Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle tylko, że nie mam magnezu...
Dzwonił mój doktor i powiedział, żebym mimo wszystko wzięła no-spę i jak się powtórzy to do szpitala. Kurde gdyby nie ten detektor to bym oszalała z nerwów. -
nick nieaktualny
-
Kasienka tylko spokojnie, słychać serduszko a to najważniejsze. Spróbuj z ta nospa, może akurat się przyjmie a jak się powtórzy to jedz do szpitala, nie ma głupio, to normalne że chcesz sprawdzić czy wszystko ok. Spokojnie kochana, będzie dobrze wszystko :*
-
nick nieaktualnyKasienka lekarz ma racje wez nospe i nie mozesz myslec ze glupio jechac z zywo czerwonym krwawieniem !!! Ja pojechalam z jedna mala brazowa plamka na izbe przyjec i przetrzymali mnie tydzien w szpitalu tak na wszelki wypadek.
Kochana mysl pozytywnie, najwazniejsze ze serduszko bije i ze je slyszalas :* -
Kasieńka będzie dobrze! Jeżeli nospa nie pomoże to tak jak piszą dziewczyny- jedź do szpitala! Dziecko jest najważniejsze i Twój spokój, a nie jakieś skrupuły. Po to w końcu jest ta służba zdrowia.
Kochana trzymaj się! -
No-spa wzięta, ale już zwrócona... Na razie czysto, tylko wewnątrz brudno po krwawieniu, ale już brązowe brudki. Poleżę, uspokoję się... Mam nadzieję, że pomoże, a jak coś pojedziemy, daleko nie ma. Najgorzej martwi mnie takie dziwne uczucie w szyjce...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
U mnie też pogoda straszna wieje tak okropnie , deszcz, śnieg... też bierze jakieś przeziębienie, dlatego aplikaplikuje dziś więcej witaminy d herbata z malinami i łóżko.
KKasienka czy u Ciebie te krwawienia nie są w okolicy dni kiedy mialabys fizjologiczna miesiaczke? Jakoś tak kojarzę, że chyba tak. Zacznij lykac magnez i więcej kwasu foliowego to wspomaga łożysko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:54
3 Aniołki w niebie
-
Hej Kochane
U nas zdaje się, że wszystko ok... Serduszko sobie bije. Wczoraj poszłam już spać i nigdzie nie pojechaliśmy, dziś staram się umówić do lekarza, ale niestety wizyt brak... może jeszcze się uda.
Wczoraj trochę spanikowałam, ale no myślałam że sikam a tu sedes we krwi... Najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem dlaczego to, idę do lekarzy, a tam zawsze wszystko ślicznie...
Lili dziś skoczę do apteki po magnez na pewno! Bo brałam i się kurcze akurat skończył
Dziękuję Wam Kochane za troskę! Bardzo!