X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest grupa na fb? Chętnie bym dołączyła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam Quixx test

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka, w takim razie przyjmij moje zaproszenie do przyjaciółek i wyślij mi na priv wiadomość z linkiem do twojego fb. Ja ci wyślę zaproszenie do znajomych, ty przyjmiesz, a potem dołączę cię do grupy :) trochę to skomplikowane ale działa :)

anka418 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana rozbawilas mnie tymi testami hehe wiesz my same sobie robimy czasem pod gorke ;-)

MamaMai odpoczywaj moze jakos samo to przejdzie- ja mialam kiedys wezly chlonne powiekszone na to trzeba uwazac a tak wogole tez czuje dzis lekkie przeziebienie :/

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ggonia zrob tescik bo my tu czekamy :-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tylko te testy z allegro czułość 10 ale nie wiem czy są dobre :/ boje się zrobic bo wkońcu to nie z rannego moczu

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) leze w lozku, pije herbatki z cytryna i sokiem malinowym, moze wspomoge sie tez miodem?? Owinelam szyje szalikiem i czekam az samo minie. Najwazniejsze ze to nie angina :)

majeczka8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai mnie też coś łapie :( gardło boli i katar dokucza mam tydzień żeby się wyleczyć później zaczynamy starania :) leż grzecznie w łóżku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny potrzebuję pomocy.
    Robię testy owulacyjne od 11 dnia cyklu i od 14 dnia cyklu do dziś (21 dzień cyklu) test jest wciąż pozytywy. I to ta druga kreska jest ciemniejsza od kontrolnej. Link do dzisiejszego testu:
    http://images67.fotosik.pl/796/d7baf9975e69ef79med.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort nie wiem co jest , może to ciaża ? Słyszałam że policytyczne jajniki dają pozytywne testy owu.

A mnie brzuch znowu boli jak na @ i krzyż , hmm... czyżby @ daje o sobie znać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    PrimaSort nie wiem co jest , może to ciaża ? Słyszałam że policytyczne jajniki dają pozytywne testy owu.

A mnie brzuch znowu boli jak na @ i krzyż , hmm... czyżby @ daje o sobie znać ?
    Jestem po poronieniu, leczę się u endokrynologa na subiektywną niedoczynność tarczycy i w zeszłym miesiącu byłam u mojej ginekolog na kontrolnym badaniu. Więc nie mam raczej policytycznych jajników

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Jestem po poronieniu, leczę się u endokrynologa na subiektywną niedoczynność tarczycy i w zeszłym miesiącu byłam u mojej ginekolog na kontrolnym badaniu. Więc nie mam raczej policytycznych jajników

Rozumiem , nie pomogę kochana . Mam nadzieje że ktoś Ci pomoże :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort, a na ciążę jest szansa? Bo czytałam, że testy ovu mogą też reagować na hormony ciążowe.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez słyszałam o pozytwach przy ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    PrimaSort, a na ciążę jest szansa? Bo czytałam, że testy ovu mogą też reagować na hormony ciążowe.
    Mam nadzieję bo staramy się 2 cykl. Mam udostępniony wykres

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę potwierdzić bo robiłam test owulacyjny i wychodzi pozytywny nawet we wczesnej ciąży, u mnie to było 10 dni po owulacji, owulacyjny pozytywny, płytkowy cień kreski a paskowy negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Ja mogę potwierdzić bo robiłam test owulacyjny i wychodzi pozytywny nawet we wczesnej ciąży, u mnie to było 10 dni po owulacji, owulacyjny pozytywny, płytkowy cień kreski a paskowy negatywny.
    I jesteś w ciąży? A robiłeś je kilka dni jak ja czy wyrywkowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ciążowy to za wcześnie więc dowiem sie gdzieś za tydzień o co chodzi z tymi owulacyjnymi u mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a też gdzieś czytałam żeby robić testy owulacyjne tylko do pozytywnego i potem już się nie robi, a od tego 14 dc do 21dc robiłaś cały czas czy tylko ten 21 dnia zrobiłaś ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    a też gdzieś czytałam żeby robić testy owulacyjne tylko do pozytywnego i potem już się nie robi, a od tego 14 dc do 21dc robiłaś cały czas czy tylko ten 21 dnia zrobiłaś ?
    Cały czas. Kliknij na mój wykres to zobaczysz moje pozytywy

‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ