosmówce co u Ciebie, no ale to by już chyba widzieli. No nic w piątek wizyta to się zobaczy :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli acard ma wpływ na rozrzedzenie krwi to może tu jest przyczyna krwawień, pewnie gdyby była podobna sytuacja do mojej lekarz poinformowałby Cię od razu. Wypytaj o wszystko dokladnie, bo przyczyna musi być. Trzymam kciuki za wizytę w piątek.

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rety Kasienka, dopiero teraz przeczytałam. Jak dobrze, że wszystko ok! Właśnie słyszałam opinie, że lekarze dzielą się na dwa obozy: ci którzy uważają, że jakiekolwiek plamienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne i ci którzy uważają, że niektóre kobiety tak mają i taka uroda ciąży. W sumie dobrze że masz ten detektor, zawsze dzięki temu możesz się uspokoić. Wierzę, że będzie wszystko dobrze i że dzidziuś będzie zdrowy!

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka bardzo się cieszę- martwiłam się o Was. Na wizycie w piątek wypytaj lekarza o przyczynę. Przecież powinien mieć jakieś podejrzenia co do przyczyny krwawień. Może to faktycznie przez ten acard krew jest rozrzedzona i każde minimalne pęknięcie powoduje krwawienie? Lekarz powinien rozwiać te wątpliwości.

Trzymajcie się cieplutko z Maleństwem! :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pogoda wstrętna- wieje potwornie, śnieg i zimno.

Biorę się za dalsza część świątecznych porządków. Chyba nigdy ich nie skończę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:18

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno- nie miała baba kłopotu to sobie kupiła psa. ;)

Kupiliśmy dla Juli szczeniaka teriera białego no i teraz to już naprawdę mam pełne ręce roboty. ;)

Ale jest śliczny, puchaty, biały i sika, ciągle sika jak fontanna! :) Skąd w takim małym psie tyle moczu? Zadziwiające ;) ;)

A teraz uciekam sprzątać!

Miłego dnia Kochane!!!

Tulisia, jangwa_maua lubią tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Igor ostatnio wymyślił, że chciałby mieć owieczke :) Skończyło się na rynkach, ale robotę oczywiście zostawili mi :) jak trzeba zmienić wodę to chętnych brak

Tulisia lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama Martynki wrote:
    Mój Igor ostatnio wymyślił, że chciałby mieć owieczke :) Skończyło się na rynkach, ale robotę oczywiście zostawili mi :) jak trzeba zmienić wodę to chętnych brak

Oj skąd ja to znam. Jula jeszcze ma chomika i kto sprząta po nim? Oczywiście mama! ;)

Chociaż muszę przyznać, że po piesku na razie sprząta- od czasu do czasu- ale dobre i to.

Fantastycznego masz synka-pomysł z owieczką rewelacyjny! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Martynki faktycznie z ta owieczka to niezły pomysł :) ale dzieciaczki mają niesamowite pomysły :)
    Mysia roboty przy szczeniaku trochę jest ale pieski są cudowne, na początku trzeba trochę przy nich popracować ale potem to wynagradzaja swoją wiernością :) uwielbiam psy, sama mam takiego 15 latka staruszka :) ale się trzyma :)
    Ja niedługo uciekam na wizytę i usg, aj trochę wierci w brzuchu. Trochę ze stresu, trochę z podekscytowania. Trzymajcie kciuki :)

Tulisia, Mysia 15, Lili30, KkasienkaA, jangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła kochana, trzymam mocno kciuki, aż mi knykcie zbielały :) będzie na 100% dobrze. Już nie mogę się doczekać aż przekażesz nam dobre wiadomości!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia dziękuję za takie mocne kciuki hehe :)

Tulisia lubi tę wiadomość

wff2ej284uclkyvx.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mocno zaciskam kciuki!! Będzie dobrze!!

Kochana od razu pisz po wizycie. Miałam wyłączyć kompa i iść sprzątać, ale teraz niech chodzi- czekam na wiadomości!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki :)

A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała :D
    Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :p

Tulisia, Mysia 15, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mysia :) ale tego kompa może na razie wyłącz bo to się jeszcze zejdzie ;)
    Kochane jesteście kobitki :)

wff2ej284uclkyvx.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    pszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki :)

A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała :D
    Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :p
    ja taki śluz miałam rano, ale potem magicznym sposobem zamienił się na kremowy :( i bądź tu mądra: jaki mam zaznaczyć na wykresie?

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zaznaczaj ten najbardziej płodny danego dnia :)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 144 mlU/ml ;)

Mama_Mai, Mysia 15, anka418, KkasienkaA, Lili30, Tulisia, jangwa_maua, lucy1983, meeegi1771 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczola kciuki zacisniete :* kochana jestem pewna ze wszystko jest w porzadku z dzidziusiem :)
    Kasienka u ciebie to moze rzeczywiscie ten Acard powoduje takie krwawienia. Ale lekarz chyba powinien cie uprzedzic ze moze sie cos takiego stac?? No nie wiem dobrze ze wizyte masz w piatek to sie dowiesz moze czegos :)
    A ja sprzatac bede dopiero w piatek, dobrze ze mieszkam z rodzicami, mam do ogarniecia tylko nasza sypialnie :)

Lili30 lubi tę wiadomość

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie widzę, że pogoda wszędzie beznadzieja :/ wieje pada deszcz na zmianę ze śniegiem ,ostatnio miałam problemy z dostępem do sieci ...
    Kkasienka Kochana Mam nadzieje ,ze jest wszystko dobrze ! Kurcze u Mnie też te krwawienia sporadyczne ale są raz żywa krew raz ciemna tylko,że wiadomo ze to z polipa ... w ogóle powiększył się teraz lekarz mówił na wizycie. Ciekawe czym u Ciebie jest to spowodowane :/ albo faktycznie jak Dziewczyny piszą taka uroda choć dla Mnie to dziwne jest. Dobrze ,że uspokaja Cię ten detektor :*:* wiem,że uspokaja będzie dobrze !!!
    Pszczoła kciukam za wizytę !! I czekam na informacje !!

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ