X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle tylko, że nie mam magnezu... :/
    Dzwonił mój doktor i powiedział, żebym mimo wszystko wzięła no-spę i jak się powtórzy to do szpitala. Kurde gdyby nie ten detektor to bym oszalała z nerwów.

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się :*

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka tylko spokojnie, słychać serduszko a to najważniejsze. Spróbuj z ta nospa, może akurat się przyjmie a jak się powtórzy to jedz do szpitala, nie ma głupio, to normalne że chcesz sprawdzić czy wszystko ok. Spokojnie kochana, będzie dobrze wszystko :*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka lekarz ma racje wez nospe i nie mozesz myslec ze glupio jechac z zywo czerwonym krwawieniem !!! Ja pojechalam z jedna mala brazowa plamka na izbe przyjec i przetrzymali mnie tydzien w szpitalu tak na wszelki wypadek.
    Kochana mysl pozytywnie, najwazniejsze ze serduszko bije i ze je slyszalas :*

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka będzie dobrze! Jeżeli nospa nie pomoże to tak jak piszą dziewczyny- jedź do szpitala! Dziecko jest najważniejsze i Twój spokój, a nie jakieś skrupuły. Po to w końcu jest ta służba zdrowia.

Kochana trzymaj się!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No-spa wzięta, ale już zwrócona... Na razie czysto, tylko wewnątrz brudno po krwawieniu, ale już brązowe brudki. Poleżę, uspokoję się... Mam nadzieję, że pomoże, a jak coś pojedziemy, daleko nie ma. Najgorzej martwi mnie takie dziwne uczucie w szyjce... :(

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jezeli cokolwiek cie niepokoi to ja bym pojechala na twoim miejscu do tego szpitala. Zrobia ci tam chociaz usg bedziesz wtedy spokojniejsza :* trzymam kciuki za was kochana :*

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka, ja tez mysle, ze lepiej jechac i sprawdzic... niestety nerwy i stres na pewno nie pomoga... trzymaj sie dzielnie kochana!!

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Ale pogoda okropna :(

KkasienkaA - mam nadzieję, że już wszystko dobrze ... ja też bym pojechała, bo nigdy nic nie wiadomo ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Faktycznie pogoda taka,że nic tylko zostać w łóżku na caaly dzień :) lecę odwieść małego do przedszkola.
    KkasienkaA, jak się czujesz?

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka jak u Ciebie kochana? Byłaś w szpitalu? Daj znać co u Ciebie i Maleństwa :) Martwimy się tutaj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas napadało dziś śniegu :( więc nie ruszam się z domu, bo niestety coś czuję że przeziębienie mnie dopada, z nosa cieknie :( mam tylko nadzieję, że do owu to paskudztwo zniknie, bo nie chcę żadnej infekcji :(

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasieńka i jak sytuacja?

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy zycze duzo zdrowka :* ta pogoda rzeczywiscie jest straszna!! U mnie tak mocno wieje ze w nocy nie moglam spac
    Kasienka odezwij sie do nas :* trzymamy tu wszystkie za was kciuki :*

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam również:) Ja tak samo, w nocy spać nie mogłam bo myślałam że okna wyleca. Strasznie wieje, pada i tez coś kicham niestety :/ Kasienka ja również proszę o wiadomosc, mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku :*

wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez pogoda do kitu :(
    Do tego w nocy budziło mnie siku, jestem głodna ale leniwa, spać mi się chce a zasnąć nie mogę i wszystko jest nie tak :)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    U mnie też pogoda straszna wieje tak okropnie , deszcz, śnieg... też bierze jakieś przeziębienie, dlatego aplikaplikuje dziś więcej witaminy d herbata z malinami i łóżko.
    KKasienka czy u Ciebie te krwawienia nie są w okolicy dni kiedy mialabys fizjologiczna miesiaczke? Jakoś tak kojarzę, że chyba tak. Zacznij lykac magnez i więcej kwasu foliowego to wspomaga łożysko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:54

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka, Mama Mai, Jangwa proszę o ustawienie suwaczkow :-) Chcemy widzieć jak maluszki rosną :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:13

Mysia 15 lubi tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)
    U nas zdaje się, że wszystko ok... Serduszko sobie bije. Wczoraj poszłam już spać i nigdzie nie pojechaliśmy, dziś staram się umówić do lekarza, ale niestety wizyt brak... może jeszcze się uda.
    Wczoraj trochę spanikowałam, ale no myślałam że sikam a tu sedes we krwi... Najbardziej wkurza mnie to, że nie wiem dlaczego to, idę do lekarzy, a tam zawsze wszystko ślicznie...

Lili dziś skoczę do apteki po magnez na pewno! Bo brałam i się kurcze akurat skończył :/

Dziękuję Wam Kochane za troskę! Bardzo! <3 <3 <3

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka może taka Twoja uroda ciąży. Nie wiem ale najważniejsze że dziś już jest dobrze :*

wff2ej284uclkyvx.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ