Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff, co za ulga ze wszystko dobrze. Martwiłyśmy się o Ciebie. A to krwawioenie jest niewielkie, czy duze?? Może jakies naczynko peklo.
Ja mam kosmówke zaraz przy wew ujsciu szyjki i moja gin ostrzegala mnie ze to moze byc ciaza z krwawieniami, naszczescie nic takiego narazie sie nie zdarzyło.
Odpoczywaj i dbaj o siebie -
Dziękuję... Bo Wy Kochane jesteście
No mi się wydaje, że średnio, ale zauważyłam dopiero w sedesie i potem na papierze. Kolor mnie bardzo zmartwił, bo był żywo czerwony. Ale tak sobie myślę... że ja biorę ten acard i może faktycznie jakieś naczynko pękło na szyjce i to dlatego... Też sobie pomyślałam o tej kosmówce co u Ciebie, no ale to by już chyba widzieli. No nic w piątek wizyta to się zobaczy -
Jezeli acard ma wpływ na rozrzedzenie krwi to może tu jest przyczyna krwawień, pewnie gdyby była podobna sytuacja do mojej lekarz poinformowałby Cię od razu. Wypytaj o wszystko dokladnie, bo przyczyna musi być. Trzymam kciuki za wizytę w piątek.
-
rety Kasienka, dopiero teraz przeczytałam. Jak dobrze, że wszystko ok! Właśnie słyszałam opinie, że lekarze dzielą się na dwa obozy: ci którzy uważają, że jakiekolwiek plamienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne i ci którzy uważają, że niektóre kobiety tak mają i taka uroda ciąży. W sumie dobrze że masz ten detektor, zawsze dzięki temu możesz się uspokoić. Wierzę, że będzie wszystko dobrze i że dzidziuś będzie zdrowy!10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Kasienka bardzo się cieszę- martwiłam się o Was. Na wizycie w piątek wypytaj lekarza o przyczynę. Przecież powinien mieć jakieś podejrzenia co do przyczyny krwawień. Może to faktycznie przez ten acard krew jest rozrzedzona i każde minimalne pęknięcie powoduje krwawienie? Lekarz powinien rozwiać te wątpliwości.
Trzymajcie się cieplutko z Maleństwem! -
U mnie też pogoda wstrętna- wieje potwornie, śnieg i zimno.
Biorę się za dalsza część świątecznych porządków. Chyba nigdy ich nie skończę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:18
-
I jeszcze jedno- nie miała baba kłopotu to sobie kupiła psa.
Kupiliśmy dla Juli szczeniaka teriera białego no i teraz to już naprawdę mam pełne ręce roboty.
Ale jest śliczny, puchaty, biały i sika, ciągle sika jak fontanna! Skąd w takim małym psie tyle moczu? Zadziwiające
A teraz uciekam sprzątać!
Miłego dnia Kochane!!!Tulisia, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:Mój Igor ostatnio wymyślił, że chciałby mieć owieczke Skończyło się na rynkach, ale robotę oczywiście zostawili mi jak trzeba zmienić wodę to chętnych brak
Oj skąd ja to znam. Jula jeszcze ma chomika i kto sprząta po nim? Oczywiście mama!
Chociaż muszę przyznać, że po piesku na razie sprząta- od czasu do czasu- ale dobre i to.
Fantastycznego masz synka-pomysł z owieczką rewelacyjny! -
Mama Martynki faktycznie z ta owieczka to niezły pomysł ale dzieciaczki mają niesamowite pomysły
Mysia roboty przy szczeniaku trochę jest ale pieski są cudowne, na początku trzeba trochę przy nich popracować ale potem to wynagradzaja swoją wiernością uwielbiam psy, sama mam takiego 15 latka staruszka ale się trzyma
Ja niedługo uciekam na wizytę i usg, aj trochę wierci w brzuchu. Trochę ze stresu, trochę z podekscytowania. Trzymajcie kciukiTulisia, Mysia 15, Lili30, KkasienkaA, jangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki
A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała
Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :pTulisia, Mysia 15, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
ggonia wrote:pszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki
A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała
Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :p10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPszczola kciuki zacisniete :* kochana jestem pewna ze wszystko jest w porzadku z dzidziusiem
Kasienka u ciebie to moze rzeczywiscie ten Acard powoduje takie krwawienia. Ale lekarz chyba powinien cie uprzedzic ze moze sie cos takiego stac?? No nie wiem dobrze ze wizyte masz w piatek to sie dowiesz moze czegos
A ja sprzatac bede dopiero w piatek, dobrze ze mieszkam z rodzicami, mam do ogarniecia tylko nasza sypialnieLili30 lubi tę wiadomość
-
Witajcie widzę, że pogoda wszędzie beznadzieja wieje pada deszcz na zmianę ze śniegiem ,ostatnio miałam problemy z dostępem do sieci ...
Kkasienka Kochana Mam nadzieje ,ze jest wszystko dobrze ! Kurcze u Mnie też te krwawienia sporadyczne ale są raz żywa krew raz ciemna tylko,że wiadomo ze to z polipa ... w ogóle powiększył się teraz lekarz mówił na wizycie. Ciekawe czym u Ciebie jest to spowodowane albo faktycznie jak Dziewczyny piszą taka uroda choć dla Mnie to dziwne jest. Dobrze ,że uspokaja Cię ten detektor :*:* wiem,że uspokaja będzie dobrze !!!
Pszczoła kciukam za wizytę !! I czekam na informacje !!