X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff, co za ulga ze wszystko dobrze. Martwiłyśmy się o Ciebie. A to krwawioenie jest niewielkie, czy duze?? Może jakies naczynko peklo.
    Ja mam kosmówke zaraz przy wew ujsciu szyjki i moja gin ostrzegala mnie ze to moze byc ciaza z krwawieniami, naszczescie nic takiego narazie sie nie zdarzyło.
    Odpoczywaj i dbaj o siebie :)

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję... <3 Bo Wy Kochane jesteście :D

No mi się wydaje, że średnio, ale zauważyłam dopiero w sedesie i potem na papierze. Kolor mnie bardzo zmartwił, bo był żywo czerwony. Ale tak sobie myślę... że ja biorę ten acard i może faktycznie jakieś naczynko pękło na szyjce i to dlatego... Też sobie pomyślałam o tej kosmówce co u Ciebie, no ale to by już chyba widzieli. No nic w piątek wizyta to się zobaczy :D

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli acard ma wpływ na rozrzedzenie krwi to może tu jest przyczyna krwawień, pewnie gdyby była podobna sytuacja do mojej lekarz poinformowałby Cię od razu. Wypytaj o wszystko dokladnie, bo przyczyna musi być. Trzymam kciuki za wizytę w piątek.

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rety Kasienka, dopiero teraz przeczytałam. Jak dobrze, że wszystko ok! Właśnie słyszałam opinie, że lekarze dzielą się na dwa obozy: ci którzy uważają, że jakiekolwiek plamienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne i ci którzy uważają, że niektóre kobiety tak mają i taka uroda ciąży. W sumie dobrze że masz ten detektor, zawsze dzięki temu możesz się uspokoić. Wierzę, że będzie wszystko dobrze i że dzidziuś będzie zdrowy!

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka bardzo się cieszę- martwiłam się o Was. Na wizycie w piątek wypytaj lekarza o przyczynę. Przecież powinien mieć jakieś podejrzenia co do przyczyny krwawień. Może to faktycznie przez ten acard krew jest rozrzedzona i każde minimalne pęknięcie powoduje krwawienie? Lekarz powinien rozwiać te wątpliwości.

Trzymajcie się cieplutko z Maleństwem! :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pogoda wstrętna- wieje potwornie, śnieg i zimno.

Biorę się za dalsza część świątecznych porządków. Chyba nigdy ich nie skończę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:18

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno- nie miała baba kłopotu to sobie kupiła psa. ;)

Kupiliśmy dla Juli szczeniaka teriera białego no i teraz to już naprawdę mam pełne ręce roboty. ;)

Ale jest śliczny, puchaty, biały i sika, ciągle sika jak fontanna! :) Skąd w takim małym psie tyle moczu? Zadziwiające ;) ;)

A teraz uciekam sprzątać!

Miłego dnia Kochane!!!

Tulisia, jangwa_maua lubią tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Igor ostatnio wymyślił, że chciałby mieć owieczke :) Skończyło się na rynkach, ale robotę oczywiście zostawili mi :) jak trzeba zmienić wodę to chętnych brak

Tulisia lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama Martynki wrote:
    Mój Igor ostatnio wymyślił, że chciałby mieć owieczke :) Skończyło się na rynkach, ale robotę oczywiście zostawili mi :) jak trzeba zmienić wodę to chętnych brak

Oj skąd ja to znam. Jula jeszcze ma chomika i kto sprząta po nim? Oczywiście mama! ;)

Chociaż muszę przyznać, że po piesku na razie sprząta- od czasu do czasu- ale dobre i to.

Fantastycznego masz synka-pomysł z owieczką rewelacyjny! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Martynki faktycznie z ta owieczka to niezły pomysł :) ale dzieciaczki mają niesamowite pomysły :)
    Mysia roboty przy szczeniaku trochę jest ale pieski są cudowne, na początku trzeba trochę przy nich popracować ale potem to wynagradzaja swoją wiernością :) uwielbiam psy, sama mam takiego 15 latka staruszka :) ale się trzyma :)
    Ja niedługo uciekam na wizytę i usg, aj trochę wierci w brzuchu. Trochę ze stresu, trochę z podekscytowania. Trzymajcie kciuki :)

Tulisia, Mysia 15, Lili30, KkasienkaA, jangwa_maua, lucy1983 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła kochana, trzymam mocno kciuki, aż mi knykcie zbielały :) będzie na 100% dobrze. Już nie mogę się doczekać aż przekażesz nam dobre wiadomości!

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia dziękuję za takie mocne kciuki hehe :)

Tulisia lubi tę wiadomość

wff2ej284uclkyvx.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mocno zaciskam kciuki!! Będzie dobrze!!

Kochana od razu pisz po wizycie. Miałam wyłączyć kompa i iść sprzątać, ale teraz niech chodzi- czekam na wiadomości!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki :)

A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała :D
    Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :p

Tulisia, Mysia 15, KkasienkaA, jangwa_maua lubią tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mysia :) ale tego kompa może na razie wyłącz bo to się jeszcze zejdzie ;)
    Kochane jesteście kobitki :)

wff2ej284uclkyvx.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    pszczoła pisz jak było po wizycie . Trzymam kciuki :)

A ja mam dziś tyle wodnistego śluzu że czuje jakbym siki puszczała :D
    Chyba owu przede mną , a ja czekam na mężula i wieczorem masaż mu sprawie z bardzo miłym zakończeniem :p
    ja taki śluz miałam rano, ale potem magicznym sposobem zamienił się na kremowy :( i bądź tu mądra: jaki mam zaznaczyć na wykresie?

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zaznaczaj ten najbardziej płodny danego dnia :)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 144 mlU/ml ;)

Mama_Mai, Mysia 15, anka418, KkasienkaA, Lili30, Tulisia, jangwa_maua, lucy1983, meeegi1771 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczola kciuki zacisniete :* kochana jestem pewna ze wszystko jest w porzadku z dzidziusiem :)
    Kasienka u ciebie to moze rzeczywiscie ten Acard powoduje takie krwawienia. Ale lekarz chyba powinien cie uprzedzic ze moze sie cos takiego stac?? No nie wiem dobrze ze wizyte masz w piatek to sie dowiesz moze czegos :)
    A ja sprzatac bede dopiero w piatek, dobrze ze mieszkam z rodzicami, mam do ogarniecia tylko nasza sypialnie :)

Lili30 lubi tę wiadomość

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie widzę, że pogoda wszędzie beznadzieja :/ wieje pada deszcz na zmianę ze śniegiem ,ostatnio miałam problemy z dostępem do sieci ...
    Kkasienka Kochana Mam nadzieje ,ze jest wszystko dobrze ! Kurcze u Mnie też te krwawienia sporadyczne ale są raz żywa krew raz ciemna tylko,że wiadomo ze to z polipa ... w ogóle powiększył się teraz lekarz mówił na wizycie. Ciekawe czym u Ciebie jest to spowodowane :/ albo faktycznie jak Dziewczyny piszą taka uroda choć dla Mnie to dziwne jest. Dobrze ,że uspokaja Cię ten detektor :*:* wiem,że uspokaja będzie dobrze !!!
    Pszczoła kciukam za wizytę !! I czekam na informacje !!

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ