Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka, w takim razie przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek i wyślij mi na priv wiadomość z linkiem do twojego fb. Ja ci wyślę zaproszenie do znajomych, ty przyjmiesz, a potem dołączę cię do grupy trochę to skomplikowane ale działa
anka418 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Kehlana rozbawilas mnie tymi testami hehe wiesz my same sobie robimy czasem pod gorke
MamaMai odpoczywaj moze jakos samo to przejdzie- ja mialam kiedys wezly chlonne powiekszone na to trzeba uwazac a tak wogole tez czuje dzis lekkie przeziebieniekehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny potrzebuję pomocy.
Robię testy owulacyjne od 11 dnia cyklu i od 14 dnia cyklu do dziś (21 dzień cyklu) test jest wciąż pozytywy. I to ta druga kreska jest ciemniejsza od kontrolnej. Link do dzisiejszego testu:
http://images67.fotosik.pl/796/d7baf9975e69ef79med.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia wrote:PrimaSort nie wiem co jest , może to ciaża ? Słyszałam że policytyczne jajniki dają pozytywne testy owu.
A mnie brzuch znowu boli jak na @ i krzyż , hmm... czyżby @ daje o sobie znać ? -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Jestem po poronieniu, leczę się u endokrynologa na subiektywną niedoczynność tarczycy i w zeszłym miesiącu byłam u mojej ginekolog na kontrolnym badaniu. Więc nie mam raczej policytycznych jajników
Rozumiem , nie pomogę kochana . Mam nadzieje że ktoś Ci pomożePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:Ja mogę potwierdzić bo robiłam test owulacyjny i wychodzi pozytywny nawet we wczesnej ciąży, u mnie to było 10 dni po owulacji, owulacyjny pozytywny, płytkowy cień kreski a paskowy negatywny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:a też gdzieś czytałam żeby robić testy owulacyjne tylko do pozytywnego i potem już się nie robi, a od tego 14 dc do 21dc robiłaś cały czas czy tylko ten 21 dnia zrobiłaś ?