X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle tylko, że nie mam magnezu... :/
    Dzwonił mój doktor i powiedział, żebym mimo wszystko wzięła no-spę i jak się powtórzy to do szpitala. Kurde gdyby nie ten detektor to bym oszalała z nerwów.

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się :*

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka tylko spokojnie, słychać serduszko a to najważniejsze. Spróbuj z ta nospa, może akurat się przyjmie a jak się powtórzy to jedz do szpitala, nie ma głupio, to normalne że chcesz sprawdzić czy wszystko ok. Spokojnie kochana, będzie dobrze wszystko :*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka lekarz ma racje wez nospe i nie mozesz myslec ze glupio jechac z zywo czerwonym krwawieniem !!! Ja pojechalam z jedna mala brazowa plamka na izbe przyjec i przetrzymali mnie tydzien w szpitalu tak na wszelki wypadek.
    Kochana mysl pozytywnie, najwazniejsze ze serduszko bije i ze je slyszalas :*

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka będzie dobrze! Jeżeli nospa nie pomoże to tak jak piszą dziewczyny- jedź do szpitala! Dziecko jest najważniejsze i Twój spokój, a nie jakieś skrupuły. Po to w końcu jest ta służba zdrowia.

Kochana trzymaj się!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No-spa wzięta, ale już zwrócona... Na razie czysto, tylko wewnątrz brudno po krwawieniu, ale już brązowe brudki. Poleżę, uspokoję się... Mam nadzieję, że pomoże, a jak coś pojedziemy, daleko nie ma. Najgorzej martwi mnie takie dziwne uczucie w szyjce... :(

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jezeli cokolwiek cie niepokoi to ja bym pojechala na twoim miejscu do tego szpitala. Zrobia ci tam chociaz usg bedziesz wtedy spokojniejsza :* trzymam kciuki za was kochana :*

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka, ja tez mysle, ze lepiej jechac i sprawdzic... niestety nerwy i stres na pewno nie pomoga... trzymaj sie dzielnie kochana!!

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Ale pogoda okropna :(

KkasienkaA - mam nadzieję, że już wszystko dobrze ... ja też bym pojechała, bo nigdy nic nie wiadomo ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Faktycznie pogoda taka,że nic tylko zostać w łóżku na caaly dzień :) lecę odwieść małego do przedszkola.
    KkasienkaA, jak się czujesz?

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka jak u Ciebie kochana? Byłaś w szpitalu? Daj znać co u Ciebie i Maleństwa :) Martwimy się tutaj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas napadało dziś śniegu :( więc nie ruszam się z domu, bo niestety coś czuję że przeziębienie mnie dopada, z nosa cieknie :( mam tylko nadzieję, że do owu to paskudztwo zniknie, bo nie chcę żadnej infekcji :(

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka i jak sytuacja?

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy zycze duzo zdrowka :* ta pogoda rzeczywiscie jest straszna!! U mnie tak mocno wieje ze w nocy nie moglam spac
    Kasienka odezwij sie do nas :* trzymamy tu wszystkie za was kciuki :*

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam również:) Ja tak samo, w nocy spać nie mogłam bo myślałam że okna wyleca. Strasznie wieje, pada i tez coś kicham niestety :/ Kasienka ja również proszę o wiadomosc, mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku :*

wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pogoda do kitu :(
    Do tego w nocy budziło mnie siku, jestem głodna ale leniwa, spać mi się chce a zasnąć nie mogę i wszystko jest nie tak :)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    U mnie też pogoda straszna wieje tak okropnie , deszcz, śnieg... też bierze jakieś przeziębienie, dlatego aplikaplikuje dziś więcej witaminy d herbata z malinami i łóżko.
    KKasienka czy u Ciebie te krwawienia nie są w okolicy dni kiedy mialabys fizjologiczna miesiaczke? Jakoś tak kojarzę, że chyba tak. Zacznij lykac magnez i więcej kwasu foliowego to wspomaga łożysko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:54

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka, Mama Mai, Jangwa proszę o ustawienie suwaczkow :-) Chcemy widzieć jak maluszki rosną :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:13

Mysia 15 lubi tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)
    U nas zdaje się, że wszystko ok... Serduszko sobie bije. Wczoraj poszłam już spać i nigdzie nie pojechaliśmy, dziś staram się umówić do lekarza, ale niestety wizyt brak... może jeszcze się uda.
    Wczoraj trochę spanikowałam, ale no myślałam że sikam a tu sedes we krwi... Najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem dlaczego to, idę do lekarzy, a tam zawsze wszystko ślicznie...

Lili dziś skoczę do apteki po magnez na pewno! Bo brałam i się kurcze akurat skończył :/

Dziękuję Wam Kochane za troskę! Bardzo! <3 <3 <3

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka może taka Twoja uroda ciąży. Nie wiem ale najważniejsze że dziś już jest dobrze :*

wff2ej284uclkyvx.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ